25 / 04 / 2024

UNIQ İstanbul nerede

UNIQ İstanbul nerede

İstanbul’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’da ‘En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ seçildi.

Unıq İstanbul kapılarını açıyor!

UNIQ İstanbul, kapılannı bu gün açıyor. Konser, sergi, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme alanlarım bir arada bulunduran proje bir zamanlar padişahların kullandığı Haznedar Çiftliğinin 62 bin metrekarelik arazisi üzerinde inşa edildi

100 milyon Euro'luk Unıq İstanbul açıldı!

TURKMALL'un yatırımı ile Maslak'ta hayata geçen, kültür sanat ve yaşam merkezi, UNIQ İstanbul açıldı. Görsel sanatlar alanında faaliyet gösteren UNIQ Müze ise dünya çapında sergilerin ve eğlence deneyimlerinin gerçekleşebileceği bir mekan sunuyor.

100 milyon euroluk yatırımla UNIQ açıldı!

100 milyon euroluk yatırımla UNIQ açıldı. Turkmall’un yatırımı ile Maslak’ta hayata geçen, UNIQ İstanbul; kültür-sanat, eğlence ve iş dünyasını, doğa ile iç içe, ayrıcalıklı bir ortamda bir araya getiriyor.

Uniq İstanbul açıldı!

Turkmall'un yatırım ile Maslak'ta hayata geçen, UNIQ İstanbul, kültür sanat ve iş dünyasını, doğa ile iç içe ayrıcalıklı bir ortamda bir araya getiriyor. Turhmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu açılış toplantısına katıldı.

UNIQ İstanbul, Ayazağa'da yükseliyor! Açılış 2014 Mart'ta!

UNIQ İstanbul Ayazağa'da Turkmall tarafından yükseliyor. Kültür Sanat ağırlıklı bir AVM olarak planlanan projede kiralamalar henüz başlamadı. Açılış tarihi ise Mart 2014 olarak belirlendi...

Folkart Nefes İstanbul nerede?

Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Nefes İstanbul nerede?

Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede?

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Deniz İstanbul Sedef Konakları İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede?

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Norm İstanbul nerede?

Toplam 401 daireden meydna gelen Norm İstanbul projesinde satışlar devam ediyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki Norm İstanbul nerede?

Pendik Lens İstanbul nerede?

33 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde  anahtar teslimleri yakında başlayacak. Peki Pendik Lens İstanbul nerede?

Yedikule Cer İstanbul nerede?

Cer İstanbul projesinde fiyatlar metrekare bazında 11 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Yedikule Cer İstanbul nerede hayata geçiriliyor?

Misal İstanbul nerede?

Misal İstanbul projesi örnek bir kentsel dönüşüm projesi olarak İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da hayata geçiriliyor. Peki Misal İstanbul nerede inşa ediliyor?

Avangart İstanbul nerede? İşte lokasyonu!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Avangart İstanbul projesi 735 daire ve 18 dükkandan meydana geliyor. Peki Avangart İstanbul nerede? İşte lokasyonu!

Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ömür İstanbul projesi 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Peki Esenler Ömür İstanbul nerede?

Axis İstanbul nerede?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi 195 ofis ve AVM alanından meydana geliyor. Peki Axis İstanbul nerede?

Karden İnşaat Self İstanbul nerede?

Toplam 609 konut ve 58 dükkandan meydana gelen Self İstanbul projesinde satışlar Mart ayında başlayacak. Peki Karden İnşaat Self İstanbul nerede?

UNIQ İstanbul nerede Haberi

UNIQ İstanbul nerede

Turkmall tarafından Maslak’ta hayata geçirilen UNIQ İstanbul, sektörün heyecanla beklenen yarışması “Sign of the City Awards 2015”de ‘En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ ödülünün sahibi oldu. 4 Kasım gecesi düzenlenen ödül töreninde, ödülü Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu aldı. UNIQ İstanbul, geçtiğimiz sene de aynı yarışmada ‘Devam Eden Projeler’ kategorisinde ‘En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ ödülünün sahibi olmuştu.


62 dönüm arazi üzerinde, 150 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip, ekolojik bir yaklaşımla projelendirilen yaşam merkezi; kültür, sanat, eğlence ve iş hayatını bir araya getiriyor.




UNIQ İstanbul’da neler var?



UNIQ Hall


1200 seyirci kapasiteli, 9200 metrekarelik çok amaçlı salon UNIQ Hall, değişken özellikli zenginleştirilmiş akustik altyapısı, geniş sahnesi ve dünya standartlarındaki teknik alt yapısı ile klasik müzik, caz, rock ve dünya müziğinin en seçkin örneklerinin...