27 / 04 / 2024

uran Hançerli kentsel dönüşüm açıklamaları

uran Hançerli kentsel dönüşüm açıklamaları

Avcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, kent genelinde riskli binaların saptanması adına yoğun mesai harcandığını dile getirdi. 

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Yeni kentsel dönüşüm yasasında şok detay: Tebligat kanunundaki değişiklik sorun çıkarabilir!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili konuştu ve sorun çıkabilecek noktalara değindi. Peki yeni yasa dönüşüm sorunlarını çözecek mi?

Ankara'nın en değerli bölgelerinde arsa satışı başladı!

Arsa alarak yatırım yapmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat daha. Ankara'nın en değerli bölgelerinde yr alan 245 muhtelif arsanın satışına başlandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın başlattığı KDV'siz arsa satışı ve haberin detayları...

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Bakyapı Bursa’nın en büyük kentsel dönüşümüne imza atıyor!

Bakyapı 2024 yılına birbirinden değerli dev projelerle giriyor. Bakyapı “Prestij Koru” projesinde kentsel dönüşümle tek seferde 2500 konut yapacak.

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Hançerli tarafından kuruldu.

Bayrama kadar geçerli olacak, ev hanımlarına özel 5 bin TL ödeme yapılmaya başladı!

Ev hanımlarına toplamda 5.000 lira olmak üzere Denizbank üzerinden ödeme yapılmaya başlandı. Bu ödemeden yararlanmak isteyen ev hanımları ise şartları merak edip araştırmaya başladı. işte detaylar...

Turan Hançerli'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Belediyesi'nin başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Avcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar ilçesindeki kentsel dönüşümle ve deprem riskiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 1603 binanın kentsel dönüşüme girdiğini belirten Hançerli, "Yaklaşık 6 bin binanın yenilenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bina bina verilerimiz var" dedi.

İstanbul'da 1 milyona yakın konut yenilenmeli!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Avcılar ve İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuştu. Hançerli, “Kentsel dönüşümde sıfır faizli finansmana dayalı bir dönüşüm modelini hayata geçirelim” önerisinde bulundu.

uran Hançerli kentsel dönüşüm açıklamaları Haberi

uran Hançerli kentsel dönüşüm açıklamaları

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçe genelinde bulunan riskli binalar ve kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. Gazetedamga'dan Anıl Boduç'un haberine göre; olası bir Marmara depreminde İstanbul'un en çok etkilenecek bölgenin Avcılar olacağını söyleyen Turan Hançerli, “Gerçek sorunumuz riskli yapılarda her sallantıda korkan insanlar. Bu sadece Avcılar için mi değil. Bütün Türkiye'de geçerli. Biz bunu 99 depremiyle hatırlamışız. Sözler vermişiz, kanunlar yapmışız.Yıl 2019 ben belediye başkanı yeni olmuşum hala kentsel dönüşüm için bir hamle yapılmamıştı. Deprem bir doğa olayı bunu durduramazsınız, ne zaman olacağını bilemezsiniz. Bunun tek çözümü depreme dayanıklı yapılar inşa etmek. Bu çözüm 20 yıldır üretilmemiş. Biz dedik ki buna çözüm üretelim. Ne yapalım? Yıkıp yeniden yapalım, yenileyelim. Nasıl yenileyebiliriz diye düşündük. Neden bu binalar yenilenmiyor diye...