19 / 04 / 2024

uplifepark evleri talebi

uplifepark evleri talebi

Teknik Yapı'nın Kartal'daki 567 dairelik Uplife Park projesi için 5 bin talep gelince, satışlarda bir kişiye en fazla iki daire satılmasına karar verildi.

'Hobbit evleri'ne koronavirüs talebi!

Sivas'ta belediyenin "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek şehir yakınındaki mesire alanında yaptığı yamaç evleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde izole tatil yapmak isteyen vatandaşların igli odağı oldu. 

FABAY Kızılada Evleri'nin temelleri atılıyor!

FABAY; 52. konut projesi FABAY Kızılada Evleri'ne başlıyor. Ön talebi toplanan projenin inşaatına başlanıyor.

Univa Öğrenci Evleri'ne yoğun talep!

Univa Öğrenci Evleri kurucusu Rıza Hüseyin Erkanlı, projeye olan talebi anlattı. Erkanlı; projenin çıkış nedenini ve yatırımcılarından bahsetti.

Aydın Çine Soğancılar'da TOKİ evleri talebi!

Aydın Çine Soğancılar Mahallesi Şeyhler mevkisinde yaşayan vatandaşlar, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a, eskiden ilçe çöplüğü olarak kullanılan yaklaşık 300 dönümlük boş araziye TOKİ konutları yapılması için talepte bulundu.

İskenderun TOKİ Evleri'ne 3 bin başvuru geldi!

İskenderun TOKİ Evleri için müracaatlar yoğun bir şekilde sürüyor. İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi’nde alınan başvurulara İskenderun halkının yoğun talebi olduğu ve şu ana kadar 3 bin kişinin başvurduğu öğrenildi.

Van Kevenli TOKİ sakinleri için tandır evleri açıldı!

İpekyolu Belediyesi, Kevenli TOKİ sakinlerinin talebi üzerine altı noktada tandır evi açarak halkın hizmetine soktu. Mahalle meclislerinin organizasyonunda faaliyet yürütecek tandır evleri, günde beş ailenin bir haftalık ekmek yapma ihtiyacını karşılayaca

Lojman tahsis talebi nasıl yapılır?

Bir çalışma yerinde görevlilere, işçilere parasız ya da az bir kira karşılığında verilen konutlar, lojman evleri olarak karşımıza çıkıyor. Bu evlerin tahsis süreci, kanun ve yönetmeliklerle açıklanıyor. Peki, lojman tahsis talebi nasıl yapılır?

Topuz Yapı Ulupark Evleri 2014 sonunda teslim edilecek!

190 konuttan oluşan ve 2014 yılı sonunda sahiplerine teslim edilecek Ulupark Evleri'nde, 19 bin 500 TL peşinat ve 120 ayda 0.99 faiz oranıyla sunulan kampanya, projeye talebi artırdı.

Ulupark Evleri'nde 19 bin 500 lira peşinatla!

Kampanya, projeye olan talebi yoğunlaştırdı. Özel satış hakkında bilgi veren Nilgün Tuna, "Ulupark Evleri'nde konut sahibi olmak isteyenler sadece 19 bin 500 lira peşinat ve 120 ayda 0.99'luk faiz oranıyla, kredi kullanabiliyor" dedi

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken bitti

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanandan 6 ay önce tamamlandı.

Royal Park Evleri'nde yüzde 20 indirim

Çorlu' da yapımı devam eden Royal Park Evleri' nde çok özel indirimlerle yeni bir kampanya başladı!...

uplifepark evleri talebi Haberi

uplifepark evleri talebi

Teknik Yapı tarafından inşa edilen Kartal'daki Uplife Park projesi için 5 bin kişi başvuruda bulununca, şirket yönetimi 'kota' uygulamasına başladı. Kartal'daki Uplife Park ve Uğur Mumcu projelerinin kamuoyuna ilk olarak 23 Mart'ta Konut ve İşyeri Fuarı'nda anlatıldığını hatırlatan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, projenin satışları için randevu sistemi uygulayacaklarını söyledi. Projelerinin ziyaretçilerinden yaklaşık 3 bin 500 kişinin bilgi edinmek ve satın almak için ön kayıt yaptırdığını dile getiren Durbakayım, "31 Ağustos'ta düzenlenen HABEV Fuarı'nda Uplife Park projesinin maketini kamuoyu ile paylaştık. Uplife Park'ı inceleyen ve satın almak isteyen yaklaşık bin 500 kişi ön kayıt yaptırdı" dedi. Yaşanan talep patlamasının oldukça memnuniyet verici olduğunu belirten Umut Durbakayım, diğer yandan da sınırlı daire sayısı...