29 / 03 / 2024

Ulak Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

Ulak Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

Ulak Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Olgun Hacialioğlu ve Altuğ Hacialioğlu tarafından 13 milyon 302 bin 209 ,75 TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Bağcılar'da kuruldu.

Amora Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amora Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Amora, Amjad Amora ve Mofak Amorah otaklığıyla kuruldu. 

MH Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MH Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadhim Saleh T. Lafı tarafından kuruldu.

MC İnvest Yatırım Gayrimenkul Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

MC İnvest Yatırım Gayrimenkul Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Uzunhekim ve Mehrabn Mırzabeiki Fini ortaklığında kuruldu.

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şirketi Soğanlık'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kadar Machaka, Bassel Abou Shakra ve Haitnam Abou Chakra ortaklığında kuruldu. 

Property World Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property World Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Tas, Ceyhun Eyüpoğlu, Mustafa Davut Öğüt ve Ömer Gümüş ortaklığında kuruldu. 

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız Alı  A A Almohannadı, Muhammed Halit Sönmez, Saad Nasser J M Al-Abdulla ve Salem Mejallı    S M Al-Mejalı ortaklığında kuruldu.

Viola Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viola Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Marwan A. Al-Kahlı tarafından kuruldu. 

Trust Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Abdullah S Almazroua ve Nawres Raad Y. Younus ortaklığında kuruldu. 

Sunar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Burçin    Sunar tarafından kuruldu. 

Mkl Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkl Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mengü Kılınçalp tarafından kuruldu. 

Papatya Global Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Papatya Global Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maaz Dabul tarafından kuruldu. 

Vira Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vira Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Hamide ve Mohamad Badenjkı ortaklığında kuruldu. 

Al Bassam Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bassam Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Alshadad Almohammad tarafından kuruldu. 

Ulak Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu Haberi

Ulak Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

Ulak Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Olgun Hacialıoğlu ve Altuğ Hacialioğlu tarafından 13 milyon 302 bin 209 ,75 TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Bağcılar'da kuruldu.


Ulak Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi iş konusu ;1. Yurt içinde veya yurt dışında kendisine ait olan veya olmayan her türlü emlak bina, arazi, arsa, siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devremülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri ve sair diğer gayrimenkullerin, alınması, satılması, ticareti ve  kiraya verilmesi, kiralanması veya işletilmesi,  2. Yurt içinde ve yurt dışında konut, bina, hastane, okul, işyeri inşaatları, sosyal tesisler, yol, kanalizasyon, sulama tesisleri, otel, motel, tatil köyü, yat limanı, restoran, seyahat acenteleri, spor tesisleri ve kulüpleri ile sağlık...