25 / 04 / 2024

ulucami mahallesi Safa Camii

ulucami mahallesi Safa Camii

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi’nde bahçesinde çocuk parkı da bulunan Safa Camii kılınan öğle namazı ile ibadete açıldı.Yusuf Eviş, camilerin cemaatin birlikte buluştuğı mekanlar olduğunu belirtti.

TOKİ Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Kütahya İli, Merkez İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi (Atatürk MTAL) 24 Derslikli Eğitim Binası, Tavşanlı İlçesi Ulucami Mahallesi (Tavşanlı Anadolu Lisesi) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Rize Güneysu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Ulucami Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Burdur Gölhisar TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Burdur Gölhisar Yusufça Mahallesi’nde ve Ulucami Mahallesi’nde hayata geçireceği 287 konutun ihalesi yapıldı.

Safa Dizayn Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Safa Dizayn Dekorasyon Limited Şirketi, Sadık Şahbaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi, İkbal Caddesi, Sarı Zeybek Sokak 'ta kuruldu.

Adıyaman Ulucami Mahallesi'nde taziye evi çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, hayırsever hemşerimiz Adnan Kırıktaş tarafından Ulucami Mahallesi’nde yaptırılan taziye evi inşaatını inceledi.

Safa Proje Yapım Yönetim İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safa Proje Yapım Yönetim İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Ayla Topaloğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak'ta kuruldu.

Manisa Safa Camii hizmete açıldı!

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi’nde bahçesinde çocuk parkı da bulunan Safa Camii kılınan öğle namazı ile ibadete açıldı.

Manisa Akhisar Safa Camii açıldı!

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi’nde bahçesinde çocuk parkı da bulunan Safa Camii kılınan öğle namazı ile ibadete açıldı.Yusuf Eviş, camilerin cemaatin birlikte buluştuğı mekanlar olduğunu belirtti.

Köyceğiz Ulucami imar planı değişikliği askıda!

Muğla Köyceğiz ilçesi Ulucami Mahallesi, 447 ada 9 parselde Belediye Hizmet Alanı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği 28 Ağustos 2015 tarihinde askıdan inecek...

Manisa Ahmetli'nin altyapısı yenilendi!

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesi Güldede ve Ulucami Mahallesi’nde kanalizasyon döşeme çalışmalarının ardından Muammer Aksoy Caddesi’nde de kanalizasyon hatlarının döşemesini tamamladı.

TOKİ Rize Güneysu 158 konut ihalesi bugün!

TOKİ Rize ili Güneysu ilçesi Ulucami Mahallesi 158 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

TOKİ Rize Güneysu'da 158 adet konut yaptırıyor!

TOKİ Rize ili Güneysu ilçesi Ulucami Mahallesi 158 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 28 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Yorgancılar Konağı restore edilecek!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde tarihi konak restore edilecek. Ulucami Mahallesi Ferah Sokak’da bulunan 150 yıllık Yorgancılar Konağı aslına uygun olarak restore edilip mahalle konağına çevrilecek.

ulucami mahallesi Safa Camii Haberi

ulucami mahallesi Safa Camii

Akhisar İlçe Müftülüğü tarafından açılış organizasyonu yapılan Safa Camii, Akhisar Belediyesi tarafından yaptırıldı ve bahçesinde de çocuk parkı yer alıyor. Kılınan öğle namazının ardından ibadete açılan caminin açılış törenine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, İlçe Müftüsü Yusuf Eviş, AK Parti Grubu Meclis Üyesi Şemsi Okur, MHP Grubu Belediye Meclis Üyeleri Arif Oruntaş, Mehmet Taşer, Hasan Paşalı ve CHP Grubu Belediye Meclis Üyesi İsmail Seyrek’in katıldı. Safa Caminin kurdelesi kesilerek ibadete açılmasının ardından konuşan Akhisar İlçe Müftüsü Yusuf Eviş, camilerin cemaatin birlikte buluştuğı mekanlar olduğunu belirterek, "Camiler Allah’ın evidir. Buradaki buluşmada muhakkak cemaatlerin birbirleri ile selamlaşması ve konuşması gerekir. Yoksa bunun haricinde camilerdeki cemaatin adı sadece kalabalık olur"...