23 / 04 / 2024

Uptown İncek nerede

Uptown İncek nerede

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek'in inşaatında sona yaklaşıldı!

Uptovvn İncek 'te teslime yakın satışlar arttı .2012 yılının Aralık ayında temeli atılan ve kısa sürede Ankara'nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Uptown İncek Konutları'nda teslime yakın satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. TED Ankara Koleji’ne kapı komşusu olan proje sosyal donatı alanları ile de dikkat çekiyor.

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

İncek'te yükselen projeler içerisinde en çok dikkat çeken Uptown İncek, proje detayları ile de ilgi görmeye devam ediyor. Yaşam alanlarına konfor ve eğlence katan detayların yer aldığı Uptown İncek'te de yok yok.

Uptown İncek'te eylülde yaşam başlıyor!

Lema Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek, bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek’te yaşam Eylül’de başlayacak!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek'te Haziran 2015'te yaşam başlıyor!

Uptown İncek'te Haziran 2015 itibari ile yaşam başlayacak. LEMA Grup tarafından İncek Yumru tepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan proje bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek'te Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzaralı konutlar!

Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla Ankara'nın oksijeni en bol yerlerinden İncek 'te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi, kaliteli yaşam isteyenlere "yüksek" konfor sunuyor.

Uptown İncek'te bulutların üzerinde bir yaşama ne dersiniz?

Eşsiz Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla Ankara’nın oksijeni en bol yerlerinden İncek’te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi, kaliteli yaşam isteyenlere “yüksek” konfor sunuyor.

Uptown İncek'te düzenlenen Fotomogan ev sahiplerini buluşturdu!

Uptown İncek'te düzenlenen Fotomogan ev sahiplerini buluşturdu. Ankara’nın göl ve de orman manzaralı projesi Uptown İncek Konutları’ nın düzenlediği FOTO MOGAN fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Mogan’da gondol keyfi 2 bin 500 lira kazandırdı!

Mogan’da gondol keyfi 2 bin 500 lira kazandırdı. Ankara’nın oksijen deposu Mogan gölünden ilham alınarak düzenlenen FOTOMOGAN fotoğraf yarışmasında birincilik ödülü Mogan’ın gece renklerini objektifine yansıtan Burak Tiryakioğlu’nun oldu.

Uptown İncek stressiz yaşam fırsatı sunuyor!

Psikolog Didem Tan Arıkan, doğru konutun aile bireylerinin dinlenme, grup halinde yaşam ve sosyalleşme aktivitelerini gerçekleştirebileceği yerler olduğunu kaydetti. Uptown İncek stressiz yaşam fırsatı sunuyor...

Uptown İncek'in hızını aşırı sıcaklarda kesmedi!

Başkent'in gözde merkezi İncek'in "en kupon" bölgesi Yumrutepe'de yer alan Uptown İncek Konut Projesi'nde yaklaşık 200 işçi, aşın sıcaklara karşın konutların en kısa zamanda teslimi için durmaksızın çalışıyor.

Uptown İncek projesinde yaklaşık 200 işçi çalışıyor!

Başkent'in gözde merkezi İncek'in "en kupon" bölgesi Yumrutepe’de yer alan Uptown İncek konut Projesi'nde yaklaşık 200 işçi, aşırı sıcaklara karşın konutların en kısa zamanda teslimi için durmaksızın çalışıyor...

Uptown İncek'in hızını aşırı sıcaklar da kesmedi!

Yumrutepe’de yer alan Uptown İncek Konut Projesi'nde yaklaşık 200 işçi, konutların en kısa zamanda teslimi için çalışıyor. Emre Katırcı "Aşırı sıcaklara rağmen projede orman ve gölden gelen tatlı esinti çalışma performansını olumlu etkiliyor" dedi.

Akadia İncek nerede? Akadia İncek fiyat listesi 2022!

Akadia İncek nerede sorusunun yanıtı ve Akadia İncek fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Akadia İncek projesine ilişkin tüm detaylar...

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Empire İncek nerede?

43 katlı tek blokta toplamda 243 adet daireden meydana gelen Empire İncek projesinde satışlar başladı. Peki, Empire İncek nerede?

Uptown İncek Ankara fiyatları!

Uptown İncek Ankara fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor. Uptown İncek Ankara projesinde peşin alımlarda yüzde 9 ve banka kredili ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor...

Yaman Pamukçu, Uptown İncek projesini anlattı!

Mimari projesi İki Derece Mimarlık ve Lejant Proje tarafından yapılan Uptown İncek 'in mimarı Yaman Pamukçu inşaat sektörü ve tasarıma yönelik sorularımızı içtenlikle cevapladı. Pamukçu, projenin detaylarını ve tasarım anlayışını anlattı.

İnşaat sektöründe fiyat çalışmaları nasıl yapılıyor?

Cef Danışmanlık kurucu ortağı ve Uptown İncek Pazarlama ve Satış Koordinatörü Evren Acar, "İnşaat sektöründe piyasa şartları da göz önünde tutularak fiyat çalışmaları yapılıyor" dedi.

Uptown İncek Konutları'nda yaşam başlıyor!

İncek Yumrutepe’nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek nerede Haberi

Uptown İncek nerede


Mutlu ve uyumlu çocuklar yetiştirmenin çok sayıda yolu olsa da,  tamamen onlar için kurgulanmış bir dünyada yetişen çocuklar daha farklı ve daha donanımlı olarak yetişiyorlar. 

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı.

Uptown İncek projesi,Ankara’nın en iyi okullarından TED Koleji’ne kapı komşusu olan ve “town” konsepti altında, oyundan, sanata; spordan, etkinliklere kadar çok sayıda yaşam alanı kurgulanıyor. 

Uptown İncek Konutları’nda yaşayan çocuklar, yeteneklerine ve zevklerine göre kendilerini geliştirebilecekleri “town”larda çok sayıda aktiviteyle büyüme şansı yakalıyorlar. 

Web :