26 / 04 / 2024

ünal aysal şirketi icra süreci

ünal aysal şirketi icra süreci

Ünal Aysal'ın şirketinin, banka borcu yüzünden icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'a, Katarlılar talip oldu….

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

O yalı için teklif edilen 929 milyon TL'yi reddetti! İstediği rakam ise dudak uçuklattı!

Ortaköy'ün gözde yalılarından biri olan Mehmet Paşa Yalısı'na bir Türk yatırımcı, 50 milyon Dolar teklif etti. Ancak yalının sahibi Ünal Aysal teklifi kabul etmedi. Aysal'ın Mehmet Paşa Yalısı için istediği rakam ise dudak uçuklattı...

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Muhammet Ünal tarafından kuruldu.

Ünal Dizayn Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ünal Dizayn Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da Seyit Ahmet Silay ve İdris Ünlü ortaklığında kuruldu.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürün tarafından kuruldu.

Ahu Aysal Bodrum'daki yazlığını sattı!

Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal Kerimoğlu, Bodrum'da bulunan yazlığını sattı. Yazlığı 50 milyon TL'ye satan Kerimoğlu, satıştan elde ettiği kazancı kızları arasında paylaştırdı. 

Ünal Söve Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Söve Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Raziye Ünal tarafından kuruldu.

Hotel Les Ottomans'ın satış ihalesi 17 Aralık'ta!

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal ile ilgili kulis sayfalarımızda aralıklarla haberler aktarıyoruz. Aysal'ın işeri uzunca bir süredir kötü gidiyor. Bu yılın başında enerji şirketi Yeni Elektrik Üretim A.Ş. iflas etmişti. Aysal'a ait Unit'in bu şirketteki payı yüzde 60'tı.

Ünal Aysal'ın Hotel Les Ottomans'ın icra itirazına mahkemeden ret!

Ünlü iş adamı Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, Ortaköy’deki Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına itiraz etti. Mahkeme, Ünal Aysal’ın itirazını ret kararı verdi. 

Ünal Aysal'ın otelinden sonra şirket merkezi de icradan satılık!

Eski Galatasaray Başkanlarından Ünal Aysal'ın icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'ın ardından Akmerkez'deki şirket merkezi de icradan 33 milyon TL'ye satılıyor.

Les Ottomans için haciz yolu açıldı mı?

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal'a ait Les Ottomans otelinin icra yoluyla satışa çıkarıldığı, sonrasında da konkordato talebinde bulunarak icradan kurtulduğu ileri sürülmüştü. Şimdi ise konkordato talebinin reddedildiği ve mahkeme korumasının kalktığı belirtiliyor...

ünal aysal şirketi icra süreci Haberi

ünal aysal şirketi icra süreci

Ünal Aysal'ın sahibi olduğu şirket bir bankaya olan borcundan nedeni ile icralık olan 'Hotel Les Ottomans icralık olmuştu.

'Hotel Les Ottomans'a, Katarlı bir şirket talip oldu.  Otelin ihalesi 7 Kasım'da gerçekleşecek. Türk ve Katar ortaklı 'HBK Referans Holding' de ihaleye katılacak.

7 bin 980 metrekare alan üzerine kurulu

Milliyet’in haberine göre,  İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'nün 2018/3897 E. Sayılı dosyasında yapılan kıymet takdirinde 440 milyon değer biçilen otel, yaklaşık 7 bin 980 metrekare alan üzerinde yer alıyor. Konumu, büyüklüğü ve Boğaz'a hâkimiyeti, kıymet takdirini etkileyen etkenler olarak bildirildi.

"Katarlı ortaklarım burayı çok istiyor"

HBK Referans Holding'in Türk ortağı Servet Uçar, şimdiye kadar dosyayla çok az kişinin ilgilendiğini belirterek, "Dosyadan suret aldık ve teminat mektuplarını hazırladık. Katarlı ortaklarım burayı çok istiyor ve ihaleye gireceğiz. İhale tarihine...