26 / 04 / 2024

uptown incek ne zaman teslim

uptown incek ne zaman teslim

Uptovvn İncek 'te teslime yakın satışlar arttı .2012 yılının Aralık ayında temeli atılan ve kısa sürede Ankara'nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Uptown İncek Evleri'nde teslim öncesinde satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. Uptown İncek’te konut sahibi olmak isteyenlere kaliteli ve konforlu bir yaşam sunuluyor.

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

İncek'te yükselen projeler içerisinde en çok dikkat çeken Uptown İncek, proje detayları ile de ilgi görmeye devam ediyor. Yaşam alanlarına konfor ve eğlence katan detayların yer aldığı Uptown İncek'te de yok yok.

Uptown İncek projesi teslime hazırlanıyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek teslime hazırlanıyor. Eylül ayında yaşamın başladığı proje 226 konuttan oluşuyor.

Uptown İncek'te eylülde yaşam başlıyor!

Lema Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek, bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek'te Haziran 2015'te yaşam başlıyor!

Uptown İncek'te Haziran 2015 itibari ile yaşam başlayacak. LEMA Grup tarafından İncek Yumru tepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan proje bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek'te yaşam Haziran 2015'te başlıyor!

Ankara'da ki konut projelerinin gözde bölgesi İncek Yumrutepe'nin ilk sakinleri Uptown İncek'liler oluyor. Uptown İncek'te Haziran 2015 itibari ile yaşam başlıyor..

Uptown İncek, çocuklu ailelere çok sayıda avantaj sunuyor!

Ankara - Başkent’te önemli eğitim kurumlarına yakın konumunun yanı sıra sunduğu sosyal tesislerle bir konut projesinden çok yaşam merkezi olan Uptown İncek konutları, özellikle çocuklu aileler için çok sayıda avantajı bir arada sunuyor.

Uptown İncek'te teslimde ödeme kampanyası!

Başkent’te güven unsuru ile ön plana çıkan Uptown İncek Projesi, yüzde 30 peşin, kalanı Haziran 2015'te yapılacak “Teslimde Ödemeli” kampanya başlattı. Emre Katırcı konu ile ilgili bilgi verdi.

Uptown İncek'te komşuluk şimdiden başladı!

Ankara’ nın göl ve orman manzaralı projesi olarak dikkati çeken Uptown İncek, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikle kadınları bir araya getirdi...

Uptown İncek'te inşaat yarılandı!

Ankara’nın yükselen değeri İncek’te inşası en hızlı gerçekleşen konut projesi Uptown İncek’e, Ankara’nın önemli eğitim kurumlarına yakınlığı nedeniyle özellikle çocuklarını iyi okullara göndermek isteyen ancak, uzun mesafelerden yakınan veliler talep g

İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

100 bin metrekare yapı inşaat alanına sahip İncek Bellapais Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 olmak üzere 18 tip ve farklı  büyüklüklerdeki daire seçenekleri sunuluyor. Peki İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

Bulvar Loft Konutları 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla Akfen İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Peki Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

ONS İncek’ten Anneler Günü'ne özel 10 bin TL hediye çeki!

25. yılını, ev sahiplerine özel sürpriz hediyelerle kutlamaya devam eden ONS İnşaat, Anneler Günü’ne özel ONS İncek Residence’dan daire alanlara 10 bin liralık hediye çeki veriyor.

İncek Loft, 27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne İncek Loft bölüm sponsoru oldu. Bu yılki festivalin en çok konuşulan seçkilerinden “Hamlet Filmleri” İncek Loft sponsorluğunda beyazperdeyle buluşuyor.

Uptown İncek Ankara fiyatları!

Uptown İncek Ankara fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor. Uptown İncek Ankara projesinde peşin alımlarda yüzde 9 ve banka kredili ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor...

Yaman Pamukçu, Uptown İncek projesini anlattı!

Mimari projesi İki Derece Mimarlık ve Lejant Proje tarafından yapılan Uptown İncek 'in mimarı Yaman Pamukçu inşaat sektörü ve tasarıma yönelik sorularımızı içtenlikle cevapladı. Pamukçu, projenin detaylarını ve tasarım anlayışını anlattı.

Uptown İncek Konutları'nda yaşam başlıyor!

İncek Yumrutepe’nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

uptown incek ne zaman teslim Haberi

uptown incek ne zaman teslim

ANKARA'NIN göl ve orman manzaralı projesi Uptovvn İncek 'te teslime yakın satışlar arttı .2012 yılının Aralık ayında temeli atılan ve kısa sürede Ankara'nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor. İnşaat sektörünün önde gelen markalarından LEMA İnşaat'ın, teslime yaklaşan projesi Uptown İncek'te konut sahibi olmak isteyenlere kaliteli ve konforlu bir yaşam sunuluyor. 


Teslim sürecine yaklaşırken elde edilen satış başarısına vurgu yapan LEMA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katıra, " İnşaatımızın büyük oranda tamamlanmış olması ve teslim tarihine çok yalan olmamız satışlarımızın artmasını sağladı. Aynı zamanda peyzaj çalışmalarının da hız kazandığı bugünlerde son fırsatları değerlendiren yatırımcıya İncek Yumrutepe bölgesinin ilk teslim edilecek projesi olarak katkı sağlamaya devam ediyoruz " dedi. 


Tel:  0312 483 5555

Web: