24 / 04 / 2024

UNICEF okul projeleri

UNICEF okul projeleri

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Suriyeli öğrenciler için 12 derslikli 2 prefabrike okul yaptırıyor. Projeyle çocukların öğrenim hayatlarının devam etmesi hedefleniyor.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Dünya Bankası okul inşaat projelerini yönetiyor!

Dünya Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, AB ve Alman Kalkınma Bankası ile birlikte "Türkiye'deki Sığınmacılar Fonu Kapsamındaki Okul İnşaat Projeleri" projesini başlattı.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

İstanbul'daki 31 tarihi okul restore ediliyor!

Kabataş, İstanbul Erkek, Çamlıca Kız gibi gözde liselerin de aralarında yer aldığı İstanbul'daki 31 tarihi okul 202 milyon 831 bin TL'lik dev bir bütçeyle restorasyona alınıyor. Anıtlar Kurulu projeleri onayladı. 13 okulda restorasyon başladı.

Yörsan konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdı!

İnşaat sektörüne giren Yörsan şirketinin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını; bunun içinde otel, hastane, okul, alışveriş merkezi, park gibi insanların ihtiyacını giderecek projelerin olduğunu belirtti.

İşte içerisinde okul olan konut projeleri!

Yaz ayları yaklaşırken oturduğu konutunu değiştirmeyi düşünen çocuklu ebeveyler, mutlaka 'acaba taşınacağım bölge ya da sitede okul var mı?' sorusunu akıllarından geçiriyordur..

Esenyurt'a 24 yeni okul müjdesi!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret ederek ilçede yapılacak olan yeni okul projeleri hakkında görüştü...

Olası deprem için 1582 okul 49 hastahane yenilendi!

Olası depreme karşı kentsel dönüşüm projeleri hız kesmeden devam ediyor. Peki okul ve hastanelerin durumu ne? İSMEP Koordinatörü Kazım Gökhan Elgin’e yenilenen kamu binalarını sorduk...

Deprem için 1582 okul 49 hastane yenilendi!

Olası depreme karşı kentsel dönüşüm projeleri hız kesmeden devam ediyor. Peki okul ve hastanelerin durumu ne? İSMEP Koordinatörü Kazım Gökhan Elgin yenilenen kamu binaları sorularını cevaplandırdı.

UNICEF okul projeleri Haberi

UNICEF okul projeleri

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Suriyeli öğrenciler için 12 derslikli 2 prefabrike okul yaptırıyor.


Reyhanlı’ya sığınan yaklaşık 55 bin Suriyelinin okuma çağında bulunan çocukları için yapımına başlanılan okulla, çocukların öğrenim hayatlarının devam etmesi hedefleniyor. Bir hafta içinde tamamlanması planlanan okul, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)...