25 / 04 / 2024

uniq istanbul maslak

uniq istanbul maslak

Uniq İstanbul Maslak projesi açıldı. Proje için her 15 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servisi kalkıyor. Proje 100 milyon Euro yatırım bedeline sahip.

Uniq İstanbul adres!

Uniq İstanbul 100 milyon Euro yatırım bedeli ile hayata geçirildi. Çeşitli aktivite alanlarına yer verilen projede Uniq Ofis de bulunuyor. İşte Uniq İstanbul adres bilgileri...

Uniq İstanbul AVM Maslak'ın havadan en yeni görüntüleri!

Uniq İstanbul Eğlence ve Kültür Merkezi projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

İstanbul Uni Konut'un havadan yeni videosu!

İstanbul Üniversitesi ve Emlak Konut tarafından hayata geçirilen İstanbul Uni Konut projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Uniq İstanbul Eğlence ve Kültür Merkezi havadan videosu!

Uniq İstanbul Eğlence ve Kültür merkezi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafında görüntülendi

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor

Auto Home Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi açıldı!

Auto Home Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Al tarafından açıldı.

UNIQ İstanbul satıldı mı?

TürkMall imzalı UNIQ İstanbul'da yönetim değişti. Maslak'taki UNIQ İstanbul'un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı....

Hilton İstanbul Maslak açıldı!

Hilton İstanbul Maslak açıldı. Birinci sınıf otelcilik anlayışını Türkiye’de iş ve eğlence dünyasının kalbine getirecek olan otelin lobisindeki özel sanat galerisinde uluslararası şaheserlerden oluşan etkileyici bir sergi yer alacak.

Somerset Maslak İstanbul tanıtıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maslak 1453 projesinin içerisinde yer alan 165 otel dairesiyle Somerset Maslak İstanbul oteli konutlarını ağırlıyor.

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Incon İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi açıldı!

Incon İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi, Nihal Sevinç Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, 55. Sokak'ta açıldı.

UNIQ İstanbul, Sign of the City ödülü aldı!

Turkmall’un Maslak’ta hayata geçirdiği, İstanbul’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul, gayrimenkul sektörünün prestij ödüllerinden Sign of the City Awards’un Tamamlanmış Projeler kategorisinde “En İyi Sosyo-Kültürel Yapı” seçildi.

Uniq İstanbul toplam 100 milyon Euro'ya hayata geçirildi!

İstanbul Ayazağa'da bir Kültür Sanat Merkezi yapmamış, TürkMall 100 milyon euro harcayıp.. Tüm ailenin tüm gününü geçireceği bir Kültür Sanat Cenneti yaratmış.. Yemyeşil bir cennet.. Orman içinde bir cennet..

İstanbul'un Manhattan'ı Maslak için yeni imar planı!

Uluslararası pek çok büyük şirketin bulunduğu, gökdelenleri ile Manhattan'a benzetilen Maslak'ın yeni uygulama imar planları kabul edildi. AKP ve CHP grubunun evet oyu verdiği yeni plana iki meclis üyesi karşı çıktı.

BTA, UNIQ İstanbul'da 2 milyon euroya Foods in the Woods'u kurdu!

Turkmall ile anlaşan BTA, Maslak 'taki ' UNIQ İstanbul 'un içinde 2 milyon euro yatırımla 'Foods in the Woods'u kurdu. Hem Anadolu hem dünya mutfağını sunacak.

BTA Uniq İstanbul'daki Foods in the Woods restoranını tanıttı!

Yedi ülkede 13 havalimanında ve 75 İDO noktasında faaliyet gösteren BTA şehir merkezine UNIQ İstanbul ile Maslak’tan girdi...

BTA Uniq İstanbul'a Foods in the Woods ile girdi!

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, rotayı havalimanları ve denizyollarından şehir merkezine kırdı. Marka bu yöndeki ilk adımını, Turkmall yatırımyla Maslak'ta hayata geçen UNIQ İstanbul'da attı..

uniq istanbul maslak Haberi

uniq istanbul maslak

Uniq İstanbul Maslak projesinin açılışı gerçekleşti. Ofislerin yer aldığı projede konser, müzikal, sergi, kongre, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme alanları bulunacak.


Uniq İstanbul Maslak projesi 100 milyon Euro yatırım bedeli ile, Turkmall imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 62 dönüm alan üzerinde konumlandırılıyor. 


Uniq İstanbul Maslak projesi için her 15 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servis kalkıyor.


150 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Uniq İstanbul Maslak, Era Mimarlık'tan Yüksek Mimar Ertun Hızıroğlu  ve Yüksek Mimar Alı Hızıroğlu tarafından tasarlanıyor.


Uniq İstanbul nerede?

Adres: Maslak – Ayazağa Caddesi No:4 Ayazağa/Sarıyer Istanbul /Türkiye


Telefon: 0212 350 91 00

http://www.uniqistanbul.com/

Esra Nur...