25 / 04 / 2024

Uluslararası Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul

Uluslararası Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul

35 yıldır düzenlenen Uluslararası Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da 2014 Kış Olimpiyatları Soçi Şehri Yatırımları Bilgilendirme Paneli düzenleniyor

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Etkinlikleriyle Sektöre Yön Verecek!

Bulunduğu bölgenin en büyük uluslararası buluşma noktası Yapı Fuarı –Turkeybuild İstanbul, 2022 yılında 44’üncü kez kapılarını açıyor. 

44. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul'da neler konuşulacak?

43 senedir Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma alanı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 23-26 Mart 2022 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul 1 Nisan 2021'de kapılarını açacak!

1 Nisan ile 4 Nisan 2021’de kapılarını açmaya hazırlanan Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul, 43 yıldır sektöre katkı sunmaya, sektörün uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilmesine fırsat sağlıyor.

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Türkiye İnşaat Yapı Fuarı 19 Nisan'da yapılacak!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF) 19-22 Nisan'da Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı gerçekleşti!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Fuar, ziyaretçi akınına uğradı.

Kastamonu Entegre, Kazbuild Yapı Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etti!

Uluslararası ölçekte yaptığı yatırımlarla bölgesel güç olma yolunda önemli adımlar atan Kastamonu Entegre, Kazakistan'ın başkenti Almatı şehrinde düzenlenen Kazbuild Uluslararası Yapı ve İnşaat fuarında Türkiye ahşap sektörünü temsil etti.

Ytong 0,09, İstanbul Yapı Fuarı'nda tanıtıldı!

Türk Ytong, sektörde ilklerin öncüsü olmaya devam ediyor. Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda ısı yalıtım performansı yüzde 30 geliştirilmiş yeni ürünü “Ytong 0,09”u ilk defa sergileyen Türk Ytong, inovasyonda kat ettiği mesafe ile dikkat çekiyor.

Kaleseramik 2016 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve İtalyan markaları Edilcoughi ve Edilgres ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; tasarım ve teknoloji odaklı ürünleri ile Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor.

Dakar'daki Yapı Fuarı'na Türk firmaları da katıldı!

Senegal'in başkenti Dakar'da "Batı Afrika Uluslararası Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı" açıldı. Açılışa Türkiye'nin Dakar Büyükelçisi Nilgün Erdem Arı'nın yanı sıra inşaat sektörü temsilcileri katıldı.

39. Uluslararası Yapı Fuarı 10-14 Mayıs'ta!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olan "Uluslararası Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul"un 39'uncusu 10-14 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek.

Uluslararası Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Haberi

Uluslararası Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul

 

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 35 yıldır düzenlenen Uluslararası Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da 2014 Kış Olimpiyatları Soçi Şehri Yatırımları Bilgilendirme Paneli düzenleniyor. Soçi Ticaret ve Sanayi Odası & Yapı-Endüstri Merkezi işbirliğiyle, 2014 yılı Kış Olimpiyatları öncesinde Soçi Şehrindeki yatırımlar ile ilgili bilgi vermek ve Türk şirketler ile görüşmelerde bulunmak üzere ziyarette bulunacak olan Soçi-Rusya Heyeti’nin vereceği panel, 5 Mayıs 2012, Cumartesi saat 14:00 - 16:30'da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak.    PROGRAM Tarih : 5 Mayıs 2012, Cumartesi Yer : Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Büyükçekmece, İstanbul / Kuzey Girişi, Salon 11A Saat : 14:00 -...