25 / 04 / 2024

ümraniye modern avm nerede

ümraniye modern avm nerede

200 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçirilen Ümraniye Modern East AVM kapılarını bugün açtı. Peki Modern East AVMde hangi mağazalar var?

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Göktepe Usta tarafından kuruldu.

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kayıkcıoğlu ve Sümeyye Çamur ortaklığında kuruldu.

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi açıldı! 

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi Ümraniye'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Işıl Deniz tarafından açıldı.

Beymen Club, Adana 01 Burda AVM'de mağaza açtı!

Türkiye genelindeki 54. mağazasını Adana 01 Burda AVM'de açan Beymen Club, yeni mağazasının modern dekorasyonu ile dikkat çekiyor...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Duru Modern Dış Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Modern Dış Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Çeçen Balcan tarafından kuruldu.

Ümraniye’de gayrimenkul fiyatları değerleniyor!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2004'ten beri hayata geçirdiği yatırımlarla Ümraniye’yi İstanbul’un parmakla gösterilen ilçelerinden biri hâline getirdi. Ümraniyeliler baştan ayağa yenilenen modern bir ilçe haline geldi. 

Kadraj Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Canpark Avm Şubesi açıldı!

Kadraj Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Canpark Avm Şubesi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Real’in mağazaları için mücadele!

Şirketler Real’in mağazaları için yarışıyorlar. Ümraniye Meydan AVM içindeki mağaza Migros'a, Adana M1'deki ise CarrefourSA'ya geçmiş. Asıl savaş Real'in en büyük cirosunu yaptığı Bilkent mağazası için yaşanmış

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Ümraniye Hekimbaşı'da modern tesisler inşa edildi!

1993 yılında Ümraniye Hekimbaşı'da bulunan dev çöp alanında metan gazı patlaması sonucunda 39 kişinin öldüğü alanda futbol, tenis, voleybol, basketbol ve her türlü sporun yapılabildiği modern tesisler yükseliyor.

ümraniye modern avm nerede Haberi

ümraniye modern avm nerede


200 milyon Euro'luk yatırımla inşa edilen Ümraniye Modern East AVM kapılarını bugün açtı. Peki Modern East AVMde hangi mağazalar var? 


60 bin metrekare kiralanabilir alanı olan Modern East AVM’nin ikinci fazı bittiğinde bu rakam 90 bine çıkacak. 4 katlı olarak tasarlanan Modern East AVMde hangi mağazalar var?


Modern East AVMde hangi mağazalar var?

Modern East AVM mağaza bilgileri : Mavi Jeans, H and M, Koton,  Deichmann, İnci, LC Waikiki, US Polo, Network, D’s Damat, Sportive, Adidas, Kiğılı, Oleg Cassini, Levi’s, Docker’s, Colin’s, ADL, OXXO, Penti, Elle ve Hummel, Migros, TeknoSA ve 9 salonlu Cinemaximum.


141 mağazanın yer aldığı Modern East AVM Ümraniye 1.500 kişi oturma kapasitesine sahip geniş yeme-içme alanı, 36 kafe ve restoranı, terasları, hizmet ve eğlence üniteleri ile dikkat çekiyor.


Modern East...