20 / 04 / 2024

Uptown İncek projesi

Uptown İncek projesi

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek'in inşaatında sona yaklaşıldı!

Uptovvn İncek 'te teslime yakın satışlar arttı .2012 yılının Aralık ayında temeli atılan ve kısa sürede Ankara'nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Uptown İncek Evleri'nde teslim öncesinde satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. Uptown İncek’te konut sahibi olmak isteyenlere kaliteli ve konforlu bir yaşam sunuluyor.

Uptown İncek sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor.

Uptown İncek projesi teslime hazırlanıyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek teslime hazırlanıyor. Eylül ayında yaşamın başladığı proje 226 konuttan oluşuyor.

Uptown İncek'te Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzaralı konutlar!

Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla Ankara'nın oksijeni en bol yerlerinden İncek 'te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi, kaliteli yaşam isteyenlere "yüksek" konfor sunuyor.

Uptown İncek stressiz yaşam fırsatı sunuyor!

Psikolog Didem Tan Arıkan, doğru konutun aile bireylerinin dinlenme, grup halinde yaşam ve sosyalleşme aktivitelerini gerçekleştirebileceği yerler olduğunu kaydetti. Uptown İncek stressiz yaşam fırsatı sunuyor...

Uptown İncek'in inşaatı sıcaklara rağmen devam ediyor!

Beşkentin gözde merkezi İncek'in beldesi Yumrutepe'de yer alan Uptown İncek Konut Projesi'nde yaklaşık 200 isçi konutların en kısa zamanda teslimi için çalışıyor. İnşaat hızla devam ediyor.

Uptown İncek'te inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor!

Başkent'in gözde merkezi İncek'in "en kupon" bölgesi Yumrutepe’de yer alan Uptown İncek konut Projesi'nde yaklaşık 200 işçi, aşırı sıcaklara karşın konutların en kısa zamanda teslimi için durmaksızın çalışıyor...

Uptown İncek projesinde yaklaşık 200 işçi çalışıyor!

Başkent'in gözde merkezi İncek'in "en kupon" bölgesi Yumrutepe’de yer alan Uptown İncek konut Projesi'nde yaklaşık 200 işçi, aşırı sıcaklara karşın konutların en kısa zamanda teslimi için durmaksızın çalışıyor...

Başkentli'nin aradığı oksijen Uptown İncek'te!

Başkent Ankara'nın gözde yerleşim merkezi İncek'in kent merkezine en yakın noktasında inşa edilen Uptown İncek, yeşil ve maviyi bir araya getirerek, oksijen için uzaklara gitme arayışına son veriyor...

Uptown İncek projesi yeşil ve maviyi bir araya getiriyor!

Başkentli'nin aradığı oksijen Uptown İncek'te Ankara'nın gözde yerleşim merkezi İncek'in kent merkezine en yakın noktasında inşa edilen Uptown İncek, yeşil ve maviyi bir araya getirerek, oksijen için uzaklara gitme arayışına son veriyor...

Emre Katırcı: Uptown İncek'le Başkentlilere temiz hava sunuyoruz!

Lema Grup'un ortaklarından Emre Katırcı,B iz Uptovvn ile kent sakinlerinin oksijen arayışına son vermek istedik. Ailelerin şehirden kopmadan, uzaklarda aranan oksijeni yakında bulabilecekleri en yakın noktada sağladık" dedi.

Ankara Uptown İncek'te yüzde 30 peşinatla!

Şehir merkezinden uzaklaşmadan, kentin gürültüsünden kaçmak isteyenlerin gözde yerleşim bölgelerinden İncek’te inşa edilen Uptown’da yaşam stressiz geçecek. Uptown İncek'te “yüzde 30 peşin, yüzde 70 teslimde ödemeli” kampanya...

Uptown İncek'ten yüzde 30 peşin, yüzde 70 teslimde öde kampanyası!

