26 / 04 / 2024

ülker heroyu kime sattı

ülker heroyu kime sattı

Yıldız Holding, Hero Gıda'daki yüzde 50 hissesini şirketin diğer ortağı Hero AG'ye devretmek için anlaşma imzaladı. Hero AG bundan sonra Hero Gıda'nın tamamının sahibi olurken; Yıldız Holding de Ülker Bebe bisküvisi markasını devralacak...

Memura 11.007 emekliye 7.343 SSK - Bağ-Kur'a ise 19.84 maaş! Anketin sonuçları çıktı! Kime ne kadar maaş verilecek?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) her 30 günde bir enflasyon verilerini açıkladıkça memur ve emeklilerin heyecanı kat be kat artıyor. Peki ,Ocak ayında kime ne kadar zam verilecek? İşte Merkez Bankası beklenti anketi ile birlikte 2023 4A, 4B, 4C zamlı maaş tablosu...

Anne ya da baba ölünce emekli maaşı kime kalır? Ölen anne babanın emekli maaşını kimler alabilir?

Anne ya da baba ölünce emekli maaşı kime kalır, kimler alabilir? İşte merak edilen soruların yanıtları!

Bir mülkün kime ait olduğunu nasıl öğrenilir? E-devlet üzerinden tapu sorgulanır mı?

Bir mülkün kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim? sorusu sıklıkla sorulan sorulardan biridir. İşte merak edilen sorunun yanıtı!

Ev satarken tapu masrafı kime aittir?

Gayrimenkul alım satım işlemleri gerçekleştirilirken çeşitli masraflar ortaya çıkmaktadır. Peki, ev satarken tapu masrafı kime aittir? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Apartmanlarda bahçe kime aittir?

Apartmanlarda ortak kullanım alanları hususu bazen sorun teşkil edebiliyor. Apartmanlardaki kat malikleri arasında en çok tartışma ise ortak bahçe kullanımı konusunda yaşanıyor. Peki, apartmanlarda bahçe kime aittir? İşte tüm merak edilenler...

Tapu devir masrafları kime aittir?

Tapu dairesinde yapılan gayrimenkul devir işlemlerinde belli oranlarda masraf ödemesi yapılıyor. Peki, tapu devir masrafları kime aittir?

Fatma Girik mal varlığını kime bıraktı?

Uzun yıllardır Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Fatma Girik hayata veda etti.  Peki Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik mal varlığını kime bıraktı?

Çatı kime aittir?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatının teras olarak kullanılıp kullanılmayacağını kaleme aldı. Peki çatı kime aittir?

Ülker Esenyurt'taki fabrikasını satışa çıkardı!

Gıda ürünlerinde faaliyet gösteren Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş Esenyurt'ta kek üretimi yaptığı fabrikasını satışa çıkardı.

Tapu satış masrafları kime ait?

Gayrimenkullerin alım satım işlemleri tapu dairelerinde yapılıyor. Tapu devir masrafları 2021'de ne kadar olacak ve nasıl yapılacak? Tapu satış masrafları kime ait? İşte tüm merak edilenler...

Ülker Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ülker tarafından kuruldu.

Konut satışlarındaki artış kime yaradı?

Son 2-3 ayda kamu bankaları aracılığıyla konut satışlarında ciddi artışlar sağlandı. Peki bu politika veya uygulama neye yaradı? Kime ne sağladı?

Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu!

Tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında yaşamını 'Huysuz Virjin' lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu.

ülker heroyu kime sattı Haberi

ülker heroyu kime sattı


Yıldız Holding, Hero Gıda'daki yüzde 50 hissesini şirketin diğer ortağı Hero AG'ye devretmek için anlaşma imzaladı.


Yıldız Holding'den yapılan açıklamaya göre, iki ortak arasında varılan anlaşma sonucunda Hero AG bundan sonra Hero Gıda'nın tamamının sahibi olurken; Yıldız Holding de Ülker Bebe bisküvisi markasını devralıyor olacak. Yıldız Holding, Hero Gıda ürünlerinin dağıtımını üstlenecek.


Açıklamada yer alan bilgiye göre, Türkiye'nin ilk bebek maması üretim tesislerini kuran ortaklık, 2003 yılından bu yana hizmet veriyordu. Ankara'da kurulan iki fabrikada üretilen kavanoz ve kaşık mamaları, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine ihraç ediliyor.


Açıklamada, "Yıldız Holding, gelecek dönemde daha hızlı büyüyen ve belli ölçeğin üzerindeki işlerine yoğunlaşacak"...