19 / 04 / 2024

Ülker Grubu sosyal sorumluluk projeleri

Ülker Grubu sosyal sorumluluk projeleri

Yıldız Holding, Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi arsasına 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayacak. Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu adıyla hizmet verecek yurdun protokolü imzalandı.

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

Eskişehir TOKİ mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: Vade sayısı düştü, taksit ve KDV arttı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 2019'da başlattığı “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” kapsamında hak sahibi olan, fakat konut fiyatları ile taksitlere yapılan zamlar sebebiyle mağdur olduklarını söyleyenler Eskişehir’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurlarından Murat Kurum'a tepki: Maliyet dar gelirliye kalıyor, davamızdan vazgeçmeyeceğiz!

TOKİ tarafından 2019'da başlatılan “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” mağdurları, sorunların çözülmesini ve evlerine kavuşmayı talep ediyor. Mağdurlar, dönemin Bakanı Murat Kurum’un verdiği sözü hatırlattı ve davalarından vazgeçmeyeceklerini söyledi. 

Orta gelir grubu konut kampanyası ile konut üretimi artacak! Yeni Evim, birinci el konutu destekleyecek! 

Sosyal Konut Projesi sonrası orta gelir grubu konut kampanyası için de tüm ayrıntılar dün bir bir açıklandı. GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, kampanya ve detayları ile ilgili açıklamalarda bulundu ve konut üretiminin artacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Özbekistan, sosyal konut inşasında TOKİ'nin deneyimlerinden faydalanmak istiyor!

Özbekistan, sosyal konut inşasında Türkiye'nin deneyimlerinden faydalanmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile işbirliğini geliştirmek için ortak çalışma grubu oluşturmak için düğmeye bastı.

Yeni Sosyal Konut Kampanyası için tarih belli oldu! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirliye yönelik olarak başlatılan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sosyal Konut Projesi sonrasında milyonlarca kişi şimdi   Orta Gelir Grubu Sosyal Konut Kampanyası ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor.

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir grubu başvuru şartları nelerdir?

TOKİ sosyal konut projelerinin bilindiği gibi temelleri atıldı. Sırada orta gelir grubuna yönelik çalışmalar var. Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un açıklamalarından sonra TOKİ orta gelir grubu araştırılamaya başlandı.

Orta gelir grubu konut kampanyasının detayları belli oldu!

Orta gelir grubu konut kampanyasının detayları belli oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 250 bin sosyal konut kampanyasından sonra bu defa orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geliyor. İşte detaylar...

Renaissance İzmir el değiştirdi: Oran Şirketler Grubu'nun oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Oran Grubu'nun İzmir'deki yeni yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Sanayici Oran Grubu, İzmir’in gözde oteli Renaissance’ı aldı' başlıklı yazısı...

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki son otelini 256 milyon TL'ye sattı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Doğuş Grubu'nun  gerçekleştirdiği satışları kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki son otelini de 256 milyon liraya sattı' başlıklı yazısı...

Doğuş Grubu Hırvatistan'daki otelini Villa Dubrovnik’i sattı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki otelini devretmesini kaleme aldı. 

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 35 milyon TL'ye 5 seneliğine kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 Ada 5 Parsel üzerindeki deponun 12 bin 820 metrekare depolama alanı "Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Üretim Pazarlama Satış ve Tic.A.Ş.(Yıldız Holding/Ülker Grubu)"na 5 seneliğine kiraya verdi.

Ülker Grubu sosyal sorumluluk projeleri Haberi

Ülker Grubu sosyal sorumluluk projeleri

İstanbul Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yıldız Holding arasında imzalanan protokolle, Fatih'e 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu inşa edilecek.


İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Şerafettin Turan ve bağışçı Yıldız Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker arasında imzalanan ve İstanbul Valisi Vasip Şahin tarafından onaylanan protokolle ilk adımı atılan yurt projesi ile Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğrencileri modern bir yurda kavuşacak.


Eğitime sadece bölgesel değil, uluslararası anlamda da katkı sağlayacak olan yurt projesinin imza töreninde konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Uluslararası İmam Hatip Lisesi Projesi içerisinde yer alan bu yatakhanenin eğitimde çok önemli bir rolü olacak. Çünkü bu okulda okuyacak öğrencilerimiz sadece Türkiye'den değil, dünyanın birçok ülkesinden olacak. Böylece öğrencilerimiz ülkelerine döndüklerinde hem ülkemizden eğitim almış olmanın...