25 / 04 / 2024

urfa prestij cadde yatırımları

urfa prestij cadde yatırımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Harran'daki alt ve üst yapı çalışmalarının ardından prestij caddesi kapsamındaki güzergahlarda asfaltlama işlemini tamamladı.

Şanlıurfa Akçakale prestij caddeye kavuşuyor!

Vatandaşlara daha kaliteli ve yaşanabilir bir kent oluşturabilmek için ilçelerde “Prestij Caddesi Uygulaması” başlatan Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de asfaltlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Erzurum Olur'un çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde Projesi” ile şehrin yerleşim yerlerini turizm ilçelerine dönüştürmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Erzurum Pasinler’de muhteşem dönüşüm başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde” projelerini tüm ilçelerde başlattı. Bölgede, kentsel dönüşüm projeleri hızla sürüyor. 

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

Manisa Salihli Prestij Cadde'deki dönüşüm tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Salihli Belediyesi, şehrin işlek caddelerinden olan Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirdiği prestij caddesi dönüşüm çalışmalarını tamamlıyor.

Bahçeşehir Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor!

6 yolun prestij cadde haline getirildiği Başakşehir'de Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor.

Sultangazi'ye yürüyüş yolu ve bisiklet parkuru!

Sultangazi'de yer alan 1. Cebeci Yolu prestij cadde oluyor, yapılacak çalışmalarla yolun açık hava alışveriş merkezine dönüşmesi amaçlanıyor.

Gölcük Prestij Sokak projesinde çalışmalar hızlandı!

Sokak ve cadde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi prestij sokak uygulamasına 35. Sokak'tan başladı.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine yeni bulvar!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin 13 ilçesinde yeni cadde ve bulvarlar açıyor.

Manisa yeni prestij caddesine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Soma prestij caddesi olacak Atatürk Caddesi’ne kavuşuyor.

Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor!

Abdi İpekçi Spor Salonu sebebiyle Protokol Yolu olarak da hizmet veren Zeytinburnu'ndaki 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor.

Şanlıurfa 11 Nisan ve Haleplibahçe caddeleri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik akışını sağlayan cadde ve bulvarlarda revizyon çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Alanya Mahmutlar'ın vizyonu prestij cadde ile değişiyor!

İhale tarihinden hemen sonra çalışmaların başladığı Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı düzenleme çalışmaları son sürat devam ediyor.

Manisa Turgutlu'ya prestij cadde müjdesi!

Manisa’daki ilçelere prestij caddeleri inşa ederek modern yaşam alanlarına imza atan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, Turgutlu’ya da kazandıracağı caddeler için çalışmalara başladı.

urfa prestij cadde yatırımları Haberi

urfa prestij cadde yatırımları


Şanlıurfa'nın 6 ilçesinde 'Prestij Caddesi Uygulaması' çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Harran'da ise ŞUSKİ, DEDAŞ, Telekom, AYKOME ve diğer ilçe kurum ve kuruluşlarla koordineli bir çalışma yürüterek altyapı hizmetlerinin tamamlandığı güzergahlarda asfaltlama çalışması başlattı.


Büyükşehir, 'Prestij Caddesi Uygulaması' kapsamında altyapı hizmetlerini tamamladığı Necmettin Cevheri ve Selahadin-i Eyyübi caddesindeki mezarlık yolunda asfaltlama çalışmasını kısa sürede tamamladı.


Büyükşehir, ayrıca Harran'da  21 Bin metrekare asfalt serimi, 241 km sathi asfalt serimi, 48 bin 542 metre içme suyu, 361 metre yağmur suyu hattı,155 bin metre kare kilitli parke serimi yaptı.


Her ilçeye aynı hizmeti ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, daha yaşanılabilir ilçeler yapmak için hedeflenen yatırımların süratle devam edeceğini ifade etti.


Vatandaşlar, yapılan çalışmalardan ötürü Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini ifade ettiler.




Şanlıurfa Büyükşehir...