20 / 04 / 2024

ulusoy ailesi emlak yatırımı

ulusoy ailesi emlak yatırımı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy, gayrimenkul sektöründe yatırıma başlıyor. 14 - 15 Şubat tarihlerinde seçime gidecek olan TFF'de aday olup olmayacağı henüz bilinmeyen Ulusoy, emlak projelerini hayata geçirmek için 'Ulusoy Gayrimenkul

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Ulusoy tarafından kuruldu.

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 12 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ulusoy tarafından kuruldu.

Emlakçıya 'Çağatay Ulusoy'a yakın kiralık villa' talebi!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de bir emlakçının kapısı çalınır. Gelen müşteri, Çağatay Ulusoy’un olduğu sitede kiralık villa aradığını söyler. O sitede, o an kiralık bir villa yoktur. Kadın emlakçıya kartvizitini bırakır, “O sitede bir villa boşaldığında bana haber verin lütfen” der ve gider...

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim var!

Emlak yatırımı yaptığını ve bunun mantıklı olduğunu ifade eden ünlü model Özge Ulusoy, 4 evi olduğunu ifade etti...

Altın Emlak son 3 ayda 15 yeni temsilcilik açtı!

Altın Emlak son 3 ayda 15 yeni temsilcilik açtı. 23 ilde 115 Temsilciliği bulunan emlak sektörünün tamamı yerel sermayeli en güçlü franchisee zinciri olan Altın Emlak Ailesi 2018 yılına da hızlı giriş yaptı.

Korsan emlakçılara dikkat!

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Hakan Albayrak, “ Korsan emlakçılar yüzünden ailesi dağılanlar oldu” diyerek vatandaşları korsan emlakçılara karşı uyardı

Eskişehir'in Emlak Vergisi rekortmenleri açıklandı!

Eskişehir'in 2015 yılı 'Emlak Vergisi' rekortmenleri açıklandı. Sıralamaya Kanatlı Ailesi damgasını vurdu. Listede yine ETİ Şirketler Grubu Onursal Başkanı ve Kurucusu Firuz Kanatlı ikinci, Yönetim Kurulu üyelerinden Aydan Kanatlı üçüncü ve Gülden Kanatlı Derbil dördüncü oldu.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuçları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje alt gelir grubu, orta gelir grubu, şehit ailesi, engelli ve gazi kategorisinde satışa çıkarıldı. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuçları...

Emlak Konut Ispartakule Evleri kurayla satışta! 15 bin TL peşinatla!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 1.500 konut alt gelir grubu ve orta gelir grubu ile şehit ailesi, engelli ve gazi kategorisinde kurayla satışa çıkacak. Ispartakule Evleri kura çekilişi 12 Temmuz'da gerçekleşecek.

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman?

Alt gelir ve orta gelir grubu ile şehit ailesi, gazi ve engelli vatandaşlar için satışa sunulan Ispartakule Evleri kura çekilişi 12 Temmuz'ta gerçekleşecek. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman?

Özge Ulusoy emlak yatırımı yapıyor!

Türkiye'nin en zengin ailelerinden Sabancılar'ın genç kuşak temsilcisi Hacı Sabancı'yla beraber olan Özge Ulusoy, en yoğun çalışan mankenlerin başında yer alıyor.

Diego Ribas'a emlakçı şoku!

Diego ve eşi Leticia her gün emlakçıları arşınlasalar da artan ücretler nedeniyle bir türlü yeni yuvalarını bulamadılar. Dolayısıyla Ribas ailesi şu ana kadar otelde konaklamayı tercih etti.

Selimpaşa Emlak Konutları'nda 516 TL taksitle!

Emlak Konut GYO'nun Selimpaşa Emlak Konutları'nda fiyatlar 109 bin TL'den başlıyor.

ulusoy ailesi emlak yatırımı Haberi

ulusoy ailesi emlak yatırımı


Sermayesi 1 milyon YTL olarak belirlenen 'Ulusoy Gayrimenkul Yatırımları', bir aile şirketi karakteri taşıyor. Haluk Ulusoy'un şirketteki ortakları eşi Erengül Ulusoy, babası Saffet Ulusoy ve annesi Süreyya Ulusoy oldu. 'Ulusoy Gayrimenkul Yatırımları', bir anonim şirket olduğu için, Türkiye Futbol Federasyonu Özel Kalem Müdürü Tamer Çelik de beşinci ortak olarak şirkette yer aldı.


 Villa inşaatı olabilir


Yurtiçi ve yurtdışında her türlü inşaat ve müteahhitlik işlerini üstlenebileceği açıklanan şirketin, İstanbul'da bir gayrimenkul projesine hazırlandığı belirtiliyor. Yüzde 50'si Haluk Ulusoy'a ait olan 'Ulusoy Gayrimenkul Yatırımları'nın işe villa inşaatıyla başlayabileceği de kaydediliyor.


Haluk Ulusoy yeni kurulan şirketin başkanı olurken, babası Saffet Ulusoy da başkan...