20 / 04 / 2024

Ünal Firat

Ünal Firat

Estrakya Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ünal Firat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Dursun Taşdemir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Esenyurt'ta kuruldu.

Estrakya Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Estrakya Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ünal Firat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Dursun Taşdemir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Esenyurt'ta kuruldu.

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu. Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, FerYapı markasına lider iletişimi, itibar yönetimi, sponsorluk yönetimi, pazarlama iletişimi faaliyetleri ve medya ilişkileri konularında hizmet ver

Kınalıada Kumluk Plajı kiralama işi gündemde!

Kınalıada'da Su Sporları Kulübü'nün yanında yer alan 470 bin metrekare yüzölçümüne sahip Kumluk Plajı'nın kiralanması gündemde. Kiralama için başvuru 2 Ekim 2014 tarihinde yapıldı...

Optimum Yaşam Merkezi Bahar Ünal İletişim ile anlaştı!

İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından kurulan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı büyümeye devam ediyor.Bahar Ünal İletişim Optimum Yaşam Merkezi’nin iletişim dnaışmanı oldu.

Ünal Yılmaz kimdir?

Gümüşhane Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz kimdir? Ünal Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ünal Yılmaz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ünal Yılmaz...

Önal Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Önal Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Önal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Pendik, Güllü Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Osman Ünal: Kenti tanıtacak projeleri halk da sahiplenmeli!

Başarının, kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, "Vatandaş da projelerin içinde olmalı" dedi.

Osman Ünal: İzmirliler projeleri sahiplenmeli!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, EXPO 2020 adayı olan ve 2'nci turda elenerek yarışı kaybeden İzmir'in, yeni bir yol haritası çizmesi gerektiğini söyledi.

Ünal Pala: Turistik yörelerde dokuya aykırı konut üretilmesin!

Bodrum'da Park Azur Torba Villaları'nı inşa eden Uzaltaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala: Özellikle sahil yörelerinde gelişigüzel yapılaşma ile geri dönüşü imkansız kimliksiz kentler oluşuyor.

Ünal Şınık kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti. Peki, Ünal Şınık kimdir? Ünal Şınık, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık..

Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti. Ünal Şınık'ın vefatının üzerine İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dönem arkadaşları bir taziye mesajı yayınladı.

Ünal Pala: Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin!

Bodrum'da Primex AŞ ile Park Azur Torba Villaları 'nı inşa eden Uzaltaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin" dedi.

Önalım hakkının kullanılamayacağı haller!

Önalım hakkı taşınmaz satışlarında öncelikli satın alma hakkında deniyor. Ancak bazı hallerde şufa hakkı olarak da bilinen bu önalım hakkı kullanılamıyor. Peki, önalım hakkının kullanılamayacağı haller nelerdir?

Ünal Firat Haberi

Ünal Firat

Estrakya Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ünal Firat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Dursun Taşdemir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Esenyurt'ta kuruldu. 


Estrakya Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1. T.C. hudutları dâhilinde veya haricinde; resmi veya özel kuruluşların, 3.kişilerin mülkiyetindeki, zilyetliğindeki ve sorumluluğundaki hisseli, hissesiz her türlü gayrimenkulleri alabilir, satabilir, kullanabilir,bunları tamir veya yeniden inşa edebilir, kiralayabilir, mülkiyetindeki ve kiraladığı gayrimenkulleri kiraya verebilir, işlerini yapabilmek için her türlü teminatı alabilir ve verebilir, rehin ve ipotek, irtifak, intifa, üst hakkı, devremülk irtifakı, taksim, sükna, kat irtifakı, kat mülkiyeti, gayrimenkul mükellefiyeti, inşaat hakları tesis ve tescil edebilir, fek edebilir,bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap edebilir, 2. Bilumum resmi ve özel ihalelere katılabilir, gayesine uygun...