19 / 04 / 2024

uptown incek

uptown incek

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Uptown İncek doğa ile iç içe yaşam konforu sunuyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek, ayrıcalıklı manzarası ile Başkent’in öne çıkan projeleri arasında ilk sırada yer alıyor.

Boşananlar 2+1 daireleri tercih ediyor!

Uptown İncek Satış Direktörü Evren Acar, inşaat sektöründe artık 2+1 dairelerin 3+1 ve 4+1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi.

Uptown İncek'te teslim öncesi satışlar arttı!

2012 yılının Aralık ayında LEMA İnşaat tarafından temeli atılan ve kısa sürede Ankara'nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek, yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Uptown İncek'te teslime yakın satışlar arttı!

Uptown İncek yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Ankara'nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek 'te teslime yakın satışlar arttı.

Uptown İncek projesi teslime hazırlanıyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek teslime hazırlanıyor. Eylül ayında yaşamın başladığı proje 226 konuttan oluşuyor.

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek “Art Town” projesi ile konut sahiplerine sanat ile buluşma imkanı veriyor.

Uptown İncek'te Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzaralı konutlar!

Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla Ankara'nın oksijeni en bol yerlerinden İncek 'te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi, kaliteli yaşam isteyenlere "yüksek" konfor sunuyor.

Uptown İncek'te bulutların üzerinde bir yaşama ne dersiniz?

Eşsiz Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla Ankara’nın oksijeni en bol yerlerinden İncek’te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi, kaliteli yaşam isteyenlere “yüksek” konfor sunuyor.

Uptown İncek'te düzenlenen Fotomogan ev sahiplerini buluşturdu!

Uptown İncek'te düzenlenen Fotomogan ev sahiplerini buluşturdu. Ankara’nın göl ve de orman manzaralı projesi Uptown İncek Konutları’ nın düzenlediği FOTO MOGAN fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Mogan’da gondol keyfi 2 bin 500 lira kazandırdı!

Mogan’da gondol keyfi 2 bin 500 lira kazandırdı. Ankara’nın oksijen deposu Mogan gölünden ilham alınarak düzenlenen FOTOMOGAN fotoğraf yarışmasında birincilik ödülü Mogan’ın gece renklerini objektifine yansıtan Burak Tiryakioğlu’nun oldu.

Uptown İncek stressiz yaşam fırsatı sunuyor!

Psikolog Didem Tan Arıkan, doğru konutun aile bireylerinin dinlenme, grup halinde yaşam ve sosyalleşme aktivitelerini gerçekleştirebileceği yerler olduğunu kaydetti. Uptown İncek stressiz yaşam fırsatı sunuyor...

Uptown İncek'in hızını aşırı sıcaklarda kesmedi!

Başkent'in gözde merkezi İncek'in "en kupon" bölgesi Yumrutepe'de yer alan Uptown İncek Konut Projesi'nde yaklaşık 200 işçi, aşın sıcaklara karşın konutların en kısa zamanda teslimi için durmaksızın çalışıyor.

Uptown İncek'te inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor!

Başkent'in gözde merkezi İncek'in "en kupon" bölgesi Yumrutepe’de yer alan Uptown İncek konut Projesi'nde yaklaşık 200 işçi, aşırı sıcaklara karşın konutların en kısa zamanda teslimi için durmaksızın çalışıyor...

Uptown İncek projesinde yaklaşık 200 işçi çalışıyor!

Başkent'in gözde merkezi İncek'in "en kupon" bölgesi Yumrutepe’de yer alan Uptown İncek konut Projesi'nde yaklaşık 200 işçi, aşırı sıcaklara karşın konutların en kısa zamanda teslimi için durmaksızın çalışıyor...

Uptown İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Uptown İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Erarslan tarafından kuruldu. 

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Kalebodur'dan yeni Uptown serisi!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Uptown serisini tanıttı. Kalebodur Uptown serisi sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor.

İncek Loft'ta Alışveriş Kanyonu kiraya açıldı!

Ankara Incek'te Akfen inşaat tarafından gerçekleştirilen incek Loft projesinde yaşam 30 Haziran'da başlıyor. incek Loft projesinin içinde yer alan Alışveriş Kanyonu'nda bulunan mağazalar kira tekliflerine de açıldı.

Uptown İncek Ankara fiyatları!

Uptown İncek Ankara fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor. Uptown İncek Ankara projesinde peşin alımlarda yüzde 9 ve banka kredili ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor...

Yaman Pamukçu, Uptown İncek projesini anlattı!

Mimari projesi İki Derece Mimarlık ve Lejant Proje tarafından yapılan Uptown İncek 'in mimarı Yaman Pamukçu inşaat sektörü ve tasarıma yönelik sorularımızı içtenlikle cevapladı. Pamukçu, projenin detaylarını ve tasarım anlayışını anlattı.

Akfen İncek Loft'ta fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen incek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Toplam 1199 konutlu projede daire fiyatları 314 bin liradan başlıyor.

Uptown İncek Konutları'nda yaşam başlıyor!

İncek Yumrutepe’nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

uptown incek Haberi

uptown incek



Ankara’nın en seçkin eğitim kurumlarından TED Koleji’nin kapı komşusu olan, İncek Okyanus Koleji, Maya Koleji, Bahçeşehir Okulları, Doğa Okulları ve Nesibe Aydın Okulları gibi kaliteli eğitim kurumlarına yakın mesafede bulunan Uptown İncek sakinleri, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın “öğrencilerin evlerine en yakın okullara yerleştirileceği” açıklamasını memnuniyetle karşıladı. 
 


Birbirinden başarılı eğitim kurumlarının hemen çevresinde yer aldığı Ankara Uptown İncek Konutları’nda okula gitmek için serviste onlarca kilometre yol kat etmek, dolayısıyla da zaman kaybetmek zorunda kalmayan, bu zamanı konutlarındaki town konseptlerini kendilerini geliştirmeye ayıran çocuklar, şimdi konum avantajını kullanarak hayallerindeki okula daha kolay yerleşebilecek.


6 blok ve 226 ünitenin yer aldığı projede, bölgenin genel ihtiyacı göz önünde bulundurularak kurgulanan 1 oda 1 salon loft dairelerden, 5 oda 1...