20 / 04 / 2024

Ulaşım projeleri 2018

Ulaşım projeleri 2018

Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, Çanakkale Köprüsü gibi büyük projelerin hızla ilerlediğini belirtti. Özdemir, dev yatırımların zamanında açılacağı söyledi.

Halkalı-Kapıkule arasına yeni demiryolu hattı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Halkalı-Kapıkule arasına yeni bir demiryolu hattı inşa edeceklerinin müjdesini verdi. Turhan, yeni projenin ihale aşamasında olduğunu Eylül'de tekliflerin toplanacağını söyledi.

Cahit Turhan mega projelere hız verdi!

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, görevine başlar başlamaz ilk talimatını Kanal İstanbul için verdi. Projelere hızla devam edileceğini belirten Turhan, projenin ihalesinin bu yıl gerçekleşeceğini söyledi. 

Ordulular demiryolu istiyor!

OTSO Başkanı Servet Şahin, Samsun-Sarp Demiryolu Projesi'nin Ordu ve Giresun'dan geçmesi gerektiğini ifade etti. Şahin, projenin gerçekleşmesiyle kentin ekonomide büyük adım atacağını belirtti.

Çağ atlatacak projeler yolda!

Türkiye, seçimlerin ardından enerjiden savunmaya, ulaştırmadan haberleşmeye birçok projeyi tamamlayacak. Yeni dönemde hayata geçecek projeler ülkenin kalkınmasına fayda sağlayacak.

Ulaşım projeleri çalışmaları hız kesmeden devam ediyor!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Esenler 6. Olağan İlçe Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. 

Ulaşım projelerine yatırımlar artacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, 1 trilyon dolarlık ihracat için ulaştırma planını hazırladılar. Yeni hazırlanan plana göre, yatırımlar yüzde 15 artırılacak. 

Dev ulaşım projeleri başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yeni dev ulaşım projelerini anlattı. Bakan Arslan, 15 yılda 380 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapıldığını belirtti...

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Çarşamba'daki kentsel dönüşüm projeleri 2018'e damga vurdu!

Samsun'un Çarşamba ilçesi, 2018 yılında hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Burdur'da planlanan ulaşım projeleri meclis gündeminde!

Ulaştırma Bakanlığın Burdur'daki 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

Ulaşım projeleri 2018 Haberi

Ulaşım projeleri 2018

Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, dev projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Mega yatırımların zamanında açılacağını müjdeleyen Özdemir, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, Çanakkale Köprüsü gibi büyük projelerin hızla ilerlediğini belirtti.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, döviz kurunda yaşanan canlılığın yatırımlarında revizyona neden olmadığını, projelerinin büyük bir hızla ilerlediğini söyledi. Özdemir, dövizdeki hareketliliğin yatırımlarına yansıması olup olmayacağı başta olmak üzere, ekonomideki son gelişmelerle ilgili soruları yanıtladı.

Piyasa iyi gidecek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ‘Yeni Ekonomik Model’ini açıkladığı toplantıya  katılan Özdemir, “Çok olumlu konuşmalardı. OVP açıklanacak ben onu önemsiyorum. Herkes onu bekliyor. Gerek yatırımlar konusunda gerek orta vadedeki perspektif konusunda. Piyasanın ilk zamanları bence zaten çok spekülatifti. Onlar zaten doğru rakamlar değildi. Piyasanın iyiye gideceğini düşünüyorum” dedi. 

Özdemir, İstanbul Yeni Havalimanı,...