25 / 04 / 2024

Ulusal Mimarlık Yarışması sonuçları

Ulusal Mimarlık Yarışması sonuçları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kentin önemli bir değeri olan Mimar Turgut Cansever’in hatırasını “Ulusal Mimarlık Yarışması” ile yaşatıyor..

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması'nda ödüller sahiplerine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogar için düzenlediği ulusal mimari proje yarışmasında dereceye giren proje sahipleri ödüllerini teslim aldı. 

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek!

Archisections tarafından Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek. Yarışmaya başvurular; Mimarlık, İç Mimarlık, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı alanlarından alınacak…

İSO Odakule Pasajı Ulusal Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Sanayi Odasının (İSO) Odakule Pasaj Geçidi’nin yenilenmesine yönelik düzenlediği mimari tasarım yarışması sonuçlandı. 

Troya Müzesi 45 milyon liraya mal oldu!

2011'de ulusal mimarlık yarışmasıyla belirlenen Troya Müzesi, 7 yılın sonunda tamamlanarak hizmete açıldı. 12 bin 700 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen müze 45 milyon liraya mal oldu.

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Arnavutköy Darülaceze yaşam projesi AE Mimarlık'a emanet!  

Arnavutköy'e bağlı Yassıören Köyü'nde 160 bin metrekare alana yapılması planlanan yeni kompleks için açılan mimarlık yarışmasını kazanan AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, projeye yaz sonu start verileceğini açıkladı. 

Kepez mimarlık ödülü veren tek belediye!

Başkan Hakan Tütüncü, bu yıl 3.sünü gerçekleştirdikleri Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri’nin, bir belediyenin ulusal düzeyde mimarlık yarışması düzenlemesi adına bir ilk olduğunu söyledi.

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

İzmir Büyükşehir'den mimari proje yarışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Halkapınar'da kuracağı “Ulaşım Entegrasyon Merkezi”nden sonra, metronun son durağı Evka 3’teki otobüs durak ve araç otopark alanının düzenlenmesi için de ulusal mimari proje yarışması yapıyor.

ARCHIPRIX-Türkiye Mimarlık Öğrencileri yarışması sonuçlandı!

ARCHIPRIX- Türkiye 2016 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Ulusal Yarışması 21. yılında 256 proje başvurusu ve rekor katılım ile sonuçlandı.

Selçuk Belediyesi Kültür Merkezi Proje Tasarım Yarışması sonuçlandı!

Selçuk Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi Mimari Proje Tasarım Yarışması sonuçlandı. Serbest, ulusal ve tek kademeli olarak yapılan yarışmada 299 adet şartname satın alındı.

Ulusal Mimarlık Yarışması sonuçları Haberi

Ulusal Mimarlık Yarışması sonuçları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kentin önemli bir değeri olan Mimar Turgut Cansever’in hatırasını “Ulusal Mimarlık Yarışması” ile yaşatıyor.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü`nün, seçim kampanyasında vaat ettiği 70 proje arasında yer alan Turgut Cansever’in anısına, ulusal düzeyde mimarlık sergisi düzenlenmesi ve mimarlık ödülü verilmesi çalışmasının ilki gerçekleştirildi. Şehrin ortak aklıyla Mimarlar Odası Antalya Şubesi ile imzalanan protokol kapsamında yapılan Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Yarışması’nda dereceye giren eserler belli oldu.


Antalya Mimarlar Odası’nın Kepez Belediyesi adına düzenlediği Mimar Turgut Cansever Mimarlık Yarışması’nın ödül töreni, Cender Otel’de yapıldı. Ödül kazanan mimarların ödüllerini veren Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yarışmanın her yıl Cansever’in ölüm yıldönümü olan Şubat ayında tekrarlanacağını ilan etti. Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve Mimarlar...