19 / 04 / 2024

ünlülerin gayrimenkul varlıkları

ünlülerin gayrimenkul varlıkları

Magazin dünyasının ünlü isimleri reklam ve dizilerden kazandığı gelirleri gayrimenkule yatırıyor. Peki hangi ünlü nereye yatırım yapıyor? İşte ünlü isimlerin gayrimenkul varlıkları...

Evergrande, varlıklarını satacak mı?

Çinli dev gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande, nakit darboğazında kaldı. Haftalardır gündemden düşmeyen şirket, bu sefer de varlıklarının satışı iddiasıyla gündemde.

Milyonerlerin gayrimenkul varlıkları 418,3 trilyon oldu!

Credit Suisse tarafından yayınlanan yeni bir rapordaki verilerde, Kovid-19 pandemisi sürecinde 5 milyon kişi milyoner oldu. Kişilerin gayrimenkul varlıklarının toplam değeri 418,3 trilyonu buldu.

Ünlülerin yatırımda tercihi gayrimenkul oldu!

Magazin dünyasının ünlü isimleri reklam ve dizilerden kazandığı gelirleri gayrimenkule yatırıyor. Peki hangi ünlü nereye yatırım yapıyor? İşte ünlü isimlerin gayrimenkul varlıkları...

Lübnan Merkez Bankası Başkanı'nın gayrimenkul varlıkları donduruldu!

Lübnan yargısı, Merkez Bankası Başkanı Riyad Selame'nin gayrimenkul varlıklarını geçici olarak dondurdu.

Küresel İslami finans varlıklarının değeri 3 trilyon doları aşabilir!

Eski Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Banka Meclisi Üyesi Prof. Dr. Şensoy, "Küresel toplam İslami finansal varlıkların 3 trilyon 400 milyar dolara ulaşması bekleniyor." dedi.

TCMB'nin resmi rezerv varlıkları mayısta arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın resmi rezerv varlıkları, mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 5,3 artış göstererek 90,9 milyar dolara çıktı.

Kamaç Gayrimenkul Varlık Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kamaç Gayrimenkul Varlık Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fındık tarafından kuruldu.

Korunması Gerekli Kültür ve Tabiat Varlıkları yönetmeliğinde değişiklik!

Korunması Gerekli Taşınır Kültür ve Tabiat Varlıklarının Yurt Dışına Çıkarılması ve Yurda Sokulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31121 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliği Kapsamındaki Parasal Limitlerin Güncellenmesi Hakkında Tebliğ!

Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliği Kapsamındaki Parasal Limitlerin Güncellenmesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31024 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Küresel piyasalardaki iyimserlik Türk lirası varlıkları destekliyor!

Azalan jeopolitik riskler ve ABD ile Çin arasında ticaret anlaşmasının sağlanmasına paralel artan risk iştahı Türk lirası varlıkları desteklerken, pay piyasalarını rekor seviyelere taşıdı.

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Metin Ergöl tarafından kuruldu.

Ünlülerin merak edilen evleri!

Ünlü isimler en çok hangi semtleri tercih ediyor, nasıl evlerde oturuyor? İşte ünlülerin herkes tarafından merak edilen evleri... 

Merkez Bankası'nın rezerv varlıkları ağustosta arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının resmi rezerv varlıkları, ağustos ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 2,2 artarak 101,6 milyar dolara ulaştı.

ünlülerin gayrimenkul varlıkları Haberi

ünlülerin gayrimenkul varlıkları

Sanat camiasının sevilen isimleri dizi ve reklamlardan elde ettikleri kazançlarını gayrimenkul için kullanmayı tercih ediyor. Milliyet'te yer alan habere göre; ünlü isimler yurt içi ve yurt dışında arsa ve ev satın alarak uzun vadede kazanç elde etmeyi planlıyor. İşte Türkiye'de gayrimenkul zengini olan ünlüler...

Ata Demirer

Ata Demirer Bozcaada'da bir üzüm bağı sahibi olmak için düğmeye bastı. Bu hayalini sosyal medyada paylaşan Ata Demirer, aradığı bağı sonunda buldu. Ata Demirer, aynı zamanda deniz manzaralı da olan üzüm bağını 300 bin TL'ye almayı planlıyor. Komedyen, arazisinde kendi ürünlerini yetiştirecek.

 BÜLENT ERSOY

Marmaris`te bir koy, Marmaris`te bir daire, Marmaris`te bir benzin istasyonu, 5 adet inşaat iş makinesi, Bodrum`da bir villa, Antalya`da bir daire, İstanbul`da bir daire, Fenerbahçe`de bir sauna..

Cem...