29 / 03 / 2024

urfa Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi

urfa Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Akçakale Atık Su Arıtma Tesisindeki temizlik ve yenileme çalışmalarını tamamladı

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022 haberimizde yer alıyor. Projeden 41 bin 250 TL peşinat bedeliyle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021 ve proje detayları...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları 27 Ekim'de sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesi için son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021!

Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 2021 başvuruları başladı!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 314 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi 314 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 2020 başvuru detayları!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Akçakale 2020  başvuru tarihleri ne zaman? TOKİTOKİ Şanlıurfa Akçakale 2020 fiyatları ne kadar?

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1 ölü!

Şanlıurfa Akçakale'de akraba aileler arasında kavga çıktı. Silahlı kavgada Hüseyin Çıtrık (47) vücuduna isabet eden kurşunla vefat etti.

700 yıllık Trabzon Akçakale Kalesi restorasyona hazırlanıyor!

Trabzon'da 700 yıl önce moloz ve kesme taşlarla inşa edilen Akçakale Kalesi restorasyona hazırlanıyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki 14 kaçak yapı yıkıldı!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Gecekondu Müdürlüğü ekipleri kaçak yapı fırsatçılarına göz açtırmıyor. Bölgede bulunan 14 kaçak yapı yıkıldı.

urfa Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi Haberi

urfa Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ŞUSKİ ekipleri, Akçakale ilçe merkezi ve kırsal bölgelerinde altyapı çalışmalarını sürdürürken, son olarak ilçenin atık su arıtma tesisinde temizlik çalışması başlattı. Araç ve personeli ile titizlikle yürütülen çalışmalarda toplamda 10 bin 855 metreküp çamur alandan uzaklaştırılırken, 2002 faaliyete geçen tesis içindeki deforme olan malzemeler yenisi ile değiştirildi. Özellikle yetersiz gelen pompalar ilçe nüfusu göz önünde bulundurularak revize edilirken, tesis sil baştan yenilendi.


Stabilizasyon havuzlarında gerekli verimi almak için alan içerisindeki tüm detayların gözden geçirildiği ve günlük 8 bin 232 metreküp kapasitesine sahip tesisteki gerekli bakım-onarım ve temizleme işlemlerini gerçekleştiren ŞUSKİ ekipleri, yapılan ölçümlerin ardından çalışmasını tamamladı.



Şanlıurfa Büyükşehir...