18 / 04 / 2024

Ünye Gölevi Lisesi inşaatı

Ünye Gölevi Lisesi inşaatı

Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli, Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından düzenlenen törenle atıldı. 

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

Mersin'de iki katlı otopark inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi,  Tevfik Sırrı Gür Lisesi’nin yanına 350 araç ve 40 motosiklet kapasiteli 2 katlı otopark inşa edecek. 

Akçansa Çanakkale'de Güzel Sanatlar Lisesi açtı!

Akçansa’nın 8 milyon TL yatırımla kurarak Çanakkale’ye ve Çanakkaleli gençlere armağan ettiği Güzel Sanatlar Lisesi resmi açılışı gerçekleştirildi.

Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli atıldı!

Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli, Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından düzenlenen törenle atıldı. 

Akyapı Ofis, Gönye Proje tarafından tasarlandı!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal'ın iç mekan tasarımını gerçekleştirdikleri Akyapı Ofis, konforu ön plana alırken aynı zamanda kullanıcılarına fonksiyonel kurgusuyla modern bir çalışma ortamı sağlıyor. 

38. Cadde satış ofisinde Gönye Proje imzası!

Türkiye’nin önde gelen markalı konut ve ofis projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım, 38. Cadde projesinin satış ofisini kullanıcıların kendilerini evinde hissedebileceği sadelik ve sıcaklıkta, aynı zamanda da ferah ve şık bir tasarımla biçimlendirdi..

Nidapark Küçükyalı örnek daireleri ve satış ofisinin tasarımı Gönye Proje Tasarım'a ait!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı...

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da katıldı.

Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi yeniden açıldı!

Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi 50 yıl aradan sonra yeniden açıldı. Turkcell, liseye bir teknoloji sınıfı, amfitiyatro ile botanik bahçesinin olduğu spor ve sosyal tesis inşa etti.

Gönye Proje Tasarım'dan dekorasyon önerileri!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, baharın gelmesiyle birlikte düğün sezonunun da açıldığı şu günlerde yeni evlenen çiftlerin birlikte yaşayacakları mekanları dekore ederken dikkat etmeleri gereken püf noktalarını yorumladı...

Gönye Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal Çağlayan tarafından kuruldu.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Ünye Gölevi Lisesi inşaatı Haberi

Ünye Gölevi Lisesi inşaatı

Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından inşa edilecek Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli atıldı. 552 günde bitirilmesi planlanan lisenin 13 milyona mal olacağı açıklandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, temel atma töreninde konuşan Ordu Valisi Seddar Yavuz, “Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti Devleti her alanda olduğu gibi özellikle eğitim alanında devrim niteliğinde fiziki mekan artışı bunun yanı sıra donanım artışları sağlamıştır. Bu vesile ile bugün de çok güzel bir eğitim kurumunun temel atmasını gerçekleştirmiş olacağız. Valilik olarak hükümetimizin verdiği kaynağı verimli şekilde kullanmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

200 kişilik pansiyon binası ve spor salonu bulunacak lise 24 derslikten oluşacak. Toplam 975 metrekare inşaat alanında yükselecek proje 3 katlı okul binası ve 3 katlı pansiyon şeklinde inşa edilecek. Projenin 16 Şubat...