20 / 04 / 2024

UNIQ İstanbul adres

UNIQ İstanbul adres

TURKMALL'un yatırımı ile Maslak'ta hayata geçen, kültür sanat ve yaşam merkezi, UNIQ İstanbul açıldı. Görsel sanatlar alanında faaliyet gösteren UNIQ Müze ise dünya çapında sergilerin ve eğlence deneyimlerinin gerçekleşebileceği bir mekan sunuyor.

100 milyon euroluk yatırımla UNIQ açıldı!

100 milyon euroluk yatırımla UNIQ açıldı. Turkmall’un yatırımı ile Maslak’ta hayata geçen, UNIQ İstanbul; kültür-sanat, eğlence ve iş dünyasını, doğa ile iç içe, ayrıcalıklı bir ortamda bir araya getiriyor.

Uniq İstanbul açıldı!

Turkmall'un yatırım ile Maslak'ta hayata geçen, UNIQ İstanbul, kültür sanat ve iş dünyasını, doğa ile iç içe ayrıcalıklı bir ortamda bir araya getiriyor. Turhmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu açılış toplantısına katıldı.

UNIQ İstanbul satıldı mı?

TürkMall imzalı UNIQ İstanbul'da yönetim değişti. Maslak'taki UNIQ İstanbul'un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı....

Norm İstanbul adres!

Norm İstanbul adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Motto İstanbul adres!

Motto İstanbul adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Basın Ekspres'te hayata geçirilen projede 80 metrekare home ofisler yer alıyor. 

16. Gayrimenkul Zirvesi başladı!

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimlerin katılımıyla Uniq İstanbul'da başladı.

16. Gayrimenkul Zirvesi sektörün geleceğine yön verecek!

GYODER, 16. Gayrimenkul Zirvesi’nde sektörün geleceğine yön verecek. 7 Nisan Salı günü Uniq İstanbul’da gerçekleşecek zirvenin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yapacak..

ULI Türkiye sahaya indi!

ULI Türkiye’nin, düzenlediği “Sahaya İniyoruz” gezilerinin dördüncüsü gerçekleştirildi. ULI Türkiye Başkanı Ayşe Hasol Erktin, İstanbul’da, artı değer olarak kabul gören projeleri gayrimenkul sektörünün liderleriyle gezdiklerini; Uniq İstanbul’un ardından yeni gezilerin de sırada olduğunu söyledi.

Celaloğlu Motto İstanbul adres bilgileri!

Toplam 128 daire ve 12 dükkandan meydana gelen Motto İstanbul projesinde fiyatlar 1+1'ler 298 bin 13 TL'den başlıyor. İşte Celaloğlu Motto İstanbul adres bilgileri...

Başakşehir 3. İstanbul adres!

116 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Başakşehir 3. İstanbul projesinde 1.252 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanı bulunuyor. Başakşehir 3. İstanbul adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Ali Ağaoğlu, oğlu Mert'in doğum gününü kutladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlı, Ayten Alpar'dan olan 10 yaşındaki oğlu Mert için Maslak'taki Uniq İstanbul'da doğum doğum günü partisi verdi.

Kayabaşı Adım İstanbul adres!

Kayabaşı Adım İstanbul adres bilgilerine göre proje, Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sağlayan projede 615 tane daire ve 120 tane ticari ünite yer alıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul adres!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul adres bilgilerine göre proje, İstanbul Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yükseliyor. 800 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul adres bilgisi!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Nlogo İstanbul İstanbul Esenyurt'ta 7 blok halinde yükseliyor. İşte Esenyurt Nlogo İstanbul adres bilgileri...

Kayaşehir Adım İstanbul adres!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığıyla yükselen projede daireler 2+1 'den 5+1 'e kadar değişiyor. Kayaşehir Adım İstanbul adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul'a yakın konumda bulunuyor.

UNIQ İstanbul adres Haberi

UNIQ İstanbul adres

TURKMALL'un yatırımı ile Maslak'ta hayata geçen, kültür sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul açıldı. 

Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu, 62 dönüm arazi üzerinde 150 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip UNIQ İstanbul'un konser, müzikal, sergi, kongre, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme gibi pek çok aktivite üe İstanbul modern hayatının yeni merkezi olacağını söyledi. Eyüboğlu, 100 ntilyon Euro'luk yatırımla gerçekleştirdikleri merkeze günde 30 bin ziyaretçi beklediklerini belirtti. UNIQ İstanbul'un 12 bin metrekarelik alana sahip gösteri merkezi Volkswagen Arena pek çok uluslararası isimi ağırladı. Görsel sanatlar alanında faaliyet gösteren UNIQ Müze ise dünya çapında sergilerin ve eğlence deneyimlerinin gerçekleşebileceği  bir mekan...