25 / 04 / 2024

Ümraniye gayrimenkul yatırımları 2017

Ümraniye gayrimenkul yatırımları 2017

Ümraniye konut, ofis, otel ve alışveriş merkezi yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Bölgenin yıldızı her geçen gün parlıyor.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Mehmet Göksel Cihan ortaklığında kuruldu. 

Arl Proje Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arl Proje Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Serkan Yılmaz ve Deniz Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Nardugan Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nardugan Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Oktay Var tarafından kuruldu.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

Promarket İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Promarket İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Jules Rakos ve Nisso Danon ortaklığında kuruldu.

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kahramaner tarafından kuruldu. 

Ümraniye gayrimenkul yatırımları 2017 Haberi

Ümraniye gayrimenkul yatırımları 2017

Konumu, yeni ulaşım yatırımları ve ev sahipliği yaptığı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesiyle dikkat çeken Ümraniye’nin yıldızı her geçen gün parlıyor. Konut, ofis, otel ve alışveriş merkezi yatırımcılarının gözde ilçesi haline gelen Ümraniye’de kentsel dönüşüm çalışmaları da sürüyor. Son 14 yılda bölgede eski ve riskli olan 85 bin birim yenilendi. Gecekondu bölgelerinde yeni kentsel dönüşüm çalışmaları için de gün sayılıyor.


Hürriyet’in gayrimenkul sektörünü en iyiyi teşvik etmek ve sektörün sorunlarının çözümüne destek sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği Gelişen Bölgeler Zirvesi’nin 12’incisi İstanbul Ümraniye için yapıldı. Ümraniye Hekimbaşı Tarihî Av Köşkü’nde gerçekleşen zirvede Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve gayrimenkul sektörü temsilcileri bir araya geldi. Son yıllarda Anadolu yakasının önemli merkezlerinden biri haline gelen Ümraniye ilçesi, ana arterlere yakınlığı sayesinde Avrupa yakasına da...