19 / 04 / 2024

urfa cephe yenileme çalışmaları

urfa cephe yenileme çalışmaları

Cephe iyileştirme çalışmalarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu kez tarihi Urfa sokaklarına yeniden hayat veriyor.

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Döşeme Cami restorasyonu tam gaz! 

Şanlıurfa’da Döşeme Camisi’nde 2015’ten bu yana süren restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi. Caminin dış cephe restorasyonu bitti. Caminin çevre düzenlemesi de önümüzdeki günlerde tamamlanacak. 

Şanlıurfa Divanyolu dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Divanyolu’ndaki dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamladı.

Renda Köşkü'ndeki tadilat devlet sırrı oldu!

Başkent Ankara'da yer alan Renda Köşkünde yürütülen dış cephe yenileme ve inşaat faaliyetleri,“Devlet Sırrı’’ oldu.

Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik cephe yenileme çalışması!

İstanbul Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik bina cephesi yenileme maliyetinin 1 milyon 875 bin TL’si İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütçesinden, 3 milyon TL’si Fatih Belediyesi’nden, geri kalanı ise vatandaşın cebinden çıkacak.

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe yenileme çalışması yapılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Şanlıurfa Birecik'te dış cephe yenileme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik ilçesinde yapımı devam eden dış cephe yenileme çalışmalarını inceledi.

Şanlıurfa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek caddesi olan Divanyolu Caddesi ile Balıklıgöl arasındaki yol güzergahında cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Şanlıurfa'da cephe yenileme çalışmaları başladı!

Cephe iyileştirme çalışmalarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu kez tarihi Urfa sokaklarına yeniden hayat veriyor.

Şanlıurfa Haleplibahçe'de cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yapıları tarihi mimari dokuya uygun hale getiriyor.

urfa cephe yenileme çalışmaları Haberi

urfa cephe yenileme çalışmaları


Restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Urfa sokaklarını canlandırmak için cephe yenileme uygulamalarını da hızlandırdı.


Daha önceki süreçlerde Cengiz Topel Caddesi, Fuzuli Caddesi ve Haleplibahçe Müze Caddesi çevresinde yer alan bina ve müstakil evlerin cephe iyileştirme çalışmalarını yapan Şnalıurfa Büyükşehir Belediyesi, son olarak Bıçakçı Mahallesi 1272, 1253, 1256 ve 1251'inci kapsayan alanda uygulamalarına kaldığı yerden devam etti. Betonarme yapıların dış cephelerinde sıva ve ardından boyama işlemi gerçekleştiren ekipler tarihi evlerde ise evlerin yapısına uygun olarak nahit taş işlemeciliği ile tarihi sokakları özüne uygun tekrardan canlandırdı.


Şanlıurfa Büyükşehir...