24 / 04 / 2024

Ünye liman projesi

Ünye liman projesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonrasında verilen bu yetki ile Ünye Limanı’ndaki ticaret kapasitesinin önemli ölçüde artması bekleniyor.

Ünye'ye yeni liman yapılacak!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Ordu doğal güzelliklerinin yanı sıra Ordu-Giresun Havalimanı'nın yapılması dolayısıyla çok büyük bir potansiyel sahibi olmuş oldu." dedi.

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

Tuzlaport Liman için düğmeye basıldı! Tuzla'ya yeni liman geliyor!

Tuzlaport Liman ve Tersane İşletmeciliği tarafından İstanbul ili Tuzla İlçesi'ne Tuzlaport Liman'ı için düğmeye basıldı. İşte yeni liman projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu Ünye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Ünye sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Ünye’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Ünye’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Ünye sosyal konut projesi

Gayrimenkul Sektöründe Gözler Filyos’ta!

Türkiye'nin ilk mega endüstri bölgesi olan Zonguldak Filyos yatırımcıların ilgi odağı olmaya başladı. Filyos Liman Projesi’nin inşa edilmesinden sonra ilgi rağbet görmeye başladı. 

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde menfez inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, inşaatı devam eden Ünye Bisiklet Yolu Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde son durum ne? 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye'de başlatılan Bisiklet yolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Filyos Limanı Projesi meclis gündeminde!

Filyos Limanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yenifoça Yat Limanı ihalesi 18 Ocak'a ertelendi!

Yap-İşlet-Devret modeliyle ihale edilecek olan İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi'nin ihalesi 18 Ocak 2021 tarihine ertelendi.

Yenifoça Yat Limanı için düğmeye basıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı projesi için ihaleye çıkıyor...

İzmir Yenifoça Yat Limanı, Yap-İşlet-Devret Modeli ile yaptırılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi 3996 sayılı Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli çerçevesinde yaptırılması işini ihale edecek. 

Filyos Liman Projesi TBMM gündeminde!    

Filyos Liman Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Liman Projesi ile ilgili 5 soru meclis gündeminde!

Filyos Liman Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ünye liman projesi Haberi

Ünye liman projesi


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonrasında verilen bu yetki ile Ünye Limanı’ndaki ticaret kapasitesinin önemli ölçüde artması bekleniyor.

BAŞKAN ENVER YILMAZ’IN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ

Başkan Enver Yılmaz, konu hakkında yaptığı değerlendirmede Bakanlık nezdinde yapılan girişimlerin olumlu sonuçlandığını söyleyerek, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, Ünye Limanı’nı devraldığımız günden itibaren limanın gelişimine ve buradaki ticareti artırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Son alınan bu kararla da Ünye Limanı, bölgedeki ticari hareketliliği artıracak. Limanın kapasitesinin geliştirilmesi için hazırladığımız rapor ve projeyle inşallah Ünye Limanı, önümüzdeki dönemde bölgenin en önemli konteyner limanı olacak. Bu proje, tabi ki çok uzun vadeli ve hükümet programlarına girecek bir yatırım. Bu büyük proje hayata geçirilene kadar Ünye Limanı’nı mevcut haliyle en verimli ve ekonomik...