24 / 04 / 2024

Uluslararası Biyoteknoloji Fuar ve Konferansı

Uluslararası Biyoteknoloji Fuar ve Konferansı

Yatırımlara devlet yardımlarını içeren yeni teşvik paketi önceki gün yürürlüğe girerken, dünyanın önde gelen şirketleri sıraya girdi

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

İbrahim Gülle: İstanbul daha büyük fuar merkezini hak ediyor!

TİM Başkanı İsmail Gülle, Atatürk Havalimanındaki kapalı alanların uluslararası bir fuar merkezine dönüştürülmesi kararı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Gülle buradaki fuar işletilmesine TİM olarak talip olduklarını belirtti.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı!

Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, MIPIM Fuarı'nda!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Cannes'da düzenlenen Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017'ye katıldı.

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM 2017 Fuarı'na katıldı!

Fransa'nın Cannes kentinde her yıl düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda bu yıl Lal Gayrimenkul Değerleme Şirketi'de yerini aldı.

Boyalık Beach Otel Tahran turizm fuarına katıldı!

Boyalık Beach Otel, İran'ın Tahran kentinde gerçekleşen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2-4 Nisan'da!

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, Türk gayrimenkul projelerini Arap yatırımcılar ile buluşturacak.Fuar 02-04 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

GYODER, 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

GYODER, 22-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek olan 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yer alacak.

Uluslararası Biyoteknoloji Fuar ve Konferansı Haberi

Uluslararası Biyoteknoloji Fuar ve Konferansı


Paketin çıkmasının ardından ABD'li ve Japon şirketleri Türkiye'de milyar dolarlık yatırıma hazırlanıyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, önde gelen Amerikalı iş makinesi üreticilerinden Caterpillar firmasının dünya başkanının yatırım kararı için Türkiye'ye geleceğini açıkladı.


Bakan Ergün, ABD'nin Boston kentinde düzenlenen 'Uluslararası Biyoteknoloji Fuar ve Konferansı'ndaki temaslarının ikinci gününde Massachusetts Valisi Deval Patrick ve ilaç firmalarının CEO'larıyla görüştü. Ergün, burada yaptığı açıklamada, Japonya'da CNC tezgâhı üretim yapan bir firmanın birkaç yüz milyon dolarlık yatırım kararı aldığını söyledi. Ergün sözlerine şöyle devam etti:


ABD'deki firmaların yeni pazarlara açılmak istediklerini gördük. Buradan dönünce Caterpillar'ın başkanı gelecek. Türkiye'de yatırım kararı alma konusunda çok ciddi bir yaklaşım içerisinde gördük. İş makinelerinin üretimi konusunda bir araştırma yapacak veya partner arayacak. Bazı Amerikan firmaları, bölgedeki ekonomik gelişmeleri...