25 / 04 / 2024

ümraniye kentsel dönüşüm

ümraniye kentsel dönüşüm

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Ümraniye'de kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantıları yapılıyor!

İstanbul Ümraniye Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları için Elmalıkent Mahallesi’nde hizmete açılan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. 

Ümraniyeliler depreme dayanıklı konutlarına kavuşuyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kazım Karabekir Mahallesi ve çevresindeki mahallelerde yaşanan imar probleminin önümüzdeki günlerde çözüleceğinin müjdesini verdi. Başkan Yıldırım, şu an imar problemi yaşanan yerlerin yapılacak projelerle daha değerli bir hale geleceğinden bahsetti.

Ümraniye’de gayrimenkul fiyatları değerleniyor!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2004'ten beri hayata geçirdiği yatırımlarla Ümraniye’yi İstanbul’un parmakla gösterilen ilçelerinden biri hâline getirdi. Ümraniyeliler baştan ayağa yenilenen modern bir ilçe haline geldi. 

Ümraniye, İstanbul'un yüzde 100 depreme dayanıklı ilçesi olacak!

2018 projelerini anlatacan Ümraniye Belediye Başkanı Can, " Birkaç yıl içinde yüzde 100’ü depreme dayanıklı en muhkem ilçelerden biri olacağız" dedi.

Ümraniye'deki kötü görüntü tarihe karıştı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümraniye'deki kimi kötü görüntülerin tarihe karıştığını ve karışmaya devam ettiğini söyledi. 

İstanbul'da dönüşüm en hızlısı Ümraniye'de!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği İstanbul’da, 85 bin konutun yenilendiği Ümraniye, şehirde en fazla konutun dönüştüğü ilçe oldu.

Ümraniye'de 85 bin bina yıkılıp yeniden yapıldı!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. İşte Can'ın o açıklamaları...

12. Gelişen Bölgeler Zirvesi yapıldı!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Vahap Munyar bugün köşesinde "AVM'ye 'CanPark' dediğimiz için özür diliyorum" başlıklı yazısına yer verdi...

Ümraniye'de yapıların yüzde 65'i yenilendi!

Ümraniye Belediyesi Başkanı Hasan Can, “Ümraniye’de yapıların yüzde 65’ini yeniledik. Varoş olarak tabir edilen Ümraniye, bugün İstanbul Finans Merkezi’nin, ticaret merkezlerinin ve birçok alışveriş merkezinin olduğu ve prestijli mekânlara sahip bir ilçe haline geldi” dedi.

Ümraniye'nin yüzde 60'ı yenilendi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki kentsel dönüşüm sürecini anlattı.

Ümraniye'de kaçak yapı ve hasarlı bina kalmayacak!

Görevde olduğu 13 yılda Ümraniye'ye 300 kalıcı eser kazandırdığını söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bölgedeki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşümü anlattı. İşte o haber...

İdris Güllüce kentsel dönüşümde Ümraniye'yi örnek gösterdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, NTV’ de katıldığı canlı yayın programında, Türkiye’de gerçekleştirilen kentsel dönüşümü anlattı. Bakan Güllece; Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşümde yaptığı çalışmaları da örnek gösterdi...

KC'nin yeni hedefi dar gelirli kesim

İnşaat sektörünün en aktif gruplarından KC, lüks projelerin ardından dar gelirlilere proje üretmeye karar verdi. KC Group Başkanı Hızır Demir Sarıgazi, Pendik ve Ümraniye gibi bölgelerde kentsel dönüşüm projeleri hazırladıklarını söyledi.

Bof Plus Ümraniye Tantavi'de yeni konut projesine hazırlanıyor!

Nisan 2015 yılında tamamlanması planlanan Bof Plus Ümraniye Tantavi projesinde yalnızca 3+1 daire tipleri tasarlandı...

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Ümraniye'nin yeni kentsel dönüşüm projeleri açıklandı: Karabekir'e 61.350, Dudullu'ya 22.650 bağımsız birim yapılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'nin planlanan kentsel dönüşüm projelerini tek tek açıkladı. Peki yeni projeler hangi mahallelerde olacak? İşte detaylar...

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Deprem sonrası süreç hızlandı! Kentsel dönüşüm için başvurular fırladı

Ümraniye Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, depremden sonra kentsel dönüşüm başvurularının yüzde 350 arttığını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projesinin tarihi açıklandı! TOKİ Ümraniye'den başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Zemin Altı Katlı Otopark ve Belediye Meydanı Açılış Töreni'de ilçede başlayacak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalar yaptı.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki projenin tamamlanması halinde net bugünkü değeri ne kadar oldu?

Ümraniye'de kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye'de kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Ümraniye'de kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantıları yapılıyor!

İstanbul Ümraniye Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları için Elmalıkent Mahallesi’nde hizmete açılan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. 

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ümraniye Elmalıkent Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı!

Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşüm anlamında attığı önemli adımlardan biri olan Elmalıkent Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm ofisi açıldı.

Ümraniye Elmalıkent Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Ümraniye Belediyesi iş birliğiyle Ümraniye Elmalıkent Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm İletişim Ofisi açıldı

ümraniye kentsel dönüşüm Haberi

ümraniye kentsel dönüşüm

Ümraniye Belediyesi tarafından Ümraniye’nin bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sorunlarını çözmek için hizmete açılan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde Elmalıkent Site Yöneticileri ve mahalle sakinlerine yönelik bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Ümraniye Belediyesi'nde yer alan habere göre; kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi sayesinde vatandaşlar, Kazım Karabekir Mahallesi imar planında kalan altı mahalle hakkında doğrudan bilgilendirilip, ada/parsel bilgisi ile arsaları ile ilgili imar durum bilgilerini de öğrenebilecekler. Elmalıket site yöneticileri ve mahalle sakinleri, mevzuata göre yararlanabileceği kentsel dönüşüm uygulamalarını buradan öğrenerek kendisine en uygun olanı talep edebilecekler. Öte yandan riskli alan, rezerv yapı alanı, kentsel dönüşüm alanları ile uygulamadaki avantaj ve dezavantajları buradan öğrenebilecekler. Arsalarıyla ilgili bilgilerini alan vatandaşlar, uygulama birliği içinde olacağı diğer parsel malikleri ile ofiste buluşarak ortak kararlar alarak değişime katkı sağlayabilecekler.