26 / 04 / 2024

Unıq İstanbul açılıyor

Unıq İstanbul açılıyor

UNIQ İstanbul, kapılannı bu gün açıyor. Konser, sergi, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme alanlarım bir arada bulunduran proje bir zamanlar padişahların kullandığı Haznedar Çiftliğinin 62 bin metrekarelik arazisi üzerinde inşa edildi

İstanbul depremi iki deprem uzmanını birbirine düşürdü! Celal Şengör, Şener Üşümezsoy'u ağır eleştirdi: Zır cahillik!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un beklenen İstanbul depremiyle ilgili açıklamalar yapmasının ardından Prof. Celal Şengör'den ağır eleştiri geldi.

Unıq Tr Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Unıq Tr Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çakır tarafından kuruldu.

Seyit Torun'dan Murat Kurum'a Kanal İstanbul tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un, “Kanal İstanbul’u milletimize sorduk, milletimiz onay verdi” şeklindeki açıklamalarına ilişkin konuştu.

Türkiye'nin Kanal İstanbul'a ihtiyacı var!

Kanal İstanbul Projesi hakkında yorum yapan Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı Vehbi Koç, Türkiye'nin ve İstanbul'un Kanal İstanbul'a ihtiyacının olduğunu dile getirdi. 

Kanal İstanbul güzergahında arazi fiyatları fırladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Kanal İstanbul ihalesinin yakın zamanda yapılacağını açıklaması, 2 yıldır yerinde sayan arazi fiyatlarında hareketlenmeye neden oldu. Bölgede arazi fiyatlarında yüzde 30’a yakın yükseliş öngörülüyor. 

İstanbul'un 2 ilçesinde ev fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Kovid-19 salgını ile izole bölgelere olan yoğun ilgi İstanbul'un 2 ilçesinde konut fiyatlarını ikiye katladı. Beykoz ve Sarıyer ilçelerindeki ortalama satılık konut metrekare fiyatları yüzde 100'ün üzerine çıktı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un 'Kanal İstanbul' açıklamasına ilişkin tepki gösterdi. İmamoğlu, "Birinci sıra depremdir, ne yazık ki artık ikinci sıra kuraklıktır" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul soruşturması çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan incelemeyle ilgili, "İmamoğlu, nerenin Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbul'un. Kanal İstanbul'un, İstanbul için bir felaket olduğunu biliyor mu, biliyor" diye konuştu.

Kanal İstanbul büyük Marmara depremini tetikler mi?

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un beklenen İstanbul depremini tetikleyip tetiklemeyeceği uzun süre tartışıldı. Peki Kanal İstanbul depremi tetikler mi? Kanal İstanbul için yapılacak çalışmalar fay hattını etkiler mi?

Kanal İstanbul ve deprem!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un beklenen İstanbul depremini tetikleyip tetiklemeyeceği uzun süre tartışıldı. Uzmanların da iki görüşe ayrıldığı bu konuyla ilişkin bir açıklama da Kanal İstanbul'un internet sitesinden yapıldı...

Kanal İstanbul mu, depreme hazır İstanbul mu? 

Çılgın proje olarak söz edilen Kanal İstanbul projesi gündemden düşmüyor. Yapılıp yapılmayacağının, faydalarının ve zararlarının tartışıldığı Kanal İstanbul'un maliyetiyle, İstanbul'un depreme hazırlanması gerektiği söyleniliyor...

Kanal İstanbul'a Çin basınından yoğun ilgi!

İletişim Başkanı Altun’un Kanal İstanbul'un tanıtımına yönelik paylaştığı Çince kısa film, Çin basınında geniş yer buldu...

İBB’den Murat Kurum’a 'Kanal İstanbul' yalanlaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Kanal İstanbul projesi için yapılan son toplantıya katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi temsilcisinin ÇED raporuna imza attığı yönündeki açıklamasına İBB'den yalanlama geldi.

Unıq İstanbul açılıyor Haberi

Unıq İstanbul açılıyor


TURKMALL'un yatırımı ile Maslak'ta hayata geçen UNIQ İstanbul, kapılannı bu gün açıyor. Konser, sergi, kongre, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme alanlarım bir arada bulunduran proje bir zamanlar padişahların kullandığı Haznedar Çiftliğinin 62 bin metrekarelik arazisi üzerinde inşa edildi Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyuboğlu, 100 milyon Euro yatırımla hayata geçirilen UN1Q İstanbul'da yılda 200 organi zasyon ve 20 sergi düzenleyerek günde 30 bin kişiye ev sahipliği yapmayı hedeflediklerini söyledi Kultur Bakanlığı tarafından 49 yıllığına tahsis edilen UN1Q İstan bul arazisinde yer alan tarihi uç köşkün restore edildiğini belirten Eyuboglu, buralarda toplantı ve organizasyonların düzenleneceğini...