26 / 04 / 2024

urfa güzel sanatlar lisesi

urfa güzel sanatlar lisesi

Şanlıurfa'da Spor Lisesi 11-A sınıfı öğrencileri tarafından başlatılan ‘Yeşil gözlü ceylanların diyarı yeşilsiz kalmasın’ projesi kapsamında Şanlıurfa Ortaikizce köyü ilkokulu bahçesine çam ve akasyalardan oluşan 150 ağaç dikildi...

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Efe Aydar tarafından kuruldu.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Akçansa Çanakkale'de Güzel Sanatlar Lisesi açtı!

Akçansa’nın 8 milyon TL yatırımla kurarak Çanakkale’ye ve Çanakkaleli gençlere armağan ettiği Güzel Sanatlar Lisesi resmi açılışı gerçekleştirildi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tahliye tarihi ertelendi!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın 26 Haziran’da boşaltılmasına ilişkin karardan son dönüldü...

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tahliye kararına tepki!

İstanbul Beşiktaş’taki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın, 26 Haziran’da boşaltılacağıyla ilgili kararın ardından üniversiteye destek geldi. 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne tahliye kararı!

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisini genişletmek için hemen yanıbaşındaki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na "Binadan 5 gün içerisinde oradan çıkın" diye talimat gitti.

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den güzel evim projesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Güzel Evim' projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan dul, yetim ailelerin evlerinde bakım onarım çalışması devem ediyor.

Türkiye’nin en güzel 10 köyü!

Şehirden, gürültüden, betondan, kirli havadan bunalmadınız mı? Huzurun, doğal yaşamın, temiz havanın ve yöresel lezzetleri tadacağınız Türkiye’nin en güzel köyleri sizi bekliyor. “Orada bir köy var uzakta” demeyin, hazırlığınızı yapıp yola çıkın.

Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni kurdu!

HeidelbergCement Group’un uluslararası ticaret şirketi HC Trading’in CEO’su Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni (The World Cement Association) oluşturdu.

Adnan Ertürk: Yapılandırmada çok güzel fırsatlar var, kaçırmayın!

Gelir İdaresi Başkanı Adnan Ertürk, 31 Ekim’de sona erecek olan yeniden yapılandırma konusunda güzel fırsatlar olduğunu belirterek “Fırsatı kaçırmayın” dedi. Ertürk, Varlık Barışı’nda da sürenin 31 Aralık’ta biteceğini hatırlattı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nin restorasyonu başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için kolları sıvayarak restorasyon çalışmalarına başladı.

Güzel Evler İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Evler İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Al Shmaa ve Al Obaıdy ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

urfa güzel sanatlar lisesi Haberi

urfa güzel sanatlar lisesi


Ağaç dikme etkinliğine Milli Eğitim Şube Müdürü Hadi Bedir, Spor Lisesi Müdürü İsmail Kaya, Güzel Sanatlar Müdürü Ahmet Demir, Spor Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri katıldı.


Proje hakkında bilgi veren Spor Lisesi Müdürü İsmail Kaya, “Görev yaptığım tüm okullarda bu projeyi öğrencilerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu projede amaç, öğrencilerimizde ağaçlandırma bilincini geliştirmek özellikle köylerde yaşayan çocuklarla tanışma onlarla çeşitli paylaşımlarda bulunmayı hedeflediğini söyleyerek kampanyaya destek veren Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum” dedi.


Ayrıca Spor Lisesi öğrencileri de ağaçlandırma çalışması için gittikleri Ortaikizce köyü ilkokulunun öğrencilerini yanlarında götürdükleri kırtasiye malzemeleri türündeki hediyelerle köy okuyan öğrencileri sevindirdi.



Ordu...