19 / 04 / 2024

unicera 2016 fuarı

unicera 2016 fuarı

TÜRKİYE'NİN en büyük ihtisas fuarı Unicera 2016 bugün başlıyor. Beş gün sürecek fuara 22 ülkeden 72'si yabancı toplam 371 firma katılıyor. Beş gün sürecek fuara 22 ülkeden 72'si yabancı toplam 371 firma katılıyor.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

Turkuaz Seramik Unicera’da fark yaratacak!

Turkuaz Seramik vitrifiye sektöründe konfor ve şıklığı bir araya getiren tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda katılacak olan Turkuaz Seramik, 3 nolu salondaki 320 numaralı standında ziyaretçileri ile buluşacak.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Düzce Melen Su Park'a ödül!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Melen Su Park Projesi Uluslar arası ATRAKS 2016 Fuarı kapsamında ödüle layık görüldü.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

Kıbrıslı müteahhitler CNR Emlak Fuarı'nda!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte CNR Emlak 2016 Fuarı'na katıldı.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Gümüş Panorama Esenyurt'ta metrekaresi 3 bin 550 TL'den!

Gümüş Panorama projesi, CNR Emlak 2016 Fuarı'na tanıtıldı. Satışların başladığı Gümüş Panorama projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 550 TL'den başlıyor.

Alya Penta Ekim 2018'de teslim edilecek!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta'yı 17 Kasım'da CNR Emlak 2016 Fuarı'nda vitrine çıkarıyor.

Alya Penta projesi 17 Kasım'da satışta!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta’yı 17 Kasım’da CNR Emlak 2016 Fuarı’nda vitrine çıkarıyor. Az katlı bloklardan oluşan ve butik bir yaşam sunan proje, CNR Fuarı’na özel fiyatlarla satışa çıkacak.

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi!

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi. Şirketin geliştirdiği milli demiryolu teknolojileri InnoTrans Berlin 2016 Fuarı'nda görücüye çıktı.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Manzara Adalar, Cityscape Global 2016’da sergilendi!

Cityscape Global 2016 Fuarı’na katılan İş GYO, İstanbul’un eşsiz noktalarından birinde konumlanan Manzara Adalar projesini bir kez daha ziyaretçilerle buluşturdu.

unicera 2016 fuarı Haberi

unicera 2016 fuarı

TÜRKİYE'NİN en büyük ihtisas fuarı Unicera 2016 bugün başlıyor. Beş gün sürecek fuara 22 ülkeden 72'si yabancı toplam 371 firma katılıyor. Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) ve Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) işbirliği ile düzenlenen UNİCERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı bugün başlıyor. Fuar etkinlikleri bugünden itibaren beş gün boyunca, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 11 salon ve 98 bin metrekare kapalı alanda gerçekleşecek. Yeni ürün ve koleksiyonlarını ilk kez sergileyecek 22 ülkeden 72'si yabancı, toplam 371 firmanın katıldığı UNİCERA Fuarı, önemli markaların katılımı, B2B ve B2C etkinlikleri, yüksek ziyaretçi sayısı, uluslararası ticaret ve ihracat potansiyeli ile Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük etkinliği. 

İnşaat malzemeleri üreticilerini ve satıcılarını biraraya getiren TİMDER Başkanı Ertan Sapankaya, fuarla ilgili olarak şunları söyledi:...