25 / 04 / 2024

Ümraniye Hekimbaşı Kazım Karabekir İnkılap Mahalleleri imar planı indir

Ümraniye Hekimbaşı Kazım Karabekir İnkılap Mahalleleri imar planı indir

Ümraniye'nin 2B kapsamındaki Kazım Karabekir, İnkılap ve Hekimbaşı Mahalleleri Nazım İmar Planı askıya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 17 Ocak 2014'te onayladığı planda 2B ve konut alanlarına dair notlar var... İşte o plan ve hükümleri...

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

May İnşaat'tan Ümraniye Hekimbaşı'na 591 konutluk yeni proje geliyor! 

May İnşaat Ümraniye projesi için düğmeye bastı. Ümraniye Hekimbaşı'nda kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan projede 591 konut ve 28 dükkan yer alacak.

Ümraniye 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Kazım Karabekir, İnkılap ve Hekimbaşı, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu, Yeni Çamlıca ile Küçükbakkalköy Mevkii, 3327 ada, 1 ve 2 parseller 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Turizin Tesis Alanlarına ilişkin plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye Hekimbaşı Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Hekimbaşı Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ümraniye Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Çamlıca 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Yeni Çamlıca, Esenkent, Esenevler, Hekimbaşı, Elmalıkent, Kazım Karabekir ve Merkez Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların kuraları çekildi!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 dairenin kura çekimleri yapıldı.

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de anahtarlar teslim edildi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 109 dairenin anahtar teslimi gerçekleşti.

Kayseri Kazım Karabekir'de 208 daire sahiplerine teslim edildi!

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi'nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bitirilen 6 blok 208 dairenin kura çekimi ve anahtar teslim töreni yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki törende konuşma yaptı...

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul'a yeni ‘cemevi’ müjdesi!

Ümraniye Topağacı Mahallesi’ndeki Kazım Karabekir Cemevi’ni ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Örnek teşkil edecek birkaç noktada cemevi hazırlama projemiz var. Bunu İstanbul’a hediye etmek istiyoruz engelleri ortadan kaldırıp” dedi.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı açılıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nı da hizmete açıyor.

Kazım Güzelbaba geleceğin kentini tasarladı!

Beykoz Üniversitesi öğrencisi Kazım Güzelbaba, bal peteklerinden esinlenerek geleceğin kentini tasarladı. Güzelbaba’nın imzasını taşıyan geleceğin kenti, “Yaratıcı ve İlham Veren Kentler” yarışmasında başarı kazandı...

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nın inşaatını da tamamlıyor.

Ümraniye Kazım Karabekir Mahallesi 199 ada 1 parselin plan tadilatı askıda! 

Ümraniye İlçesi, Kazımkarabekir Mahallesi, 199 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıda...

Ümraniye Hekimbaşı Kazım Karabekir İnkılap Mahalleleri imar planı indir Haberi

Ümraniye Hekimbaşı Kazım Karabekir İnkılap Mahalleleri imar planı indir




Ümraniye İlçesi, 1/5000 ölçekli Hekimbaşı, Kazım Karabekir, İnkılap Mahalleleri Nazım İmar Planı'na 18. Madde uygulama sınırı ile buna ait lejant ve plan notlarının eklenmesine ilişkin plan tadilatı askıya çıktı. 





İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye 2B mahallelerinin 27691 dosya numaralı imar planını 17 Ocak 2014 tarihinde onayladı. 





Ümraniye'nin Kazım Karabekir, İnkılap ve Hekimbaşı Mahalleleri Nazım İmar Planı, 28 Mart 2014 tarihinde askıdan indirecek. İşte o plandan notlar; 






Plan Hükümleri 





1. Ümraniye ilçesi Kazım Karabekir, İnkılap ve Hekimbaşı Mahalleleri Nazım İmar Planı; plan paftaları, plan raporu, plan hükümleri ve plan notları ile bir bütündür. 


2. Planda belirlenen Konut Düzenleme alanına sadece bu plan sınırları dahilinde ikamet eden ve barındığı binası tasfiye edilen kişilere 775 sayılı yasa hükümleri uyarınca tahsis yapılacaktır. 


3. 1/5000 ölçekli nazım...