19 / 04 / 2024

uluırmak evlerinin temeli atıldı mı

uluırmak evlerinin temeli atıldı mı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilecek olan Uluırmak Evleri’nin temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle atıldı. 

Kardeşlerin miras kavgasını ayırmak isterken sopa ve kürekle öldürüldü!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde kardeşler arasında, evlerinin bahçesinin kullanımı sebebiyle kavga çıktı. Eşi Ramazan D.'nin kavga ettiğini görüp, ayırmak için giden 33 yaşında 2 çocuk annesi Çiğdem D., kayınpederi ve kayınbiraderleri tarafından sopa ve kürekle dövüldü ve öldürüldü.

Kayseri Mustafa Kumlu Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi dua alacak bir projeye daha imza attı. Hayırsever Kumlu ailesi tarafından inşa edilecek olan Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşam Merkezi’nin temeli Mimarsinan Parkı içerisinde atıldı. 

Kayseri Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hayırsever desteği ile kente kazandıracağı Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nin temeli atılıyor.

Meram Uluırmak Evleri'nin temeli atıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilecek olan Uluırmak Evleri’nin temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle atıldı. 

Uluırmak Evleri kura sonucu isim listesi!

Uluırmak Evleri kura sonucu isim listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1646 adet konut bulunuyor.

Uluırmak kura sonucu 2018!

Uluırmak kura sonucu 2018 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan 1646 konuta 2 bin 223 kişi başvurdu.

Uluırmak Evleri kura çekimi sonucu 1646 konut!

Meramlı vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden Meram Belediyesi Uluırmak Evleri projesinin de kura çekilişini gerçekleştirdi. Uluırmak Evleri kura çekimi sonucu 1646 konut...

Meram Uluırmak kura sonuçları kazananlar listesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi Uluırmak Evleri'nin kura çekilişini gerçekleştirdi. İşte Meram Uluırmak kura sonuçları kazananlar listesi...

Meram Uluırmak kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi Uluırmak Evleri'nin kura çekilişini gerçekleştirdi. 

Meram Uluırmak Evleri başvuruları için son 2 gün!

Meram Belediyesi öncülüğünde inşa edilen Uluırmak Evleri’nde başvurular için son iki güne girilirken ön müracaatlar, 30 Kasım 2018'de son buluyor.

Meram Uluırmak Evleri için son gün yarın!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uluırmak Evleri’nde ön müracaatlar 30 Kasım günü sona erecek. 

Meram Uluırmak Evleri için son 2 gün!

Konya Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uluırmak Evleri’nde ön başvurular 30 Kasım'da sona eriyor. 19 Kasım Pazartesi günü başlayan başvurular 2 gün sonra bitecek.

Meram Uluırmak Evleri tanıtıldı!

Kentsel dönüşüm alanında önemli projeler hayata geçiren Meram Belediyesi, ilçeyi imar ve ihya etme çalışmaları çerçevesinde 1646 dairelik dev bir çalışma olan Uluırmak Evleri projesini de hayata geçiriyor. 

uluırmak evlerinin temeli atıldı mı Haberi

uluırmak evlerinin temeli atıldı mı

Meram Belediyesi öncülüğünde inşa edilecek olan Uluırmak Evleri’nin temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle atıldı. Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, tören, İstiklal Marşı’nın okunması, saygı duruşunda bulunulması ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

“100 günlük eylem planında başarımız yüzde 98”

Törende açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi çerçevesinde bugüne kadar 26 şehri ziyaret ederek sorunlarını masaya yatırdıklarını söyledi.100 günlük eylem planında yüzde 98’lik başarı yakaladıklarını belirten Bakan Kurum, “Şimdi sıra ikinci 100 günlük planda. Tüm Türkiye’de Millet Bahçesi projelerimiz hızla hayata geçiyor. Kadınlarımız, gençlerimiz ve çocuklarımızın huzur içinde spor yapacakları, huzuru yakalayacakları alanlar. Her birinin içinde Millet Kıraathanemiz olacak” diye konuştu.

Bakan Kurum Konya’ya iki müjde verdi


Türkiye’nin önünde duran en önemli...