28 / 03 / 2024

Ümraniye Antasya Residence ulaşım

Ümraniye Antasya Residence ulaşım

Ant Yapı'nın İstanbul Ümraniye inşa ettiği Antasya Residence projesinde teslimlerin ekim ayında yapılması planlanıyor. Proje inşaatında son kat olan 45'inci kata ulaşıldı.

Ümraniye Antasya Residence'ta kişiye özel ödemelerle! 400 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başlangıç gösterdiği Ümraniye Antasya Residence projesinde yer alan daireler için kişiye özel ödeme seçenekleri uygulanıyor. Projede 617 konut yer alıyor.

Ümraniye Antasya Residence'ta kişiye özel ödemelerle! 400 bin TL'ye!

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Ümraniye'de inşa edilen Antasya Residence projesi kapsamında daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı.

Ümraniye Antasya Residence'ta güncellenen fiyatlarla! 400 bin TL'ye!

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin uygulandığı Ümraniye Antasya Residence projesinde fiyatlar güncellendi. Buna göre projede yer alan dairelerin daire fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Antasya Residence'ta 380 bin liraya 1 oda 1 salon daire!

42 katlı tek blok halinde yükselen Antasya Rezidans projesi rezidans bloğu, 2 ofis bloğu ve alışveriş merkezinden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 380 bin liradan başlıyor...

Ümraniye Antasya Residence projesinde 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ümraniye'de inşa edilen Antasya Residence projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki konut seçenekleri 1+1 ve de 2+1'lerden meydana geliyor...

Antasya Residence'ta yaşam başladı!

Ant Yapı'nın İstanbul'un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence'da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı.

Antasya Residence'ta sona gelindi!

Ant Yapı, 617 dairelik dev projenin teslimlerine başladı Ant Yapı'nın İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında konumlanan Antasya Residence projesinde sona gelindi.

Ant Yapı, 617 dairelik Antasya Residence'ın teslimlerine başladı!

Ant Yapı'nın İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında konumlanan Antasya Residence projesinde sona gelindi. Örnek dairelerde ve Residence'ın tüm dairelerinde Grohe ürünleri tercih edildi

Antasya Residence Ümraniye'de yaşam başladı!

Ant Yapı’nın İstanbul’un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence’da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı.

Ant Yapı Antasya Residence’da yaşam başladı!

Ant Yapı’nın TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence’da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı. Antasya Residence; 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını oluşturuyor.

Antasya Residence'a Fraser Place ile yeni konsept!

Ant Yapı'nın Ümraniye'deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına "lüks servisli residence daireler" konseptini getiriyor.

Frasers Hospitality, Antasya Residence ile anlaştı!

Ant Yapı’nın Ümraniye’deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına “Lüks Servisli Residence Daireler” konseptini getiriyor.

Antasya Residence’ta inşaat hızla ilerliyor!

Ant Yapı’nın İstanbul’un Anadolu yakasının yükselen değeri Ümraniye’de 42 katlı projesi Antasya Residence’ın inşa faaliyetleri hızla ilerliyor. Projenin bu yılın Ekim ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor.

Antasya Residence Ümraniye'de kişiye özel ödeme seçenekleriyle! 400 bin TL'ye!

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin uygulandığı Antasya Residence Ümraniye projesinde yer alan dairelerin fiyatları 400 bin TL 'den başlıyor. Projede daireler Ekim'de sahiplerine teslim edilecek.

Antasya Residence'ta 400 bin TL'ye! Teslimler Ekim'de!

Ümraniye'de hayata geçirilen ve tek blok halinde yükselen Antasya Residence projesi Ant Yapı imzası taşıyor. Toplam 617 konuttun yer aldığı Antasya Residence projesinde dairelerin teslimleri Ekimde gerçekleşecek.

Ümraniye Antasya Residence'ta 400 bin TL'ye! Ekim teslim daireler!

Daire teslimlerinin Ekim'de yapılacağı Ümraniye Antasya Residence projesinde yer alan konutların fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1 ve de 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Antasya Residence Ümraniye'de 400 bin TL'ye! Ekim'de teslim!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başladığı Antasya Residence Ümraniye projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Antasya Residence Ümraniye'de Ekim teslim daireler! 400 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başlangıç gösterdiği Antasya Residence Ümraniye projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Ümraniye Antasya Residence ulaşım Haberi

Ümraniye Antasya Residence ulaşım

ANTASYA Residence; Akasya Yapı'nın yaklaşık SO donum arsası uzeıınde geliştirdiği konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma projenin konut bloğu olarak ortaya çıkıyor. Bu karma yapı içerisinde 42 kat ve 617 bağımsız bolümden oluşan konut bloğunda, standart kat planlat»ndaki 1 +1 ve 2+1 dairelerin yanı sııa birleştirme imkanı sunan modüler sistem sayesinde daha büyük konut alternatifleri elde etme fıısatı sağlıyor. Ant Yapı imzası ile yükselen pıojede evler orman manzarası ile dikkat çelayor. 2015 Ekim de tamamlanması hedeflenen pıojede kaba inşaat bitti, inşaat çalışmalarında 4S'inci kat olan son kata da ulaşıldı. 



YANINDA AVM DE VAR 

1. ve 2. köpru bağlantı yollarına çok yakın bu mesafede konumlanan Antasya Residence, Carrefour Ümraniye önünde nitelikli ofis alanları ile konut alanlarının kesişim noktasında bulunuyor. Antasya Residonce'da...