29 / 03 / 2024

Uluslararası Asansör İstanbul

Uluslararası Asansör İstanbul

İlk fuardan bu yana Asansör İstanbul’a aralıksız olarak katılan Wittur, 15.buluşmada da yerini aldı…

İzmir depremi asansör denetimlerini yeniden gündeme getirdi!

Türkiye genelinde asansör sayısı 550 bini aşarken, en çok asansör 147 bin 271 adetle mega kent İstanbul'da bulunuyor. Uzmanlar, deprem sırasında asansörün kullanılmaması konusunda uyarıyor.

Torun Center asansör kazası davasındaki ceza ve beraatlere onama!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Torun Center'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin yerel mahkemece 9 sanığa verilen 60 bin 800'er lira adli para cezası ile 16 sanık hakkındaki beraat kararını onadı...

Torunlar'ın asansör davasında yeni gelişme!

İstanbul Mecidiyeköy’de 6 Eylül 2014'te eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerine inşa edilen Torunlar İnşaat’a ait rezidans inşaatında gerçekleşen ve 10 işçinin yaşamını yitirdiği asansör faciası davasında bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı.

800 yıllık Tekfur Sarayı’na asansör yapıldı!

İstanbul'un Edrnekapı bölgesinde bulunan tarihi Tekfur Sarayı’na asansör yapıldığı belirlendi. Saraya yapılan asansör sosyal medyada tepki çekti.

Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile anlaşıldı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile sözleşme imzalandı.

3 kattan daha yüksek binaya asansör şartı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni İstanbul İmar Yönetmeliği’ni hazırladı ve yayınladı. İBB'nin hazırladığı yeni yönetmeliğe göre; 3 kattan yüksek binaya asansör şartı getirildi.

15. Uluslararası Asansör İstanbul başladı!

Bbu yıl 15.’si gerçekleştirilen Uluslararası Asansör İstanbul, kapılarını açtı. Asansör İstanbul’un Tüyap’taki 2017 buluşmasına, aralarında teknolojileriyle sektöre yön veren global markaların da olduğu 22 farklı ülkeden 300’ün üzerinde firma katılıyor.

3. Uluslararası Asansör Fuarı 23 Mart'ta!

Avrasya Asansör - 3. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı gerçekleşecek. Fuar, 23 Mart 2017 günü saat 11:00 ile 12:00 arasında düzenlenecek.

Asansör İstanbul Fuarı 23-26 Mart'ta!

23-26 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Asansör İstanbul, başta gayrimenkul geliştiriciler, müteahhitler, mimarlar ve mühendisler olmak üzere inşaat sektörünü en yeni asansör teknolojileri ile tanıştıracak.

Fi Yapı asansör kazasının bilirkişi raporu tamamlandı!

İstanbul Esenyurt’ta Fi Yapı inşaat şirketine ait şantiyede yaşanan asansör kazasının bilirkişi raporuna göre iş güvenlik uzmanları, ‘Bir kaza geliyor’ diye 4 kez şirketi uyardı. Ama inşaat sürdü ve o asansör düştü. 3 işçi de feci şekilde can verdi!

Wittur, Uluslararası Asansör İstanbul'a katılacak!

İlk fuardan bu yana Asansör İstanbul’a aralıksız olarak katılan Wittur, 15.buluşmada da yerini aldı…

thyssenkrupp Asansör Türkiye'nin yeni eğitim merkezi İstanbul'da!

Alanının önde gelen şirketleri arasında yer alan thyssenkrupp Asansör Türkiye, eğitimli insan kaynağı yetiştirmeye yönelik faaliyetlerini İstanbul’da hayata geçireceği eğitim merkezi ile sürdürüyor.

thyssenkrupp Asansör, İstanbul Yapı Fuarı’na katıldı!

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan thyssenkrupp Asansör Türkiye’ye ilgi büyük oldu.Şirket, fuarda biri asansör sistemi diğer ticari yürüyen merdiven sistemi olmak üzere iki ürüne odaklandı.

Uluslararası Asansör İstanbul Haberi

Uluslararası Asansör İstanbul

İlk fuardan bu yana Asansör İstanbul’a aralıksız olarak katılan Wittur, 15.buluşmada da yerini aldı…


Sektör devleri yine Uluslararası Asansör İstanbul’da Alanında dünyanın en büyük üç fuar organizasyonundan birisi olan Uluslararası Asansör İstanbul’un 23-26 Mart tarihlerindeki 15.buluşmasına aralarında sektör devlerinin de yer aldığı 30 ayrı ülkeden 450 firma katılıyor. İFO Fuarcılık tarafından AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merpen Sanayicileri Derneği) desteği ile Tüyap Beylikdüzü’nde toplam 50 bin metrekare kapalı alanda düzenlenecek olan organizasyon, asansöre dair tüm yeniliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.


Asansör ve yürüyen merpen sektörlerinde dünyanın ilk üç fuarı arasında yer alan Uluslararası Asansör İstanbul’un 15. buluşmasına katılımlar tüm hızıyla devam ediyor.İlk fuardan bu yana Asansör İstanbul’a aralıksız olarak katılan Wittur, 23-26 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecek organizasyonda da yerini alıyor. Bu fuarın...