27 / 04 / 2024

Ümit Karaaslan kimdir

Ümit Karaaslan kimdir

Ula'da hayırsever işadamı merhum Hüseyin Ercan adına yapımı tamamlanmak üzere olan lise bahçesinin yanında bulunan hazineye ait yol sorunu aşılamadı. Okulun bahçesiyle ilgili yaşanan sıkıntılar Vali Güvençer'e iletildi.

Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı?

Derimod’un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak bilinen Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Ümit Kiler kaç yaşında? Kimdir?

Kiler GYO yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Ümit Kiler kaç yaşında?  Ümit Kiler kimdir?

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Ümt Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ümt Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Karaaslan tarafından kuruldu.

Hayri Mit kimdir? 

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit kimdir? Hayri Mit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hayri Mit'in biyografisi...

İbrahim Ümit Seğmen kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu toplantısında, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin önerisi çerçevesinde Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adayları arasında yer alan İbrahim Ümit Seğmen kimdir?

Ümit Kiler kimdir?

Kiler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Kiler kimdir? Ümit Kiler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ümit Kiler..

Ümit Aktay kimdir?

Mimar Ümit Aktay kimdir? Ümit Aktay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ümit Aktay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarında devam ediyor? İşte Mimar Ümit Aktay...

Çiğdem Karaaslan kimdir?

Mimar Çiğdem Karaaslan, AKP Samsun Milletvekili Adayı oldu. Peki, Çiğdem Karaaslan kimdir? Çiğdem Karaaslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Çiğdem Karaaslan..

Ümit Alagöz kimdir?

Burdur Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz kimdir? Ümit Alagöz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ümit Alagöz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ümit Alagöz...

Ümit Karaaslan kimdir Haberi

Ümit Karaaslan kimdir


Ula'da hayırsever işadamı merhum Hüseyin Ercan adına yapımı tamamlanmak üzere olan lise bahçesinin yanında bulunan hazineye ait yol sorunu aşılamadı. Okulun bahçesinin küçük olduğunu ve bahçeye yapılacak basketbol sahası ile daha da daralacağını belirten hayırseverin yakınları, Ula Belediyesi'nden yolun imar değişikliğinin yapılarak okula devredilmesini istedi ancak olumsuz cevap aldı. 


Vali devreye girdi ama...

2 milyon 200 bin liraya mal olacak okulda incelemelerde bulunan Vali Güvençer, okulu yaptıran Mustafa Ercan'dan bilgi aldı. Ula İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Göktaş'ın da hazır bulunduğu ziyarette, okulun bahçesiyle ilgili yaşanan sıkıntılar Vali Güvençer'e iletildi.

Daha sonra CHP'li Ula Belediye Başkanı Ümit Karaaslan ile bir araya gelen Güvençer, imar değişikliği konusunu gündeme getirerek, "10-15 yıl sonra okulda öğrenci sayısı artacak. Okulun bahçesi zaten dar. Bahçeye voleybol ve...