29 / 03 / 2024

Uluslararası C3PO projesi

Uluslararası C3PO projesi

Uluslararası C3PO projesi için pilot bölge olarak seçilen Pendik Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Vakıf GYO İFM projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul ili Ümraniye ilçesinde konumlu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Uluslararası Erasmus projesi evsizlerin hayatlarına dokunacak!

Sakarya Üniversitesinin (SAÜ) Avusturya, Macaristan ve İtalya'dan kuruluşların ortaklığıyla koordinatörlüğünü gerçekleştirdiği uluslararası Erasmus projesi evsizlerin hayatlarına dokunacak...

Mimar Ahmet Vefik Alp’in Gebze ‘Bilimkent’ projesine uluslararası ödül!

Osmangazi Köprüsü Gebze ayağında inşaatı yarım bırakılan Mimar Ahmet Vefik Alp imzalı Bilimkent projesi uluslararası bir ödül daha aldı.

Kanal Tokat Projesi uluslararası idealkent ödülüne layık görüldü!

Şehre ve kent halkına pozitif katkı sağlayan projelere verilen Uluslararası İdealkent Ödülleri arasında Kanal Tokat Projesi de yer aldı.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul, Ümraniye' de konumlu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

Dekar Kıyıbahçe'ye uluslararası birincilik ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de geliştirdiği yeni projesi “Dekar Kıyıbahçe”, ABD’de düzenlenen “En İyi Uluslararası Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması”nda, 37 proje arasında birinci oldu.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi'ne ilişkin açıklama!

Tekirdağ Valisi Yıldırım, "Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi, Londra'dan Pekin'e uzanan Demir İpek Yolu'nun önemli bağlantılarından bir tanesidir. Bu küresel boyuttaki projeyle Tekirdağ ve Türkiye, uluslararası ticaretin önemli bir merkezi haline gelecektir" dedi...

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Folkart projelerine uluslararası 3 ödül!

Folkart’ın Çeşme’de hayata geçirdiği 2 projesi uluslararası alanda 3 ayrı ödül kazandı. 

Mimar Cüneyt Darı'ya Uluslararası A' Tasarım Ödülü!

Türk mimar Cüneyt Darı, İtalya'da düzenlenen Uluslararası A' Tasarım Yarışması'nda  "Selectum Dreams Hotel" projesi ile ödül aldı.

Uluslararası C3PO projesi Haberi

Uluslararası C3PO projesi

Pentik'te 5 boyutlu kentsel dönüşüm devri!Avrupa Birliği destekli çok uluslu 21 ortaklı C3PO Projesi için Finlandiya ve Belçika ile birlikte yürütülen çalışma,  Pendik'te tanıtıldı. Pendik Belediyesi bu kapsamda '5 Boyutlu  Kentsel Dönüşüm Kavramına  Yenilikçi Bakış' toplantısı düzenledi. Pendik Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya proje ortakları, akademisyenler, yurtdışı ortakların temsilcileri, bakanlık çalışanları ve yerel yöneticiler katıldı. 


"Vatandaş dönüşümü önceden görecek, katılım sağlayacak"

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, toplantının açılışında konuşma yaptı. Şahin,  C3PO Projesi'nin temel hedefinin dönüşüm çalışmalarını vatandaşların daha kolay  anlamasını sağlamak olduğunu ifade etti. Başkan Şahin, bu proje için 5B Kentsel Dönüşüm Platformu oluşturduklarını söyledi. Şahin, "Vatandaş,  hem gayrimenkulünün hem de yaşadığı çevrenin  ne olacağını bilmek istiyor. Toplanan verilerin analiz edilmesiyle,  bu değişimlerin sanal olarak görülebilmesi...