19 / 04 / 2024

Ümit Uysal

Ümit Uysal

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Uysal, tapu sorunun yaşandığı Ermenek Mahallesi'nde 513 mahalle sakinin tapusuna kavuştuğunu söyledi.

Ümit Uysal: Muratpaşa'da sorun giderecek projelere ihtiyaç var!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Sorunları giderecek projelere ihtiyaç var” dedi. Antalya’nın otopark açısından en sorunlu noktası Kızılsaray Mahallesi’nde 34 araçlık ücretsiz otopark alanı kurdu.

Kırcami'de kırmızı kot isteği!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şube Başkanı Aydın, Kırcami bölgesinde, imar yollarında kırmızı kot projesi uygulanmasını ve bunun da imara açılacak alanlar için örnek oluşturmasını önerdi.

Ümit Uysal mimarlarla Kaleiçi'ni görüştü!

MURATPAŞA Belediye Başkanı Uysal, Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Köksal ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyaretin ardından Oda Başkanı Köksal, Başkan Uysal'a hokka takımı hediye etti.

Ümit Uysal: İmar planlarını tamamlayacağız!

Başkan Uysal, "Önümüzde yürüyecek yolumuz var. Asfaltlarımızı, imar planlarımızı, kaldırımlarımız tamamlayacağız. Parklarımız, çocuk köyümüz, çevre projemiz, bütün dünyaya örnek olacak işlere dönüşüyor. " dedi.

Ümit Uysal başkanlık konutunu engellilere bırakıyor!

Antalya'da falezler üzerinde 5yıldızlı otellerin, yüksek katlı sitelerin arasında yapılaşmaya açılmamış az sayıda yerlerden biri olan eski Mobil Tesis alanı, Muratpaşa Belediyesi'nce engelliler için yaşam alanma dönüştürülüyor.

Muratpaşa'da seyahat projesi anlatıldı!

Antalya'da bulunan seyahat acentalarının temsilcileriyle bir araya gelen Murtapaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, insan odaklı projelerini anlattı.

Antalya Mevlana Caddesi'nde binalar boyanacak!

Muratpaşa Belediyesi, Antalya'da görüntü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla pilot bölge seçilen Mevlana 'da örnek olması amacıyla binaları boyayacak.

Ümit Uysal: İlk işimiz Kırcami imar planı oldu!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Biz size geliyoruz" sloganlı halk günü toplantılarına devam ediyor. Yeni yılın ilk toplantısını Meltem Mahallesi'nde gerçekleştiren Uysal, ikinci toplantıyı Demircikara Mahallesi'nde yaptı.

Antalya'nın en büyük parkı Meydankavağı'na yapılacak!

Antalya Konyalılar Derneği her ayın sonu cumartesi günü gerçekleştirdiği kahvaltı gününde bu kez Muratpaşa'nın yöneticilerini ağırladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, şehrin en büyük parkını da Meydan Kavağı Mahallesi'ne yapacağız dedi.

Muratpaşa yenileniyor!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçede yeni yapılacak binaların estetik bir görünüme sahip olacağını söyledi. Uysal, binaların beyaz renge boyanacağını, gün ısı ve klima ünitelerinin görünmeyen bir noktada bulunacağını kaydetti.

Muratpaşa'da yeni inşa edilecek binalar estetik olacak!

Antalya Muratpaşa'da beyaz ve estetik dönem Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçede yeni yapılacak binaların estetik bir görünüme sahip olacağını söyledi. Uysal, binaların beyaz renge boyanacağını söyledi..

Muratpaşa'da ilçenin çehresi zaman içinde değişecek!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, seçim vaatlerinden ilki olan Kırcami konusunda verdikleri sözü tuttuğunu ve hayata geçirecekleri diğer çalışmalarla ilçenin çehresinin zaman içinde değişeceğini belirtti.

Ümit Uysal: Kırcami imar planı hazır!

