28 / 03 / 2024

ünsal group eryaman concept satılık daire

ünsal group eryaman concept satılık daire

Ünsal Group Eryaman Concept satılık daire fiyatları kapsamında 1 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları 95 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1 ve 2+1 konutlar bulunuyor

Ünsal Group Mevaşehir'de 5 milyon 950 bin TL'ye 4+1! Hemen tapu hemen teslim! 

1.800 konutluk Mevaşehir projesinde yer alan 4 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon 950 bin TL'den başlıyor. Proje Ünsal Group imzası ile başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Mevaşehir'den ilk evini alanlara büyük fırsat! 1,99 oranla 120 ay vade!

Ünsal Group imzası ile hayata geçirilen Meva Şehir projesinde 1,99 oranla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 1.800 konutluk dev projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Jewel İncek 2025'te teslim! 0 faizle konut fırsatı!

Ünsal Group tarafından hayata geçirilen Jewel İncek projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. Söz konusu projede 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Ankara Jewel İncek'te yüzde 10 indirim ve 0 faiz fırsatı!

Ünsal Group imzası taşıyan Jewel İncek projesinde yüzde 10 indirim ve 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Meva Şehir 4+1, 3+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? 

Ünsal Group tarafından Ankara'da inşa edilen Meva Şehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Meva Şehir 4+1, 3+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Hayat Park Prestij Konakları geliyor! Yeni proje!

Ünsal Group Başakşehir'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Proje 221 milyon 849 bin 888 TL'ye mal olacak.

Meva Şehir için ön protokol imzaları atıldı!

Türk inşaat sektörünün önemli firmalarından Ünsal Group tarafından Özbekistan'da hayata geçirilen Meva Şehir projesi için ön protokol imzaları atıldı.

Pandemi ve deprem konut tercihlerini nasıl etkiledi?

Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal, doğal afetler ve pandemi sürecinin insanların konut alırken tercihlerini değiştirdiğini söyledi.

İnşaat sektörü ekonomik ve insani açıdan önemli!

Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu. Ünsal, "İnşaat sektörü, ekonominin lider ve sürükleyici sektörlerinden birisi olarak kabul edilmektedir" dedi ve sektörün ekonomik ve insani açıdan önemli olduğunu belirtti...

UNS Group Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

UNS Group Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Ünsal tarafından kuruldu.

Ampute Milli Futbol Takımı'na ev hediye edildi!

Ankara'da faaliyet gösteren inşaat firması Ünsal Group, Ampute Milli Futbol Takımı'na ev hediye etti.

Ünsal Group'tan döviz bozdurana 20 bin lira indirim!

Ankaralı inşaat firması Ünsal Group, döviz bozdurana yeni projesindeki ev satışlarında 20 bin lira indirim uyguluyor. 

ünsal group eryaman concept satılık daire Haberi

ünsal group eryaman concept satılık daire

Ünsal Group tarafından hayata geçirilen Concept projesi Ankara Eryaman Bölgesi içinde inşa ediliyor. Ünsal Group Eryaman Concept satılık konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Toplam 150 konuttan meydana gelen Eryaman Concept projesinde 100 dükkan bulunuyor. Ankara Concept projesi içinde yüzme havuzu, açık - kapalı otopark, açık teras bahçe, fitness salonu ve oyun alanları bulunuyor. 




2 bloktan oluşan Ünsal Group Eryaman Concept satılık 1+1 konutların fiyatları 95 bin TL'den başlıyor. Ünsal Group Eryaman Concept ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. 


Ünsal Group Eryaman Concept satılık 2+1 konutların fiyatları ise 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3...