25 / 04 / 2024

United Standard Yapı adres

United Standard Yapı adres

United Standard Yapı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Özkan ve Macit Mert Yıldız tarafından kuruldu.

United Standard Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

United Standard Yapı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Özkan ve Macit Mert Yıldız tarafından kuruldu.

Yapı Kullanma İzin Belgesi ve Yapı Ruhsatı Standardına İlişkin Tebliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tebliğ!

Yapı Kullanma İzin Belgesi Standardına ve Yapı Ruhsatı Standardına İlişkin Tebliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Ruhsatı Formu Standardı tebliği mimarları nasıl etkileyecek?

 2 Mayıs’ta Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren TS 8737 nolu yeni Yapı Ruhsatı Formu Standardı tebliğinin mimarlık ofisleri üzerindeki etkisi ne olacak?

United Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Erdal Demir, Cahit Uğurlu ve Mhd- Asım Rabıh ortaklığından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Al Haramain United Group'tan Medine'ye 5 yıldızlı lüks otel!

Al Haramain United Group, Medine'de 5 yıldızlı ultra lüks otel inşa ediyor. İnşaatı devam eden otelin teslimi 17 ay sonra yapılacak.

Skyland İstanbul projesinin tercihi Ideal Standard oldu!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde yapılarında yer almaya devam ediyor.

West Ham United'ın maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı yıkılacak!

West Ham United'ın maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı'nın yıkılıp yeniden yapılması gündeme geldi. Kariyerinde 30'dan fazla stadın yapımında görev alan Fletcher, "Atletizm stadını futbol sahasına döndürmek için yaptıkları şeyler işe yaramıyor" dedi.

Bina giriş rampası nasıl yapılır?

Binalarda ve girişlerinde engellilerin erişimine yönelik TS 9111 Standardına uyulması zorunlu oluyor. Peki, bina giriş rampası nasıl yapılır?

2000 yılından sonra yapılan binalar depreme dayanıklı!

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminin ardından inşaat sektöründe önemli gelişmeler yaşandığını ve 2000 yılından sonra yapılan binaların depreme dayanıklı ve belli bir kalite standardıyla inşa edildiğine dikkat çekti.

Ideal Standard tasarımlarıyla 39.Yapı Fuarı’nda!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, bu yıl 39.’su düzenlenen Yapı Fuarı’na, yeni teknoloji ve tasarımlarıyla en son banyo trendlerini sergileyeceği 300’e yakın ürün ile damgasını vuracak.

Ideal Standard, Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO'ya ürünlerini tanıttı!

Dünya markası Ideal Standard, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO çalışanları ile “Happy Hours 2016” etkinliği kapsamında bir araya geldi. Ideal Standard öncü teknolojilerini ve yeni ürünleri tanıttı.

Ideal Standard İngiltere'de yapı sektörünün yöneticilerini ağırladı!

Türkiye’nin önde gelen yapı ve mimarlık firmaları Ideal Standard'ın İngiltere'deki en büyük showroomu Bathroom'da 2016 trendlerini ve yeni koleksiyonlarını inceledi.

Ideal Standard 2015 Yenilikler Semineri İzmir'de yapıldı!

Ideal Standard Pazarlama Müdürü Nazan Dinçer tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerle Dünyanın en büyük banyo gereçleri üreticilerinden Ideal Standard, bayi ve servislerine yönelik Eğitim Seminerini İzmir’de gerçekleştirildi.

United Standard Yapı adres Haberi

United Standard Yapı adres

United Standard Yapı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Özkan ve Macit Mert Yıldız tarafından kuruldu.

United Standard Yapı Anonim Şirketi konusu:
1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralamak ve bu işlemlere aracılık etmek. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek ve her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 4. Gayrimenkule dayalı projelerin yürütülmesinde mali danışmanlık yapmak. 5. Her türlü inşaat, taahhüt ve yapı işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait...