25 / 04 / 2024

ünlü caddesindeki çalışmalar ne zaman bitecek

ünlü caddesindeki çalışmalar ne zaman bitecek

Bursa’ nın en ünlü caddelerinden Heykel Ünlü Cadde'ye yepyeni bir kimlik kazandıracak cephe sağlıklaştırma ve çevre düzenleme çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında harç koyma töreni yapıldı...

İBB'den metrobüs kullananlara duyuru: 120 günlük çalışma başlıyor! 36 saat kapalı olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yollarında meydana gelen bozulmalar nedeniyle, 120 günlük çalışmaların başlayacağını duyurdu. 

Karadeniz'de bulunan doğal gaz taşıma çalışmalarında yeni safha

Karadeniz'de bulunan doğal gazın Türkiye'de hizmete alınmasına ilişkin çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İlk gazın 1 yıl sonra vandan açılması bekleniyor. Bölgeden çıkarılan doğal gaz ilk olarak günlük 10 milyon metreküp şeklinde tüketiciye ulaşacak ve kademeli olarak artacak.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Buca'da Park 1928 çarşı merkezi için çalışmalar başladı!

İzmir Buca'da Bucaspor’a ait olan Cemil Şeboy Tesisleri’nde dünyaca ünlü markalarının bulunacağı çarşı projesini hayata geçirmek için çalışmalar başladı. 

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Rize'nin dünyaca ünlü yaylası Ayder Yaylası'nın aslını koruyarak geleceğin cazibe merkezi olması için başlatılan dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Rize Valisi Kemal Çeber, Ayder'de beton yapı görülmeyeceğini dile getirdi.

Eğribel Tüneli'nde kazı çalışmaları tamamlandı!

Giresun Valisi Enver Ünlü yaptığı açıklamada Giresun'un, iç bölgelerdeki ilçeleri ve Sivas ile ulaşımının sağlandığı güzergahta yer alan Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin kazı çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Murat Kurum: 52 Millet Bahçesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Her ile en az bir Millet Bahçesi yapma hedefiyle yola çıktık. '2'nci 100 Günlük Eylem Planı' kapsamında 28 ilde 25 milyon metrekare alanda 52 Millet Bahçesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi...

Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ikinci 100 günlük Eylem Planı kapsamında Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak. Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Zonguldak illerinde yöresel konut projesi uygulanacak.

Kanal İstanbul'un saha çalışmalarında sona gelindi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın '100 Günlük İcraat Programı' kapsamında açıkladığı Kanal İstanbul projesinde ÇED ve etüd proje işleri bu ay tamamlanacak. Projenin saha çalışmalarında sona gelindi.

Narlıdere Sahilevleri düzenleme çalışmaları tamamlanamadı!

İzmir'in en lüks semtlerinden olan ve ünlü isimlerin yaşadığı milyonluk villaların bulunduğu Sahilevleri Kıyı Düzenleme çalışmaları tamamlanamadı.

Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı!

Vizyon projelerimiz arasında yer alan Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Dünyaca ünlü mimarlar Bandırma için projeler hazırlayacak. Bandırma Balıkesir’in dünyaya açılan kapısı olacak” dedi.

Altınordu'da sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu’nun işlek ve sahile yakınlığı nedeniyle gözde noktalarından biri olan İbrahim Fırtına Bulvarı’nda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Gebze Bilişim Vadisi için çalışmalar sürüyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Gebze'de bir Bilişim Vadisi kurmak için çalışmalar sürüyor. Bilişim Vadisinde dünyaca ünlü firmalar, yerli ve yabancı dev şirketler yer alacak." dedi.

ünlü caddesindeki çalışmalar ne zaman bitecek Haberi

ünlü caddesindeki çalışmalar ne zaman bitecek


Bursa’nın en ünlü caddelerinden Heykel Ünlü Cadde'ye yepyeni bir kimlik kazandıracak cephe sağlıklaştırma ve çevre düzenleme çalışmaları başladı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bu gün düzenlediğimiz harç koyma töreni ile birlikte Ünlü Cadde, bir yıl içerisinde adı gibi Bursa’nın en ünlü caddesi haline gelecek.” dedi.


Bursa’nın en ünlü caddelerinden Heykel Ünlü Cadde'ye yepyeni bir kimlik kazandıracak cephe sağlıklaştırma ve çevre düzenleme çalışmaları başladı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bu gün düzenlediğimiz harç koyma töreni ile birlikte Ünlü Cadde, bir yıl içerisinde adı gibi Bursa’nın en ünlü caddesi haline gelecek.” dedi. 


Dündar, kendi dönemlerinde Osmangazi’de 145 tarihi eserle ilgili çalışma yürüttüklerini belirtti. Tarihi mirasın ayağa kaldırılıp yaşatılması konusunda Türkiye’ye örnek olmuş bir belediye olduklarını dile getiren Dündar, şunları ifade etti: “Bursa’da tarih...