25 / 04 / 2024

Ünsal Şınık kimdir

Ünsal Şınık kimdir

Elite World Oteller Zinciri’nin Genel Müdürü Şınık, “3 yıl içerisinde dört yeni otel açmayı planlayan ve geçtiğimiz yıl Rusya St. Petersburg’da iki arazi almış olan bir zincir olarak Rusya’nın bu yatırım girdilerini gözardı edeceğini sanmıyoruz” dedi.

Yurt dışında otel yatırımları daha karlı!

2014 ve 2015 yıllarının kendileri için yatırım yılı olduğunu ifade eden Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, yüzlerini yurtdışına çevirdiklerini ifade etti.

Otel yatırımları yurt dışında daha karlı!

2014 ve 2015 yıllarının kendileri için yatırım yılı olduğunu ifade eden Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, yüzlerini yurtdışına çevirdiklerini ifade etti.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yasemin Açık kimdir?

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık kimdir? Yasemin Açık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yasemin Açık'ın biyografisi...

Ersin Çalık kimdir?

Servet GYO Genel Müdürü Ersin Çalık kimdir? Ersin Çalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersin Çalık'ın biyografisi...

Ürfi Akbalık kimdir?

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ürfi Akbalık kimdir? Ürfi Akbalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ürfi Akbalık'ın biyografisi...

Alize Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök kimdir? Alize Dinçkök daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alize Dinçkök'ün biyografisi...

Mahmut Karabıyık kimdir?

Yeni Gimat GYO ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Karabıyık'ın biyografisi...

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Raif Ali Dinçkök'ün biyografisi...

Ünsal Şınık kimdir Haberi

Ünsal Şınık kimdir

Zor bir yılı geride bırakan turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam eden Elite World Oteller Zinciri’nin Genel Müdürü Ünsal Şınık, “3 yıl içerisinde dört yeni otel açmayı planlayan ve geçtiğimiz yıl Rusya St. Petersburg’da iki arazi almış olan bir zincir olarak Rusya’nın bu yatırım girdilerini gözardı edeceğini sanmıyoruz” dedi. 2015 yılını değerlendiren ve 2016 yılı öngörülerini paylaşan Şınık; “Elite World Oteller Zinciri olarak 2015 yılını, hedeflerimizin altında gerçekleştirdik. Zincir bazında yüzde 80 doluluk planlarken yüzde 70 gerçekleşti. 2015 yılı dış pazar özelinde Ortadoğu ve İran ağırlıktaydı. Rusya pazarından yüzde 5 kaybettik. Piyasalardaki değişikliler iç pazarda da düşmelere neden oldu. 2016 yılında ise 2015 yılına göre net yüzde 30 gerileme öngörüyoruz. Devletin sektörü 2016’ya dönük bazı sübvansiyonla planlaması gerekmektedir” dedi.


Rusya’da...