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal yıllardır Antalya gündemi meşgul eden Kırcami planlamasında müjdeli haberi verdi. Muratpaşa'da Kırcami Uygulama İmar Planı tamamlandı. Uysal, 'Kırcami planı hazır' dedi.

Ümit Uysal, Yapı denetim temsilcileri ile buluştu!

Yapı denetim temsilcileri ile bir araya gelen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İmar Müdürlüğü'ndeki işletim ve çalışma sistemini daha hızlı hale getirilmesi yönünde ilk adımı attı.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Ümit Uysal: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Meclisi'nin ihtisas komisyonları arasında bulunan Şehircilik ve İnşaat Komisyonu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette komisyon üyeleri tarafından Başkan Uysal’a Antalya için hazırlanan kentsel dönüşüm raporu sunuldu.

Kırcami'nin imar planı için tarihi gün!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami Planlaması ile inşaata esas ilk çapı, Kırcami Mahallesi sınırları içinde bulunan 13 bin 100 metrekarelik 28283 ada 1 parsel için verildiğini söyledi.

Muratpaşa'da imar simsarlarına fırsat yok!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi'ndeki Kültür Sitesi'nde düzenlenen toplantıda Kırcami'de imar simsarlarına geçit vermeyip zayiat oranını yüzde 40 seviyesinde tuttuklarını belirtti. 

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.

Mevlüt Uysal: Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece sahilinde vatandaşlarla buluştu. Uysal, ''Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir'' dedi.

Mevlüt Uysal: Metrobüs’ü Silivri’ye kadar uzatacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlarla biraraya geldiği mitingde açıklamalar yapan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “Metrobüs’ü Beylikdüzü’nden Büyükçekmece’ye sonrasında Silivri’ye kadar uzatacağız” dedi. 

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Antalya Zeytinköy'de tapu sevinci!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zeytinköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde, Muratpaşa'da 'Çözülemez' denen sorunları çözdüklerini söyledi. 

Mevlüt Uysal: Yatay mimariden taviz yok!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "İmar artışı nihayetinde mutluluk değil, sıkıntı getiriyor. Artık içimize sinen, bizi rahatlatan ve güzel görünen şey yatay mimaridir. Biz de 'estetikten, yatay mimariden taviz yok' diyoruz" dedi....

Mevlüt Uysal: Büyükçekmece'nin imar sorununu çözeceğiz!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "İmar artışı ile hiç kimseden oy talep etmeyeceğim ama imar sorununu çözeceğim" dedi...

Ümit Özcan, Akiş GYO'dan ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muhasebe ve İdari İşler Müdürü Ümit Özcan görevinden ayrıldı...

Antalya Yeşildere'de 25 yıllık imar sorunu çözüldü!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi'nde planlama ve altyapı çalışmalarıyla başlayan dönüşüm sürecini anlattı.

Ümit Uysal Haberi

Ümit Uysal

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, tapu sorunun yaşandığı Ermenek Mahallesi'nde düzenlenen Halk Günü'nde, gerçekleştirilen ihalelerle 513 mahalle sakinin tapusuna kavuştuğunu belirterek, "200 kadar yer imar planlarında park, yol, okul gibi alanlarda kalıyor. Altını çiziyorum, bugünden yarına "Gidin çıkın" hiç öyle bir şey olamaz. Ben görevde olduğum sürece, 3-5 yıl içinde, size hiç kimse dokunamaz" diye konuştu.


Başkan Ümit Uysal'ın "Biz size geliyoruz" sloganıyla mahallerde düzenlendiği Halk Günü toplantılarında bu hafta durak Ermenek Mahallesi oldu. Regaip Kandili dolayısıyla dualarla başlayan Halk Günü'nde Başkan Uysal'la birlikte Başkan Yardımcıları İbrahim Cephaneci, Murat Şimşek, Hasan Kaçmaz, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, Ermenek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Elmalı ve Muratpaşa Belediyesi'nin Fen İşleri'nden Temizlik İşleri'ne, Sosyal Yardım İşleri'nden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne ilgili tüm...