24 / 04 / 2024

ulaşılır fiyata ev varmı

ulaşılır fiyata ev varmı

ARSA maliyetleri nedeniyle dar gelirli vatandaş için konut üretilemediğini söyleyen Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Süleyman Çetinsaya, "Dar gelirliden yoğun talep var ama biz ulaşılabilir fiyatlı konut yapamıyoruz" dedi.

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Ev sahipleri dikkat! Kira borcu nedeniyle tahliye nasıl yapılır? 

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken pek çok ev sahibi de kiracılarını nasıl çıkartacağı ile ile ilgili araştırma yapıyor. Avukat Tarık Çakmak, resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kira borcu nedeniyle tahliyeyi yazdı. Peki kira borcu nedeniyle tahliye nasıl yapılır? 

Asgari ücret zammından sonra ev sahipleri harekete geçti! Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

Kiralardaki fahiş fiyat artışları gündemde yer alırken, asgari ücret zammının belli olmasından sonra fırsatçı ev sahipleri kira fiyatlarını artırmak için harekete geçti. Peki  Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira uyarlama davası ne zaman açılır? 

Son dönemlerde konut kiralarındaki artışlar pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Kira bedelini düşük bulan ev sahipleri de kira uyarlama davası ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki kira uyarlama davası ne zaman açılır? 

Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Son zamanlarda ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar arttı. Kira sözleşmeleri de anlaşmazlıkların yaşandığı durumlardan oluyor. Peki her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Ev alıp satacaklar dikkat! Noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? 

Binlerce kişi, noter dışında gayrimenkul satışı yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Peki noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? İşte ayrıntılar...

Ekonomik prefabrik 241 bin 900 TL'ye satılıyor! Ucuz fiyata ev alma şansı resmen başladı!

Ucuz fiyata ev almak isteyen kişiler depreme de dayanıklı olan prefabrik evlere yöneldi. Prefabrik ev fiyatları 241 bin 900 TL'de başlıyor. İşte güncel prefabrik ev fiyat listesi...

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara sosyal destekte bulunuyor. Peki, Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

İmarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son zamanlarda popüler olan yapılar arasında yer alıyor. Uygun fiyata ev yapmak isteyenler prefabrik ev yaptırmanın şartlarını merak ediyor. Peki, imarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? İşte detaylar...

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Ev yaparken hangi malzemeler kullanılır?

Mimari tasarımda özellikle vurgulanması gereken hayati bir nokta, malzeme seçim sürecidir. İnşaatın ilerleyişini şekillendiren temel adımlardan biri olan bu seçim, yapının dayanıklılığını ve ömrünü etkileyen kritik bir faktördür. Peki ev yaparken kullanılan malzemeler nelerdir?

Ev sahiplerinden ara zam talebi! Kiraya ara zam yapılır mı? Hemen bu detaylara bakın!

Asgari ücretlilere, memurlara ve özel sektör çalışanlarına yapılan maaş düzenlemeleri sonrasında,  ev sahiplerinden kiralar için ara zam talepleri gelmeye başladı. Peki kiraya ara zam yapılır mı?

ulaşılır fiyata ev varmı Haberi

ulaşılır fiyata ev varmı

Konut fiyatlan yükseldikçe şirketlerin saüş sorunu yaşayacağım belirten Çetinsaya, istanbul'da metrekare satış fiyatının 3 bin 500- 4 bin liradan yukarı çıkmaması gerektiğini söyledi. Dar gelirli vatandaşın kura ile satılan konutlara yoğun talep gösterdiğini belirten Çetinsaya, "TOKİ 300 evi uygun fiyatla satışa çıkıyor, 15-20 bin başvuru geliyor. Konut fiyatlarının yükselmesine ben de üzülüyorum. Bu anlamda övünecek noktada değiliz" dedi. 



Yeni projeleri hakkında bilgi veren Çetinsaya, Ayazağa'daki Vadi İstanbul projesinin bin 500 konutluk üçüncü etabım eylülde satışa sunacaklarım söyledi. Kayaşehir'de de yatınmları olacağım belirten Çetinsaya, "Kale Endüstri Holding ile ikinci ortaklığımız Çobançeşme'de olacak. Konut ve ofis inşa edeceğiz" dedi. Artaş, İstanbul Topkapı'da 650 milyon yatırımla hayata geçirdiği Avrupa Konutları Kale'deki ofisleri ve ticari üniteleri de satışa sundu. 



Kele Endüstri Holding'e ait 37 bin...