16 / 04 / 2024

Uptown İncek konutları

Uptown İncek konutları

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Uptown İncek Konutları'nda yaşam başlıyor!

İncek Yumrutepe’nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek doğal yaşam keyfi sunuyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek güneşi kesintisiz izleme imkanı sunarken, yeşil alanları ile doğayı kucaklıyor.

Uptown İncek'te yaşam Eylül ayında başlayacak!

2012 yılının Aralık ayında temeli atılan ve kısa sürede Ankara’nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek Konutları'nda Eylül ayında hayat başlıyor.

Uptown İncek'te Haziran 2015'te yaşam başlıyor!

Uptown İncek'te Haziran 2015 itibari ile yaşam başlayacak. LEMA Grup tarafından İncek Yumru tepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan proje bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek sakinleri yazı evlerinde karşılayacak!

Ankara’daki konut projelerinin gözde bölgesi İncek Yumrutepe’nin ilk sakinleri Uptown İncek’liler oluyor. Uptown İncek’te Haziran 2015 itibari ile yaşam başlıyor.

Uptown İncek'te Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzaralı konutlar!

Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla Ankara'nın oksijeni en bol yerlerinden İncek 'te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi, kaliteli yaşam isteyenlere "yüksek" konfor sunuyor.

Başkentli'nin aradığı oksijen Uptown İncek'te!

Başkent Ankara'nın gözde yerleşim merkezi İncek'in kent merkezine en yakın noktasında inşa edilen Uptown İncek, yeşil ve maviyi bir araya getirerek, oksijen için uzaklara gitme arayışına son veriyor...

Uptown İncek projesi yeşil ve maviyi bir araya getiriyor!

Başkentli'nin aradığı oksijen Uptown İncek'te Ankara'nın gözde yerleşim merkezi İncek'in kent merkezine en yakın noktasında inşa edilen Uptown İncek, yeşil ve maviyi bir araya getirerek, oksijen için uzaklara gitme arayışına son veriyor...

Uptown İncek'te “yüzde 30 peşin, yüzde 70 teslimde ödemeli” kampanya!

Şehir merkezinden uzaklaşmadan, kentin gürültüsünden kaçmak isteyenlerin gözde yerleşim bölgelerinden İncek’te inşa edilen Uptown’da yaşam stressiz geçecek. Uptown İncek'te “yüzde 30 peşin, yüzde 70 teslimde ödemeli” kampanya...

Uptown İncek'te 18 farklı daire seçeneği yer alıyor!

18 farklı konut tipine sahip Uptown İncek' in bu özelliği ekonomik belirsizlik dönemlerinde bile hem yatırım hem de oturum amaçlı daire almak isteyenleri kendine çekiyor...

Uptown’da içinden geldiği gibi yaşa!

Emre Katırcı:“Uptown İncek sakinleri içinden nasıl geliyorsa öyle yaşayacak. Eğlence ve konforu bir araya getiren ayrıcalıklı “Town”lar sayesinde burada yaşam hiçbir zaman sıkıcı olmayacak”...

Uptown İncek Konutları, yolu yarıladı!

Mutlu Katırcı 2012 'nin aralık ayında inşaatın ruhsat aşamasının tamamlandığını hatırlatarak, "Uptown İncek 'i projelendirirken hedeflerimiz arasında kaba inşaatın 2013 yılı sonunda bitirilmesi vardı" dedi

Uptown İncek'te 2013 yılı hedeflerine ulaşıldı!

Yaşamını sürdüren herkesin kendisi için bir ayrıcalık bulabileceği Uptown İncek konutları hızlı ancak kaliteden ödün vermeden ilerlemesiyle dikkati çekiyor. Uptown İncek konutlarında 11 ay gibi kısa sürede kaba inşaat tamamlandı...

İncek BellaPais Konutları lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı!

Barış İnşaat'ın "İncek'te Akdenizli" temasıyla projelendirilen İncek BellaPais Konutları, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. 3 adada, 105 bin metrekare inşaat, 30 bin metrekare arsa alanının yarısı sosyal tesislere ayrıldı.

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Ankara Atabilge İncek Konutları satış ofisi!

Toplam 696 adet konuttan meydana gelen Ankara Atabilge İncek Konutları 300 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. İşte Ankara Atabilge İncek Konutları satış ofisi bilgileri...

Atabilge İncek Konutları satılık!

300 milyon TL yatırım bedeline sahip Atabilge İncek projesi 696 adet daireden meydana geliyor. Atabilge İncek Konutları satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Atabilge İncek Konutları geliyor!

Atabilge İncek Konutları, Atabilge İncek Yapı Kooperatifi tarafından Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek. Proje 5 blok halinde yükselecek..

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

ONS İncek Konutları güncel satış fiyatları!

ONS İncek Konutları güncel satış fiyatları minimum 450 bin TL'den başlıyor. Proje 39 bin 168 metrekare alan üzerine üç blok olarak inşa ediliyor...

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Özmen Konutları Empire İncek fiyat listesi 2017!

Toplam 243 adet daireden meydana gelen Empire İncek Evleri 43 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. İşte Özmen Konutları Empire İncek fiyat listesi 2017...

İncek Loft Konutları Gölbaşı teslim tarihi!

İncek Loft Konutları Gölbaşı projesinde ev fiyatları 316 bin liradan başlayarak değişiyor. Akfen İnşaat imzasını taşıyan İncek Loft projesinde ilk teslimle bu yıl 30 Nisan'da başlıyor...

Uptown İncek konutları Haberi

Uptown İncek konutları

Aileler artık çocuklarının konfor, sağlık ve başarısını her şeyin üstünde tutuyor, adeta çocukları için yaşıyorlar. Bu davranış konut tercihlerine de yansıyor ve kentlerdeki önemli okullara yakın konut projelerinin değerini artırıyor.


Üniversiteleri kadar, yetiştirdiği başarılı öğrencilerle de dikkatleri üzerine çeken ilköğretim ve liselere sahip Ankara’da, yeni yerleşim bölgelerinden İncek’in değer kazanmasında en önemli etkenin bu lokasyondaki okullar olduğu belirtiliyor.


Eğitimde önemli bir marka haline gelen TED Ankara Koleji, İncek Okyanus Koleji, Maya Koleji, Bahçeşehir Okulları, Doğa Okulları ve Nesibe Aydın Okulları kadar; başarılarıyla üniversite sıralamalarında üst sıralarda yer edinen Hacettepe, Bilkent, ODTÜ, Atılım gibi üniversitelere yakın konumda bulunan Uptown İncek Konutları’ndan daire alanlar üzerinde yapılan araştırma, duyarlı velilerin çocuklarını okullarına yakın konut arayışına yönelttiğini ortaya çıkardı.


Araştırmada, ailelerin önemli bölümünün çocukların okul başarısında...