27 / 04 / 2024

Umut Durbakayım kim

Umut Durbakayım kim

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım 2018 yılı sonuna kadar yaklaşık 3.2 milyar değerindeki üç yeni projenin daha satışa sunulacağını açıkladı.

Umut Durbakayım: 15 kat yönetmeliği dönüşümün önünü tıkıyor!

Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Kadıköy’ün bazı bölgelerinde uygulanan 15 kat yönetmeliğinin kentsel dönüşümün önünü tıkayacağını söyledi.

Evora İstanbul örnek bir proje!

Evora İstanbul projesinin birçok açıdan örnek proje olduğunu ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarı çizgisini İstanbul sınırları dışına taşımaya karar verdiklerini açıkladı.

Umut Durbakayım: Fikirtepe'de 4. projeler hazır!

Teknik Yapı'nın ikinci kuşak patronu ve Nazm Durbakayım'ın oğlu Umut Durbakayım, Fikirtepe'de kentsel dönüşümünün algı anlamında yanlış ifade edildiğini söyledi.

Umut Durbakayım: Fikirtepe bölgesi rayına oturdu!

Teknik Yapı’nın Başkanı Nazmi Durbakayım, “Bizde herkes bildiği işin patronu. Farklılıklarla buradayız” derken, oğlu ve yardımcısı Umut Durbakayım, “Teknik Yapı bir okul, öğrendiklerimizle büyüyoruz” diyor.

Teknik Yapı, Kuveytli yatırımcılarla milyar dolarlık proje için el sıkıştı!

Kuveytli yatırımcılar, yaklaşık bir milyar dolarlık projeyi Teknik Yapı ile birlikte hayata geçirmek için Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım ile görüştü...

Umut Durbakayım kimdir?

Teknik Yapı’nın patronu Nazmi Durbakayım’ın oğlu ve Teknik Yapı’da yönetici olan Umut Durbakayım kimdir? Umut Durbakayım, ne zamandan beri yönetici olarak çalışıyor? İşte Umut Durbakayım'ın biyografisi...

Konut arzının artmasındaki en büyük engeller talep daralması ve artan maliyet!

İnşaat sektörünün, 2023’ü mücadeleyle geçirdiğine dikkat çeken Umut Durbakayım, talep daralması ve artan maliyetlerin altını çizerek, "Erişilebilir metrekare birim fiyatları ile üretim maliyeti arasındaki makasın açılması, konut arzının önündeki önemli engellerden" şeklinde konuştu. 

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Ev almayı düşünenler dikkat! Konut fiyatlarında yeni zam dalgası geliyor! Fiyatlar resmen tavan yapacak!

İnşaat sektöründe kalifiyeli usta ve kalfa problemi giderek büyürken Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, inşaat sektörüne yönelik açıklama yaptı. Durbakayım, konut fiyatlarının yüzde 20-25 oranında artacağını ifade etti. İşte konuya ilişkin detaylar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi? Ev kiradaysa yardımı kim alır?

Kentsel dönüşümde riskli yapıda ikamet eden kimseler kira yardımı alabiliyor. Peki, kiradaki ev için kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi?

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Umut Grup Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Umut Grup Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Umut Orhan tarafından kuruldu.

Nazmi Durbakayım: Konut satış ofisleri pazar günleri de açılmalı!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, "Satışlara en fazla ümit bağladığımız dönemin sonuna geliyoruz" dedi. Durbakayım, satış ofislerinin pazar günleri de açık olması gerektiğine dikkat çekti.

Nazmi Durbakayım: Otopark şartı konut fiyatlarını düşürebilir!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, otoparklarda yeni düzenleme yaparak binalarda otopark alanı ayrılması şartının konut fiyatlarını düşüreceğini söyledi. 

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

2021'de ev fiyatları artacak mı?

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ve İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Teknik Yapı'dan yeni proje atağı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ikisi İstanbul'da biri İzmir'de olmak üzere alt yapı hazırlıklarıyla uğraştıkları en az üç dönüşüm projeleri olduğunu belirtti. 

Nazmi Durbakayım: 2021'deki fiyat artışına önlemlerimiz hazır!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada, 2021 yılında düşük arz ve ham madde fiyatlarından kaynaklanan fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu ancak konut üreticilerinin buna yönelik önlemlerinin hazır olduğunu belirtti.

Nazmi Durbakayım: İnşaat sektörü ok gibi fırlayabilir!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Başkanı Nazmi Durbakayım, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan ve geçen yıla ilişkin gayrisafi yurt içi hasıla sonuçlarını değerlendirdi. Nazmi Durbakayım 1,5 yıldır bekleyen projeler nedeniyle gerilimi artan inşaat sektörünün her an ok gibi fırlayabilir dedi..

Umut Durbakayım kim Haberi

Umut Durbakayım kim

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım son zamanlarda gayrimenkul sektöründe yaşanan durgunluğa değindi. Durbakayım “Türk iş dünyası, ortaya çıkan her sorunu bir önceki krizden aldığı güçle aşmasını bildi ve biliyor” dedi.

12 bin konut

Teknik Yapı son 7 yılda 2 milyon metrekareden fazla inşaat gerçekleştirdi. Şirket  17 ayrı projesinde toplam 12 bin 24 daireden oluşan 7.3 milyar liralık değer yarattı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Durbakayım konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı; "Her gün ortalama 5 daire inşa ederek ortalama 2.8 milyon liralık değer yaratan Teknik Yapı, söz konusu projelerinin çoğunu inşaat tamamlanmadan satma başarısı gösterdi" 

3 yeni projeyi satışa çıkaracak

Teknik Yapı bu yıl sonuna kadar 3 yeni projeyi satışa çıkarmayı hedefliyor. Durbakayım, yeni projelerle birlikte toplam 10.5 milyar liralık...