26 / 04 / 2024

ünye Kültür Sarayı projesi

ünye Kültür Sarayı projesi

Ünye’yi yeni baştan inşa edeceğiz sloganıyla yola çıkan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, göreve geldiği günden bu yana Ünye’de birçok başarılı projeye imza atmaya devam ediyor.

Ünye Kültür Sarayı için yer teslimi yapıldı!

Ünye’de, Büyükşehir Belediyesi ve Ünye Belediyesi tarafından yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmaları ile şehir adeta şantiye alanına döndü. İşte Ünye projelerinde son durum...

2016 Ünye'de yatırım yılı olacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 2015 yılında başlattıkları yatırım atağının 2016 yılında da devam edeceğini belirterek “Ünye’yi 21’inci yüzyıla yakışan bir kent haline getireceğiz” dedi.

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Tekirdağ Saray Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray Kültür Merkezi'ni 2020 yılı sonunda hizmete açacak.

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı yönetiminde değişiklik!

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi yönetiminde değişiklik yapıldı.

Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ordu'da Temmuz Demokrasi Meydanı önünde yapılan Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatına başlandı. 23 milyon liraya mal olacak merkezin 2020 yılında bitirilmesi planlanıyor.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Tekirdağ Küçükyoncalı Kültür Evi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray ilçesinin Küçükyoncalı Mahallesi'nde Atatürk Anıtı ve Saray Belediyesi Küçükyoncalı Mahallesi Kültür Evi'nin açılışını yaptı.

Ünye Kültür Merkezi 2020'de tamamlanacak!

Ünye Kültür Merkezi inşaatının ihalesini alan firmanın inşaatı 2020 yılında bitireceği açıklandı..

Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi açıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin kente kazandırdığı Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı bugün itibari ile Denizlililere hizmet vermeye başladı...

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Çal Belediyesi Kültür Merkezi iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Çal Belediyesi, İsmailler Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik alana sahip olacak Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nın yapımına geçen yıl başladı.

Dolmabahçe Sarayı'na Kültür Hediyelik Eşya Binası yapılacak!

1856'da Sultan Abdülmecit tarafından yaptırılan Dolmabahçe Sarayı'na "hediyelik eşya mağazası" yapılacak. "Kültür Hediyelik Eşya Binası" için 11 Temmuz'da ihaleye çıkılacak.

İzmit Kültür Tepesi cephe iyileştirme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi, kentin Kültür Tepesi İmaret Yokuşu, İnönü Caddesi ve Saray yokuşu’ndaki binaları kapsayan cephe iyileştirme çalışması için ihaleye çıktı.

Biga eski kültür sarayı yıkıldı!

Çanakkale'nin Biga ilçesinde yer alan kültür sarayının yıkımı başladı. Yıkılan kültür sarayının yerine 280 araç kapasiteli otopark inşa edilecek.

ünye Kültür Sarayı projesi Haberi

ünye Kültür Sarayı projesi


Ak Parti’nin 15.kuruluş yıldönümü nedeniyle Ankara’da bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, başkentten yine müjdeli bir haberle döndü. Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Merkezleri Daire Başkanı Çağdaş Şener’le bir araya gelen başkan Çamyar, görüşme sonrası Ünye Kültür Sarayı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Çamyar; “ Ünye’nin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Kültür Sarayı ile ilgili bugün önemli bir adımı daha geride bırakmış bulunuyoruz. Yaptığımız görüşmeler sonrası Kültür Sarayı projemiz ihale aşamasına geldi. Çok yakın zamanda EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) ihaleye çıkacak” diye konuştu. Başkan Çamyar, eski pazaryeri alanımızda bulunan esnaflarımızı Eylül ayının ilk haftasında yeni düzenlediğimiz ve eski minibüs garajı olarak adlandırdığımız alana taşıyoruz. Yeni Pazar alanımızda çalışmalar neredeyse tamamlanmak üzere. Yeni Pazar alanının tamamlanmasıyla boşaltılacak...