25 / 04 / 2024

ünlülerin satılık evleri

ünlülerin satılık evleri

Dünyaca ünlü sporcular lüks malikanelerini satışa çıkardı. LeBron James, Shaquille O’Neal, Serena Williams gibi yıldızlar evlerinin yeni alıcılarını bekliyor...

Ünlü isimler milyon liralık evlerini satışa çıkardı!

Bazı ünlü isimler, milyon liralık evlerini satışa çıkardı. Ancak öyle fiyatlar istiyorlar ki milyonluk evler elde kalıyor.

Evlerini satışa çıkaran ünlüler!

Shakira ve sevgilisi Gerard Piqué Miami'deki evlerini bir kez daha satışa çıkardı.Josh Hartnett de Minnesota'taki evini satmaya karar verdi. Miley Cyrus, Los Angeles'ın Toluca Lake bölgesindeki aile evini satışa çıkardı.

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları! 300 bin TL peşinatla!

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

Celestia Life Evleri Sancaktepe satılık!

Celestia Life Evleri Sancaktepe satılık 2+1'lerin fiyatları 513 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Ortaköy Yooistanbul Evleri satılık!

Ortaköy Yooistanbul Evleri satılık dairelerin fiyatları 950 bin dolardan başlayarak yükseliyor. Beşiktaş Ortaköy'de yer alan Yooistanbul Evleri projesi dünyaca ünlü Philippe Starck tarafından tasarlandı...

Vadistanbul Park Evleri satılık!

Toplam 1.400 konut ve ticari birimlerinden meydana gelen Vadistanbul projesi 3 etaptan oluşuyor. Vadistanbul Park Evleri satılık daireler Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

İskenderun TOKİ satılık evleri!

İskenderun TOKİ satılık evleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Taksitlerin teslimlerin sonra başlayacağı proje 450 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Kalyon Eston Deniz Evleri satılık!

Kalyon Eston Deniz Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre yakınlıkta olan projede konutların 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzont satılık ev!

Büyükçekmece Toskana Orizzont satılık evleri toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 187 adet villa bulunuyor.

Mümkünlü'de satılık ev bulmak imkansız hale geldi!

Şener Şen ve Olgun Şimşek'in oynadığı reklam filmiyle yeniden keşfedilen Sakarya'nın tarihi Taraklı'da artık satılık tarihi ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

Kaşmir Göl Evleri Ankara satılık! 325 bin liraya 4+1!

Kaşmir Göl Evleri Ankara satılık dairelerin fiyatları 295 bin lira ile 450 bin lira arasında değişiyor. Kaşmir Göl Evleri Ankara projesinde teslimler Kasım 2014'te yapılıyor...

Metsan Nexus Kartal satılık! 236 bin 500 TL'ye!

Metsan Nexus Kartal satılık dairelerin fiyatları 236 bin 500 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Metsan Nexus Evleri Kartal projesi ünlü Mimar Daniel Libeskind tarafından tasarlandı...

Dumanlar İnşaat Duman Park Evleri satılık! 175 bin liraya!

Dumanlar İnşaat Duman Park Evleri satılık daire fiyatları 175 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Beylikdüzü Duman Park Evleri projesinde konut teslimleri Şubat 2015 yılında yapılıyor...

Erenköy Cadde Park Evleri satılık!

Erenköy Cadde Park Evleri satılık konutların metrekare birim fiyatı 6 bin dolar olarak belirlendi. Erenköy Cadde Park Evleri'nde konut teslimleri 18 - 20 ay içerisinde yapılıyor...

ünlülerin satılık evleri Haberi

ünlülerin satılık evleri

LeBron James, Shaquille O'Neal, Serena Williams gibi birçok ünlü isim lüks malikanelerini satışa çıkardı. Takvim'de yer alan habere göre; dünyaca ünlü sporcuların evleri ise alanın cebini yakacak cinsten....

LEBRON JAMES
Basketbolun mega ismi LeBron James'in 2015 yılında satın aldığı Kalifornia Brentwood Park'ta bulunan 9 bin 440 metrekare büyüklüğüne sahip evi satışa çıktı.

SHAQUİLLE O'NEAL
NBA'nın efsane isimlerinden olan Shaquille O'Neal'in Orlando'daki 12 yatak odalı lüks malikanesi satışta. 6 bin metrekarelik kapalı basketbol sahası olan malikane de ayrıca 17 arabalık garajda bulunuyor.

SERENA WİLLİAMS
Tenisin ünlü yıldız Sera Williams'ın Beverly Hills'te yer alan İspanyol tarzı 3 katlı villası satılıyor. 

MICHAEL JORDAN
Basketbolun yıldızı Michael Jordan, Highland Park'ta bulunan 9 yatak odalı malikanesi için alıcı arıyor.

JENSON BUTTON
Emekli İngiliz F1 yarışçısı Jenson Button, Bel-Air'de bulunan 6 süit...