26 / 04 / 2024

uluslararası standardizasyon zirvesi 2019

uluslararası standardizasyon zirvesi 2019

Uluslararası Standardizasyon Zirvesi'nde konuşan Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayiciler Derneği (İMSAD) Genel Sekreteri Aygen Erkal, TÜİK'in inşaat sektörüyle ilgili raporu için, "İnşaat malzemeleri sektörü, otomotiv ve hazır giyimden sonra en fazla ihracat gerçekleştiren 3. sektör." dedi..

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

Sigortada yeni dönem! Sistem baştan sona değişiyor! Detaylar peş peşe geldi!

“2’nci Uluslararası Sigorta Zirvesi” sigorta sektörünün temsilcilerini buluşturdu. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik, sigorta sektörünün afet yaralarının sarılmasında önemli rol oynadığını aktarırken, SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, 'Sigorta 3.0'la birçok değişimin yaşanacağını söyledi

ZeroBuild Summit 22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi 23 Mart'ta TÜYAP'ta!

Merakla beklenen ZeroBuild Summit’22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi, 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geldi.

Türkiye İMSAD ‘9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ için geri sayım başladı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geliyor.

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin 9’uncusu, bu yıl 5 Kasım’da ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ başlığı altında gerçekleştirilecek...

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği-Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olacak Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl 5 Kasım Salı günü gerçekleşecek.

İnşaat Bilgi Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat Bilgi Zirvesi, Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (fib) Türkiye Temsilciliği tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği toplantı salonunda yapıldı. Deprem konusunun değerlendirildiği zirveye birçok uzman katılım sağladı...

İMSAD 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD, iç ve dış pazarları toplamında 630 milyar TL üzerinde değeri olan sektörün temsilcilerini 5 Kasım 2019’da Uluslararası Kalite Zirvesi’nde buluşturacak…

uluslararası standardizasyon zirvesi 2019 Haberi

uluslararası standardizasyon zirvesi 2019

Uluslararası Standardizasyon Zirvesi kapsamında, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Genel Sekreter Yardımcısı Ethem Kaya'nın yönetiminde "Standartlara Yön Ver" başlıklı panel yapıldı. 

Panelde konuşma yapan Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayiciler Derneği  MSAD Genel Sekreteri Aygen Erkal, İMSAD'ın 33 alt sektör temsilcisinden oluştuğunu söyleyerek, çatı görevindeki derneğin yayın, rapor ve analizlerle sektördeki temsil gücünü geliştirdiğini iletti.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, dernek üyelerinin standardizasyon hakkında uluslararası kurul ve komitelere görüş vermelerinin öneminin altını çizen Erkal, "Kurul veya komitelerin bizzat üyesi olmasak dahi toplantılara giden üyelerle sektörümüze ait bilgileri paylaşmalıyız. Bu konuda ne yazık ki istediğimiz seviyeden uzağız ama inanıyorum ki gittikçe hızlanacağız." ifadelerinde bulundu.

İnşaat sektörünün sanayisinin inşaat malzemeleri olduğunu söyleyen Erkal, inşaat sektörünün içerinden bulunan müteahhitlerden, mimarlara, mühendislerden sanayicilere kadar çok paydaşlı yapının Türkiye ekonominin büyümesinde...