Başkent'te yükselen Uptown İncek, özellikle çocuklu aileler için pek çok avantajı bir arada sunuyor. 226 daireli projede, 'yüzde 30 peşin, yüzde 70 teslimde öde' kampanyası dikkat çekiyor...

Ankara Jewel İncek'te yüzde 10 indirim ve 0 faiz fırsatı!

Ünsal Group imzası taşıyan Jewel İncek projesinde yüzde 10 indirim ve 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Vera İncek resmen başlıyor! Ankara'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Çelikoğlu İnşaat tarafından başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Vera İncek projesi resmen başlıyor. 360 konutun yer aldığı proje 443 milyon 650 bin TL'ye mal olacak. 

Nest İncek lansmana özel fiyatıyla satışta! Yeni konut projesi!

Ankara'da Dörtbey inşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Nest İncek konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 243 adet konut inşa edilecek.

Vera İncek geliyor! Başkentte 360 konutluk yeni proje!

Çelikoğlu İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilecek olan Vera İncek projesi 443 milyon 650 bin TL'ye mal olacak. Vera İncek projesinde 360 konut yer alıyor.

Jewel İncek yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta! Son gün 30 Eylül! Yeni proje!

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek yüzde 10+ yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta. İndirimler için öngörülen son gün 30 Eylül. Peki Jewel İncek projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Akadia İncek 15 soruda tüm detaylarıyla! 

MBM Enerji İnşaat ve Mutlucan A.Ş. ortaklığında inşa edilen Akadia İncek projesinin detayları belli oldu. Peki Akadia İncek projesi nerede? İşte Akadia İncek 15 soruda tüm detaylarıyla!

Sunset İncek’e World Architecture Community ödülü!

Ülkealan Yapı imzası ile İncek’te hayata geçirilen Sunset İncek projesi dünyanın önde gelen mimari tasarım ödüllerinden "World Architecture Community" tarafından düzenlenen yarışmada "Designed" dalında ödül kazandı...

Park Hayat İncek nerede?

Park Hayat İncek projesi, İşmen İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje, 19 ve 6 katlı, yatay ve dikey 2 blok halinde yükseliyor..

İncek Bellapais Konakları'nda 300 bin TL'ye! Yeni Proje!

Nisan ayında lansmanı yapılacak olan Bellapais Konakları İncek projesi adını Kıbrıs-Girne'nin en güzel köyü Bellapais'ten alıyor..

Cepa Evleri İncek'te 640 bin TL'ye 2+1! 

Cepa Evleri İncek projesi, 188 konuttan meydana geliyor. Projede lansmana özel 48 ay vade fırsatı sunuluyor..

Rinnova İncek'te 1 milyon 825 bin TL'ye! Yeni proje!

Rinnova İncek projesi, Prokar Yapı imzası ile Ankara İncek'te inşa ediliyor. Teslimlerin 2019'da yapılacağı projede villa fiyatları 1 milyon 825 bin TL'den başlıyor..

Empire İncek'te 370 bin liradan başlayan fiyatlar!

Mülk Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi tarafından hyayata geçirilen Empire İncek projesi tamamı 1+1 243 adet residence daireden meydana geliyor. 

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek projesi Haberi

Uptown İncek projesi


Mutlu ve uyumlu çocuklar yetiştirmenin çok sayıda yolu olsa da,  tamamen onlar için kurgulanmış bir dünyada yetişen çocuklar daha farklı ve daha donanımlı olarak yetişiyorlar. 

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı.

Uptown İncek projesi,Ankara’nın en iyi okullarından TED Koleji’ne kapı komşusu olan ve “town” konsepti altında, oyundan, sanata; spordan, etkinliklere kadar çok sayıda yaşam alanı kurgulanıyor. 

Uptown İncek Konutları’nda yaşayan çocuklar, yeteneklerine ve zevklerine göre kendilerini geliştirebilecekleri “town”larda çok sayıda aktiviteyle büyüme şansı yakalıyorlar. 

Web :